ΣΤΟΝ ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΟ ΝΟΤΟ Επιτομή κομψότητας το luxurious Pirgi Chateau

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Η θέση Πυργί στα νότια της Μυκόνου είναι πραγματικό φιλέτο στη λίστα αξίας ακινήτων του κοσμοπολίτικου νησιού.
Κατέχοντας αμφιθεατρική θέση μεταξύ των παραλιών του Paradise και του Super Paradise, συνδυάζει την απόλυτη ηρεμία του τοπίου και τη θέα του απέραντου γαλάζιου με την ευκολία της άνετης πρόσβασης στις δύο από τις πιο φημισμένες ακτές του νησιού. Από την άλλη, όταν απολαμβάνεις τις ανέσεις δύο πολυτελών κατοικιών με τεράστιες πισίνες και όμορφους χώρους για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία δύσκολα η επιλογή μιας πολύβουης ακτής φαντάζει ιδανική.
Πράγματι, το Pirgi Chateau, όπως ονομάζει το μεσητικό γραφείο Sotheby’s International Realty το συγκεκριμένο συγκρότημα, είναι μία από τις ιδανικότερες επιλογές για πολυτελείς διακοπές διαρκείας στις Κυκλάδες, αρκεί βέβαια ο ενδιαφερόμενος να διαθέτει 11.700.000 ευρώ, όσο δηλαδή η επίσημη τιμή της πώλησης του.



Ουσιαστικά, το Pirgi Chateau αποτελείται από δύο κατοικίες, 17 δωματίων,κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, σε ένα οικόπεδο 10.000 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει ακόμα και ελικοδρόμιο. Το μυκονιάτικο σατό κυριαρχείται από πέτρα και το κατάλευκο των Κυκλάδων, ενώ η μινιμαλιστική, εσωτερική του διακόσμηση αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και του σύχρονου lifestyle. Απαλοί τόνοι, εντυπωσιακοί πέτρινοι τοίχοι, ξύλινα πατώματα, μοντέρνα έπιπλα, καθιστικά διάφόρων επιπέδων με άνετους, μεγάλους καναπέδες και πολυθρόνες, βεράντες με θέα το Αιγαίο, η πολυτέλεια στο Pirgi Chateauέχει χαρακτήρα και κάθε χώρoς κρύβει τη δική του αισθητική έκπληξη, χωρίς όμως να κουράζει ή να προκαλεί άγχος.



Το πολυτελές ακίνητο περιλαμβάνει το κυρίως το κτήριο, ένα μεγάλο και πολύ άνετο ξενώνα, δύο μικρότερους ξενώνες, στο σύνολο του διαθέτει 17 δωμάτια και ένα εκκλησάκι, ενώ όλα τα κτίσματα συνδέονται με ιδιωτικό -εντός του οικοπέδου- πλινθόκτιστο δρόμο. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι εδώ ο φιλοξενούμενος έχει στη διάθεση του όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης έπαυλης, από χώρους για BBQ και υπερσύχγρονη κουζίνα έως τηλεοράσεις και ηλεκτρικές συσκευές τευλευταίας τεχνολογίας, τζάκια για τις χειμερινές επισκέψεις και μεγάλους χώρους για πάρκιγνκ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Pirgi Chateau δεν δίνονται από το μεσητικό γραφείο αλλά όποιος διαθέτει τα σχεδόν 12 εκατομμύρια της τιμής αγοράς του δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα για να τις μάθει…






















































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template