Εκπληκτικός ο Παναιτωλικός φιλοδώρησε 2 γκολ τον κακό Παναθηναϊκό.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 από τον εκπληκτικό Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, χάνοντας και τον
Τσάβες με τραυματισμό! Ιστορική νίκη για τους γηπεδούχους.

Ο Μάκης Χάβος επέλεξε τον Δημήτρη Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ τον Ρότσα, δεξί τον πρώην «πράσινο» Μαρινάκη και τον Μόρα με τον Μιχαϊ στο κέντρο της άμυνας. Μάρκος Πάουλο και Μπεχαράνο το δίδυμο στον άξονα του κέντρου. Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ο Ντίας, στο δεξί ο Κλέσιο, ο Ρόσα πίσω από τον «φουνταριστό» Μάζουρεκ.

Στον αντίποδα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέπληξε αφήνοντας στον πάγκο τον Τσάβες! Ο Βλαχοδήμος υπερασπίστηκε την εστία του «τριφυλλιού». Μολέδο και Κουρμπέλης στο κέντρο των μετόπισθεν, δεξί μπακ ο Γιόχανσον και αριστερό ο Χουλτ. Σιλά και Χίλιεμαρκ στον άξονα. Δεξί χαφ ο Βιγιαφάνιες, αριστερό ο Λουντ, σε επιτελικό ρόλο ο Άλτμαν και στην κορυφή ο Μολίνς.


Μία φάση, μία γκολάρα, ένα δεκάλεπτο!

Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν παίρνει ρίσκα και προτάσσει την ασφάλεια των μετόπισθεν έχοντας παράλληλα και αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά. Οι φάσεις εκείνες που από μία-δύο εμπνεύσεις μπορείς να βρεις το γκολ. Και αυτό το κάτι παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο το είχε ο Παναιτωλικός. Το βρήκε στην φάση του 20′. Ο Ρόσα κράτησε υπέροχα την μπάλα από αριστερά, πέρασε τον Χίλιεμαρκ και την έστρωσε όπως ακριβώς έπρεπε στον Μάζουρεκ.

Ο Αργεντινός που φιλοδοξεί να γίνει ο… νέος Βιγιαφάνιες για τους φίλους των «κυανοκίτρινων» έβαλε υπέροχα το σώμα του, σούταρε και έστειλε την μπάλα εκεί όπου ο Βλαχοδήμος δεν θα μπορούσε να αντιδράσει! 1-0 για τους γηπεδούχους και ένα ολόκληρο βουνό για ανάβαση, όσον αφορά τον Παναθηναϊκό…

Έναν Παναθηναϊκό που δεν κατάφερε να επιβληθεί πάνω στο χορτάρι, έναν Παναθηναϊκό που δεν μπόρεσε να φτιάξει μια φάση της προκοπής τελειώνοντας εντελώς πρόχειρα σε κάθε καλή ανάπτυξη(σουτ Μολίνς, κακό κοντρόλ Λουντ σε τετ-α-τετ), έναν Παναθηναϊκό που τα περίμενε όλα από τις ατομικές ενέργειες του Βιγιαφάνιες που ήταν απελπιστικά μόνος για να φέρει την άνοιξη. Επί της ουσίας το «τριφύλλι» για ένα δεκάλεπτο(35′-45′) προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν είχε τον σωστό τρόπο…

Άνοιξε το παιχνίδι, το… έκλεισε ο Κλέσιο!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ουζουνίδης έριξε στο παιχνίδι τον Τσάβες, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό και αποχώρησε στο 70′, μεγαλώνοντας την λίστα των προβλημάτων για τον Έλληνα τεχνικό! Η είσοδος του Αργεντινού σήμανε και την αλλαγή στο αγωνιστικό πλάνο των «πρασίνων» που βγήκαν στο γήπεδο και έπαιξε φουλ επίθεση. Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, έγινε… ροντέο αλλά και πάλι ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που δημιούργησε τις πολύ μεγάλες φάσεις με τον Κλέσιο!

Ο Παναθηναϊκός είχε μοναχά μια κεφαλιά του Μολέδο και ένα σουτ του Μολίνς και η ανισσοροπία στην άμυνα… τιμωρήθηκε τελικά στο 65′. Ο Βλαχοδήμος δεν μπορούσε να βγάλει και το νέο σουτ του Κλέσιο μετά από τρομερή επέλεση του Ρότσα από αριστερά, ο Παναιτωλικός έκανε το 2-0 και κάπου εκεί το ματς τελείωσε…

MAN OF THE MATCH: Άνοιξε τον δρόμο για το «τρίποντο» του Παναιτωλικού με εξαιρετικό τελείωμα πάνω στην κίνηση. Δημιούργησε με καταπληκτικό τακουνάκι τετ-α-τετ για τον Μαρινάκη και γενικά οι ενέργειές του ήταν… μία και μία. Ο Μάζουρεκ ήταν δίχως αμφιβολία ο παίκτης του αγώνα!

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Κλέσιο. Ο εξτρέμ του Παναιτωλικού έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο. Έχασε μία ευκαιρία, έχασε δεύτερη αλλά η τρίτη ήταν και η… φαρμακερή! Πέτυχε το 2-0 και «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του, παίρνοντας και το αίμα του πίσω για τις δύο μεγάλες φάσεις που είχαν προηγηθεί και δεν κατέληξαν στο πλεκτό! Θα μπορούσε στο φινάλε να πετύχει κι άλλο τέρμα…

Από κοντά και ο Ρόσα για τον τρόπο που κρατούσε μπάλα και ηρεμούσε όταν έπρεπε το παιχνίδι της ομάδας του.

Ο μόνος που ξεχώρισε από το «τριφύλλι» και αυτό δείχνει το μέγεθος του προβλήματος, ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με σπουδαίες επεμβάσεις.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός δεξιός μπακ του Παναθηναϊκός ήταν τραγικός και απόψε. Ειδικά ανασταλτικά ήταν σαν να μην υπήρχε, δημιουργικά δεν βοήθησε καθόλου, έκανε το εύκολο λάθος και αποτέλεσε «μαύρη τρύπα» για την ομάδα του.

Η ΓΚΑΦΑ:
Στο 47′ η «γλυκιά» εκτέλεση φάουλ του Χίλιεμαρκ, βρήκε τον Μολέδο αλλά ο Βραζιλιάνος εντελώς μόνος του δεν έβαλε καλά το κεφάλι του και σπατάλησε μια τεράστια ευκαιρίοα για να φέρει σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι στα ίσια.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ:
Καλή η διαιτησία του Κομίνη και των βοηθών του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR:
Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, νίκησε 2-0, θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερο σκορ και με εντυπωσιακό τρόπο πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το «τριφύλλι» εκτός από την διοικητική του κρίση φαίνεται πως δεν έχει απαντήσεις ούτε και στην κακή αγωνιστική εικόνα του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να βρει διάρκεια και σε πέντε αγωνιστικές έχει μόλις 3 πόντους!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάι, Ρότσα, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (74’ Μπράβο), Κλέσιο, Ρόσα (79’ Τσοκάνης), Ντίας (84’ Μαρκόφσκι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης)
: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Μολέδο, Κουρμπέλης, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Λουντ (64’ Μουνιέ), Αλτμαν (46’ Τσάβες, 70’ Χατζηγιοβάνης), Μολίνς.

gazzetta.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template