Τα αξέχαστα «αυτογκόλ» του εκρηκτικού Αλέξη Κούγια

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017


Από τα ακροβατικά του ποινικολόγου στη μάντρα του Alter και τα... τακούνια της Εύης Βατίδου μέχρι τη σύλληψη για ξυλοδαρμό στην πλατεία Κολωνακίου
Για τον Αλέξη Κούγια οι αίθουσες των δικαστηρίων δεν είναι το μοναδικό πεδίο δράσης. Βλέπετε, ο γνωστός ποινικολόγος πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια σε ένα «σίριαλ» με επεισόδια που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όχι μόνο.

Από το πρόσφατο θερμό επεισόδιο με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, όπου οι κάμερες κατέγραφαν τον πρώην σύζυγο της Εύης Βατίδου να αποχωρεί με... ασθενοφόρο (ρίχνοντας κλεφτές ματιές στην κάμερα), έως τα on air ακροβατικά σε μάντρες τηλεοπτικού σταθμού, τα... «αυτογκόλ» και τα «φάουλ» του Αλέξη δεν έχουν τελειωμό!



Ακόμη, λοιπόν, και έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια εξακολουθεί να παραμένει χαραγμένη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού η «μαύρη» για την εκρηκτική προσωπικότητα του Αλέξη Κούγια Δευτέρα της 5ης Μαρτίου 2004, όταν οι κάμερες τον κατέγραφαν να πηδάει τα κάγκελα των εγκαταστάσεων του Alter με τη βοήθεια της τότε συζύγου του Εύης Βατίδου.

Φαρσοκωμωδία


Το ανεπανάληπτο σόου θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σκηνή φαρσοκωμωδίας! Ο δικηγόρος, αφού σκαρφάλωσε στη μάντρα του τηλεοπτικού σταθμού, εισέβαλε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο στο πλατό της εκπομπής «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για να υπερασπιστεί τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και γιατρό Σταύρο Βρέντζο, που παρουσιαζόταν ως βασανιστής της χούντας μέσα από την εκπομπή. Και να ήταν μόνο αυτό; Πριν από την εισβολή η φράση «Αλέξη, πώς παίρνουν το 100;» από τα χείλη της εστεμμένης συζύγου του, αλλά και η on air λιποθυμία του ποινικολόγου χάρισαν ανεπανάληπτες τηλεοπτικές στιγμές!



Εναν χρόνο αργότερα, στις 12 Απριλίου του 2005, ο ποινικολόγος πρωταγωνιστεί σε ακόμη ένα θερμό επεισόδιο, καθώς συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για τον ξυλοδαρμό του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στην πλατεία Κολωνακίου, ύστερα από μήνυση για εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες που υπέβαλε εναντίον του.



Το 2007 είναι η χρονιά που το ζευγάρι Κούγιας - Βατίδου «κόβει» τα περισσότερα τηλεοπτικά «εισιτήρια», αφού μετά τις μηνύσεις που αντάλλαξαν εκείνο τον Οκτώβριο, πρωταγωνιστούν στον πιο επεισοδιακό χωρισμό όλων των εποχών.
Στο πρώτο επεισόδιο του... σίριαλ η Εύη Βατίδου είχε καταλήξει ξυλοκοπημένη στο νοσοκομείο, αφού προηγουμένως περιφερόταν ξυπόλητη στους δρόμους της Βουλιαγμένης, καταγγέλλοντας ότι ο σύζυγός της την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι!



Λίγους μήνες αργότερα, έπειτα από έναν άγριο καβγά στο γκαράζ του σπιτιού όπου διέμενε εκείνη με τα παιδιά τους, ήταν η σειρά του Αλέξη Κούγια να επισκεφθεί το Γενικό Κρατικό Αθηνών αιμορραγώντας στο πρόσωπο και το κεφάλι από χτυπήματα που ίσως προκλήθηκαν από... τακούνι! Η live τηλεοπτική εικόνα και το ζουμ της κάμερας στο ματωμένο πρόσωπό του συγκαταλέγονται στις κορυφαίες καλτ σκηνές της TV.



Αλλά και η μεγάλη κόντρα του δικηγόρου με τον Λάκη Λαζόπουλο έκανε από την πρώτη κιόλας στιγμή τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο! Και τι δεν έχουν πει ο ένας για τον άλλον, από αιχμές για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Λαζόπουλου έως σπόντες για τον ανδρισμό και το… ύψος του Κούγια!

Γέλιο μέχρι δακρύων

Οι ατάκες του Λάκη Λαζόπουλου στην εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι» έκαναν όσους ήταν στο πλατό, αλλά και τους τηλεθεατές από τον καναπέ του σπιτιού τους να γελάνε μέχρι δακρύων. Η αντίδραση του Κούγια; Η αποστολή εξωδίκων προς τον καταξιωμένο ηθοποιό με σκοπό να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά μαζί του, μπας και βρει την... ησυχία του. Από την άλλη, ο Αλέξης Κούγιας έχει πολλάκις στο παρελθόν στρέψει πάνω του τα βλέμματα της δημοσιότητας και ως ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικών ομάδων (τελευταία της ΠΑΕ ΑΕΛ), αφού έχει εμπλακεί δεκάδες φορές σε περιστατικά βίας, είτε λεκτικής είτε ακόμη και σωματικής.



Στην ιστορία έχει μείνει η κόντρα του με τον έκπτωτο δήμαρχο Βόλου και πρώην παράγοντα του ποδοσφαίρου Αχιλλέα Μπέο, όταν βρέθηκαν τετ α τετ σε γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας. Οι δύο άνδρες, που είχαν προηγούμενα από την υπόθεση Coriopolis με τα «στημένα» παιχνίδια (ποιος δεν θυμάται τις ανακοινώσεις του Μπέου, όπου αποκαλούσε τον Κούγια «τακουνάκια»), επιτέθηκαν φραστικά ο ένας στον άλλον και χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην έρθουν στα χέρια!



Και όλα αυτά έως το επόμενο επεισόδιο του σίριαλ που καλά κρατεί εδώ και χρόνια και έχει κάνει έως και τη «Λάμψη» του Φώσκολου να μοιάζει λίγη μπροστά του...

Κακός χαμός στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο πρώην σύζυγος της Εύης Βατίδου είναι «θερμόαιμος». Αυτό είχαν την τύχη να διαπιστώσουν και όσοι ταξιδιώτες βρέθηκαν στις 3 Δεκεμβρίου 2015 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Βλέπετε, εκεί που ήταν στην ουρά για το check-in είδαν τη συμπλοκή ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ποδοσφαιρικών ομάδων Λάρισας Αλέξη Κούγια και Α.Ο. Χανίων Ηρακλή Νύκταρη. Ακόμη και οι σεκιούριτι του αερολιμένα δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όταν οι δυο τους πιάστηκαν για τα καλά στα χέρια.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλαν εκατέρωθεν μηνύσεις για απειλή, εξύβριση, εκβιασμό και σωματικές βλάβες.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template