Ο Κυριάκος κόβει τον βήχα του Τραγάκη που ήθελε να πολιτευθεί ο υιός του στην θέση του

Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Μεγάλωσε ,ήθελε να αποσυρθεί απο την πολιτική και σου λεει: Ας βάλω στην θέση ΜΟΥ τον γιο μου.Αυτό το κτητικό ΜΟΥ τον ''έφαγε'' τον ....''μπάρμπα Γιάννη''.

Παραλλήλως με την ανακοίνωση της απόφασής του να αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική, ο βουλευτής της ΝΔ στην Β' Πειραιώς και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Τραγάκης, διαβεβαίωνε τους πολιτικούς του φίλους ότι στη θέση του θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ ο γιος του Παναγιώτης...

Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Γιάννης Τραγάκης, βουλευτής της ΝΔ από το 1974, έλεγε στους πολιτικούς του φίλους ότι ο γιος του Παναγιώτης είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και είναι πατέρας πέντε παιδιών...

Η κίνηση του Γιάννη Τραγάκη να επιχειρήσει να κληροδοτήσει την έδρα που καταλάμβανε στον Πειραιά στον γιο του, εξόργισε τον πρόεδρο της ΝΔ. Κι αν ο Γιάννης Τραγάκης έπειτα από δεκαετίες στην πολιτική έφτασε να αντιμετωπίζει τα κοινά σαν... οικογενειακή του υπόθεση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε, αποκλείοντας τον Παναγιώτη Τραγάκη από τις λίστες των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ.

«Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος» ήταν η σαφής προειδοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα, και αφού είχε προηγηθεί σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Στη Νέα Δημοκρατία όλοι κρίνονται κι αξιολογούνται. Κανείς δεν ορίζεται μόνος του υποψήφιος βουλευτής».
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση Τραγάκη:

«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος»
.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template