Ο λόγος που μπήκε καραντίνα ο Καπίνο. Έξαλλος με Χάσι και βαριές εκφράσεις

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτός ήταν ο λόγος που ''μπήκε καραντίνα'' ο Καπίνο και πήρε την ''άγουσα'' να κάνει προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού.Αυτό συνέβει και τίποτα άλλο. Καμία σχέση με ακουστικά που λέγεται οτι φορούσε στο κεφάλι του.

Καυτό παρασκήνιο μέσα από αποδυτήρια! 
Επειδή έχουν ακουστεί τα... πάντα τις τελευταίες ώρες σχετικά με την ξαφνική «καρατόμηση» του Στέφανου Καπίνο από τον Ολυμπιακό, ιδού μια άλλη εκδοχή της ιστορίας...

Ολο το «μυστικό» σύμφωνα με αυτή την εκδοχή κρύβεται στη συντονισμένη προσπάθεια του Μπεσνίκ Χάσι να φορτώσει όλα τα βάρη της ήττας από την ΑΕΚ στους παίκτες, στεκόμενος κυρίως στη φάση της μείωσης του σκορ σε 2-1, μισή ώρα πριν από τη λήξη του ματς.


Τόσο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ όσο και στις δηλώσεις του στην αίθουσα Τύπου, ο Κοσοβάρος τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε όταν έκανε το 1-2 η ΑΕΚ και ξαναμπήκε στο ματς.

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον τέσσερις φορές στις δηλώσεις του προς τον Τύπο ο Κοσοβάρος τεχνικός αναφέρθηκε με έμφαση στη σημασία της μείωσης του σκορ σε 1-2 από την ΑΕΚ στο 61', δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Φαινόταν ότι είχαμε τον έλεγχο, αλλά το σημείο-κλειδί στον αγώνα ήταν το 61', όταν μπήκε το γκολ της ΑΕΚ, γιατί εκεί δώσαμε πίστη στους παίκτες της. Τους δώσαμε ελπίδα! Τα πάντα κρίθηκαν τη στιγμή που έγινε το 1-2. Πραγματικά, η ψυχολογία μας άλλαξε όταν δεχτήκαμε αυτό το γκολ. Δεν είχαν τον τρόπο να μπουν στο παιχνίδι, αλλά από εκεί άρχισαν να το πιστεύουν. Από εκεί ήταν που χάσαμε τον έλεγχο»...

Πρόκειται αναμφίβολα για το πιο σημαντικό μέρος των δηλώσεων του Χάσι, καθώς στεκόμενος στη μείωση του σκορ σε 1-2 έμοιαζε να «φωτογραφίζει» ως υπαίτιο της κατάρρευσης του Ολυμπιακού τον Καπίνο, στον οποίο πολλοί χρεώνουν μεγάλη ευθύνη γι' αυτό το γκολ που σημείωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Καπίνο έγινε έξαλλος όταν ο προπονητής του μετέφερε ακριβώς τις ίδιες ατάκες στα αποδυτήρια και απάντησε με κάποιες βαριές εκφράσεις. Ο 23χρονος τερματοφύλακας αισθάνθηκε ότι ο Χάσι τον έριχνε ως... τροφή στα λιοντάρια, ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που είχε κρατήσει ζωντανό τον Ολυμπιακό με σωτήριες επεμβάσεις στο ματς. Καπίνο και Χάσι φέρεται να είχαν έντονη λεκτική αντιπαράθεση στ' αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, με τον Ελληνα τερματοφύλακα να βγαίνει εκτός εαυτού και τελικά, να πληρώνει και αυτός το μάρμαρο μετά τον έτσι κι αλλιώς «τελειωμένο» Χάσι, λόγω της συμπεριφοράς του.

Σύμφωνα με κάποιες φήμες, μάλιστα, στο ξέσπασμά του κατηγόρησε και αρκετούς συμπαίκτες του πως τον αφήνουν ακάλυπτο, κάνοντας διαρκώς σοβαρά λάθη μέσα στο γήπεδο, κάτι που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την ερυθρόλευκη διοίκηση.

Κάπως έτσι, ο Καπίνο μπήκε σε «καραντίνα» χωρίς όμως να είναι γνωστό για πόσο. Κύκλοι μέσα στον ομάδα υποστηρίζουν πως πιθανότατα σύντομα ο Τάκης Λεμονής θα ζητήσει την επάνοδό του στην ομάδα, όπως και ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η έλευση ως προπονητή τερματοφυλάκων του Παναγιώτη Αγριογιάννη, ο οποίος και ανέδειξε τον Καπίνο.
Ουσιαστικά, στον Ολυμπιακό φαίνεται να περιμένουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επανέλθει η κανονικότητα στην ομάδα, ώστε σιγά σιγά να επανενταχτεί στο σύνολο ο ταλαντούχος 23χρονος τερματοφύλακας, που αποτελεί ένα ακόμα επενδυτικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό.    sdna.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template