ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Όσο υπάρχουν βλήματα.Εξωχώριες εταιρίες εκδοτών-πολιτικών έδωσαν οι Καραμανλικοί στον Τσίπρα

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Απέχουμε λίγες ώρες από την ματωμένη Δευτέρα και ένας συναρπαστικός video-πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ήδη ο Πάνος Καμμένος θέλησε να δώσει μια πρόγευση από το μοναδικό θέαμα που θα απολαύσουν οι αιματοκυλισμένοι πολίτες (από τους φόρους του Τσίπρα που παραλαμβάνει πέτσινα βραβεία) έγραψε στο twitter:

Από τον Βασίλη Μπόνιο

“Γνωρίζοντας τον εξευτελισμό που θα υποστεί ο κούλης μια ακόμη φορά τη Δευτέρα οι σπόνσορες της συμμορίας έβγαλαν 5λεπτο βίντεο. Ταινία στο Χόλιγουντ να του ετοιμάσετε δεν γλιτώνει με τίποτα από την αλήθεια στη Βουλή ο ‘παραδεισένιος'”


Γνωρίζοντας τον εξευτελισμό που θα υποστεί ο κούλης μια ακόμη φορά τη Δευτέρα οι σπόνσορες της συμμορίας έβγαλαν 5λεπτο βίντεο. Ταινία στο Χόλιγουντ να του ετοιμάσετε δεν γλιτώνει με τίποτα από την αλήθεια στη Βουλή ο “παραδεισένιος”

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) November 24, 2017

Πράγματι όπως όλα δείχνουν και στην προκειμένη περίπτωση η ΝΔ έχει λάθος στόχευση και λάθος στρατηγική. Το video που γύρισαν στη Πειραιώς θα έπρεπε να έχει πρωταγωνιστές τους ζάπλουτους Τσακαλώτο-Σταθάκη-Παπαδημούλη για παράδειγμα. Ειδικά τον πρώτο ο οποίος υποδυόμενος τον φτωχοπαλιάτσο λεηλατεί τους Ελληνες-τίποτε λιγότερο.

Ο Τσακαλώτος κυκλοφορεί σχεδόν ρακένδυτος ενώ το οικογενειακό του εισόδημα ζαλίζει. Πρόκειται για έναν πανούργο ηθοποιό που έχει δάσκαλο στην επικοινωνία τον άχαστο Θοδωρή Μιχόπουλο. 

Ο Τσακαλώτος και τα υπόλοιπα πλουσιόπαιδα της κυβέρνησης είναι η αχίλλειος πτέρνα του Τσίπρα και όχι ο Καμμένος. Δεκάρα δεν δίνει (που να τη βρει άλλωστε) ο φτωχοποιημένος Ελληνας εκεί έξω για τα βλήματα και τους σαουδάραβες.



Ούτε καν τηλεθέαση δεν θα έχει η παπαριά της Δευτέρας. Γύρευε όμως το video της χαζοΝΔ να έδειχνε τον Τσακαλώτο ο οποίος όταν γυρνάει σπίτι (όταν) μετράει με τη γυναίκα του τα λεφτά που μπαίνουν κάθε μήνα στο οικογενειακό ταμείο. Ασε τις μετοχές των πιο ισχυρών επενδυτικών τραπεζών του πλανήτη που έχει στην κατοχή του.



Και αφού τελειώσει με το ζεύγος Τσακαλώτου να πιάνει τους Σταθάκηδες, τον Παπαδημούλη ακόμη και τον Μπαλάφα με τα 500 ακίνητα που άλλαξε διεύθυνση στα Πατήσια για να μην τον βρίσκουν οι επιστολές όσων χρωστάει από το παρελθόν. Ποιος Καμμένος; Και ποια βλήματα; Απίδια μάντολες. Αλλωστε ακόμη και μετά από όλα αυτά η ΝΔ δεν τόλμησε να αναφερθεί σε μίζες γιατί δεν υπάρχουν στην προκειμένη περίπτωση.

Την ίδια στιγμή όμως το αιματοκύλισμα των Ελλήνων και ιδιαίτερα της ιδιωτικής οικονομίας είναι καθημερινό, επώδυνο, χειροπιαστό. Πως θα αισθάνονται τη Δευτέρα οι ελεύθεροι επαγγελματίες για παράδειγμα παρακολουθώντας τη χαζοΝΔ να ξιφουλκεί για τα βλήματα και όχι για το μακελειό που προκάλεσε στις ζωές τους το τερατούργημα Κατρούγκαλου-Αχτσιόγλου και του κλαρινογαμπρού Πετρόπουλου;


Αφουγκράζονται τελικώς την κοινωνία ή όχι, εκεί στη Πειραιώς; Αυτό είναι το ζητούμενο.

Ούτε καν αυτά που παρουσίασε ο Λαπαβίτσας για το χρέος που απογείωσε ο Τσίπρας δεν σχολίασαν ακόμη στη ΝΔ. Μιλάμε για ένα κόμμα ανοήτων με ελάχιστες εξαιρέσεις. Το video είναι ιδέα της Σπυράκη αλλά η στοχοποίηση είναι σε λάθος πρόσωπο.

Η ΝΔ στοχοποιεί τον Καμμένο επειδή τον στοχοποιούν συγκεκριμένα συμφέροντακι αυτό είναι αρκετό ώστε ο κόσμος να είναι καχύποπτος. Μια παπαριά θα κάνουν πάλι οι γαλάζιοι. Τα πραγματικά πλουσιόπαιδα του Σύριζα πρέπει να είναι ο στόχος. Εκείνα με τα αστρονομικά πόθεν έσχες την ίδια στιγμή που λεηλατούν τον λαό. 150 σποτάκια με τα πλουσιόπαιδα του Σύριζα έπρεπε να είχε κάνει ήδη η χαζοΝΔ.

Να δείχνει την κασαδούρα των Συριζαίων κατσιαπλιάδων σε αντιδιαστολή με τον ταλαίπωρο τον Μήτσο τον Φούντα από την Δραπετσώνα που αφού έσωσε τις γερμανικές, τις γαλλικές και τις ιταλικές τράπεζες έγινε χορηγός της Rothschild & Co η οποία σκηνοθέτησε τα βραβεία του Τσίπρα όπως αποκάλυψε το Κουρδιστό Πορτοκάλι.



Σ΄αυτό το σημείο μάλιστα θα σας αποκαλύψουμε ότι οι καραμανλικοί έδωσαν στους Τσίπρα και Καμμένο στοιχεία για τις εξωχώριες εταιρίες που διαθέτουν εκδότες που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση και στις οποίες εμπλέκονται και συγγενικά πρόσωπα πολιτικών. Oι συγεκριμένες εταιρίες στήθηκαν για να φυγαδεύσουν μίζες από εξοπλιστικά. Οι καραμανλικοί είχαν εντοπίσει τις εξωχώριες από την εποχή που βρισκόντουσαν στην κυβέρνηση και είχαν ανοίξει συγκεκριμένα μέτωπα στα ΜΜΕ.

Γι΄αυτό σας λέμε: H NΔ είναι ανίκανη να σκοράρει ενώ έχει απέναντί της άδειο τέρμα. Αν μάλιστα δεν καταφέρει την Δευτέρα να προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στην κυβέρνηση θα της δώσει κι άλλο χρόνο στην εξουσία με τον Τσίπρα να διαφημίζει τη πεπετζίδικη διανομή του μερίσματος. Την ίδια στιγμή-και με εξαίρεση τον Αδωνι Γεωργιάδη και κάποιες αιχμές του Μητσοτάκη-η ΝΔ δεν έφερε προ των ευθυνών τους για την κτηνωδία στην Ελλάδα τους αθλίους δανειστές οι οποίοι δεν ακούμπησαν το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που παραμένει αμεταρρύθμιστο, δεν ακούμπησαν την διαπλοκή, αδιαφόρησαν ακόμη και για τις ελάχιστες 15.000 απολύσεις κηφήνων του δημοσίου, για την απουσία της αξιολόγησης κλπ.

Κι όπως έχουμε γράψει κατ΄επανάληψη αυτό έγινε γιατί οι γερμανικές και οι γαλλικές πολυεθνικές για παράδειγμα με αυτό το διεφθαρμένο κράτος, τους γραμματείς και τους φαρισαίους του νταλαβερίζονται-οπότε γιατί να το αλλάξουν.

Κι αυτό το ξιπασμένο κράτος πάντα θα δανείζεται και πάντα χρεοκοπημένο θα είναι. Δείτε το απόσπασμα από το προσωπικό blog, του Λαπαβίτσα: Με βάση το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, «το Χρέος της Κεντρικής Διοίκησης -η σημαντικότερη μορφή του Δημοσίου Χρέους- αυξήθηκε από 321 δισ. το 2015 στα 326 δισ. το 2016 και προβλέπεται να φτάσει τα 335 δισ. το 2017 και τα 345 δισ. το 2018».





Aυτό είναι το ματωμένο μέρισμα του Τσίπρα. Και αντί όλοι οι οξυδερκείς της ΝΔ να πέσουν πάνω στον Τσακαλώτο και στις αλχημείες του, ασχολούνται με τα βλήματα του Καμμένου.

Δεν χαμπαριάζει από αυτό ο ταλαίπωρος ο Μήτσος ο Φούντας από την Δραπετσώνα.


Ενώ εάν το video έδειχνε τον Τσακαλώτο να μετράει τα τάλαρα στο σπίτι του και την κόρη του Μήτσου του Φούντα να αναγκάζεται να κάνει πιάτσα στο λιμάνι για να ζήσει και τον νταβατζή να την χαστουκίζει δεν θα άφηνε κανένα ασυγκίνητο.
Εχουμε πόλεμο μόνο που οι ανεγκέφαλοι φλώροι της χαζοΝΔ, που περπατάνε με τα σοσονάκια τους στα Κολωνάκια, είναι χαζά παιδιά και ολίγιστα.

Τους έχει για πλάκα ο Γιώργης ο Κουρής, ο περγαμόντος, ο βεσπάτος…



H κόρη του Μήτσου του Φούντα, από τη Δραπετσώνα. Την έβγαλε στο δρόμο ο Τσακαλώτος για να ζήσει την οικογένειά της…

Υ.Γ> Η αντιπολιτευτική ανεπάρκεια της ΝΔ αντανακλάται και στα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis που έγινε για λογαριασμό της σφόδρα αντιπολιτευόμενης εφημερίδας τα ΝΕΑ:

Στην πρόθεση ψήφου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει ποσοστό24,9% έναντι 16,9% του ΣΥΡΙΖΑ. Απίδια μάντολες δηλαδή.
Ακολουθούν Δημοκρατική Συμπαράταξη με 8,8%, Χρυσή Αυγή με 5,2%, ΚΚΕ με 4,2%, Ένωση Κεντρώων με 2,2%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 1,9%, Πλεύση Ελευθερίας με 1,6% και Το Ποτάμι με 1%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος βρίσκεται στο 10% ενώ 3,4% απαντά άλλο κόμμα και 7,1% άκυρο/λευκό.
Το προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διευρύνεται στην εκτίμηση ψήφου καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 35,6% έναντι 24,1% (τεράστιο ποσοστό με όλα αυτά που έχει προκαλέσει στους οξυδερκείς Ελληνες) του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν: Δημοκρατική Συμπαράταξη 12,5%, Χρυσή Αυγή 7%, ΚΚΕ 6%, Ένωση Κεντρώων 3,1%, ΑΝΕΛ 2,6%, Πλεύση Ελευθερίας 2,3%, Ποτάμι 1,5%.
Η ΝΔ έχει προβάδισμα και στην παράσταση νίκης με 68% έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτακης συγκεντρώνει ποσοστό 23% έναντι 16% του Αλέξη Τσίπρα ενώ «κανένας» απαντά το 43%.

Δηλαδή σκίζει ο Κανένας!           πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template