Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην Κρήτη-Ο πατέρας εκλιπαρούσε για βοήθεια

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τα Μισσίρια Ρεθύμνου. Αδερφός
σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον αδερφό του την ώρα που κοιμόταν και στην συνέχεια αυτοκτόνησε πίνοντας δηλητήριo.
Μάρτυρας σε αυτήν την δραματική κατάσταση ήταν ο πατέρας των παιδιών , ο οποίος σαστισμένος ζητούσε βοήθεια από τους γείτονες. «Βοηθήστε με σας παρακαλώ», φώναξε στους εργαζόμενους του ψητοπωλείου ακριβώς απέναντι από το σπίτι του, στο οποίο το τελευταίο διάστημα εργαζόταν και ο άτυχος 21χρονος γιος του.




Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν περίπου στις δύο το μεσημέρι, όταν ο 28χρονος Γρηγόρης άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο 21χρονος αδερφός του, Τόλης.
Ο άτυχος Τόλης είχε επιστρέψει το πρωί από ολιγοήμερες διακοπές από τη Θεσσαλονίκη και ξεκουραζόταν. Έτσι ο Γρηγόρης βρήκε την ευκαιρία, καθώς ήταν αμέριμνος και τον μαχαίρωσε πολλές φορές σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Ο πατέρας των δύο παιδιών αφού άκουσε την φασαρία πήγε στο δωμάτιο και βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος τον μικρό του γιο, ενώ ο μεγάλος κρατούσε ακόμα το μαχαίρι…

Ο πατέρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ , αμέσως έτρεξε να πιάσει τον Τόλη να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και όταν κατάλαβε ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά έτρεξε γρήγορα στο ψητοπωλείο απέναντι από το σπίτι του να ζητήσει βοήθεια.

Μάλιστα την στιγμή που ο απαρηγόρητος πατέρας ζητούσε βοήθεια, ο 28χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, κλείδωσε με αλυσίδες την πόρτα του σπιτιού και κατέβηκε στο υπόγειο πίνοντας υγρά μπαταρίας και ποντικοφάρμακο. Όταν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο ήταν πλέον αργά για τους δύο νέους.


Όλοι στην γειτονιά γνώριζαν ότι ο 28χρονος Γρηγόρης είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα ,ενώ συχνοί ήταν και οι τσακωμοί με τον μικρότερο αδερφό του τον Τόλη.

Σύμφωνα με τον Γιώργο, συνάδελφο του 21χρονου αδικοχαμένου νέου, ο Γρηγόρης είχε ψυχιατρικό πρόβλημα χωρίς ωστόσο να πιστέψουν ποτέ ότι θα έφτανε σε τέτοιο σημείο.

«Ο 28χρονος είχε ψυχιατρικό πρόβλημα, δεν μπορώ να πω ότι αγρίευε, αλλά με τον Τόλη μάλωναν συχνά… Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο» ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε «Ο πατέρας των δύο παιδιών ήρθε απέναντι στο μαγαζί τρομαγμένος και με αίματα στα χέρια να ζητήσει βοήθεια. Πήραμε αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά ήταν αργά για τα δύο παιδιά…».

Ο συνάδελφος του άτυχου νεαρού έδωσε και άλλες λεπτομέρειες: «ο μεγάλος αδερφός αφού μαχαίρωσε τον μικρό, κλείδωσε το σπίτι με αλυσίδες ενώ ο πατέρας βρισκόταν έξω από το σπίτι για βοήθεια. Κατέβηκε στο υπόγειο, μάλλον συνειδητοποίησε τι έκανε και αυτοκτόνησε πίνοντας υγρά μπαταρίας και ποντικοφάρμακο»

Ήδη οι φίλοι του έχουν κατακλύσει με μηνύματα το προφίλ του στο facebook αποχαιρετώντας τον, χωρίς όμως να έχουν «χωνέψει» τον άδικο χαμό του.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template