Ανακαίνιση 20 εκατ.ευρώ για King George και Μεγάλη Βρετανία απο την Λάμψα

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017


Ανακαίνιση 20 εκατ.ευρώ για  King George και Μεγάλη Βρετανία απο την Λάμψα στα 2 μεγάλα εμβληματικά ξενοδοχεία που κοσμούν την πλατεία Συντάγματος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευσή του το dealnews.gr:Μετά την απόκτηση του ιστορικού King George ο Όμιλος Λασκαρίδη αλλάζει την βιτρίνα του Συντάγματος.
Τα 20 εκατ. ευρώ αναμένεται να αγγίξουν οι επενδύσεις του ομίλου Λάμψα στην πλατείας Συντάγματος για την ανακαίνιση των ξενοδοχείων "King George" και "Μεγάλη Βρετανία", εκ των οποίων περίπου 16 εκατ. θα διατεθούν για τη διαμόρφωση και την ανακαίνιση του πρώην Kings Palace στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου.

Σύμφωνα με τη Λάμψα, η περαιτέρω άνοδος του κύκλου εργασιών της στην Ελλάδα της τάξης του 10% το 2018, όπως αναφέρθηκε εκδήλωση του Ομίλου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Το 2017 αναμένεται ότι θα κλείσει με άνοδο του κύκλου εργασιών κατά 20% για όλα τα εν Ελλάδι ξενοδοχειακά συγκροτήματα, συμπεριλαμβανομένου αυτού στη Ρόδο.
Η ανακαίνιση του "King George" αλλά και της "Μεγάλης Βρετανίας" αφορά στην προσθήκη δέκα επιπλέον σουιτών στο πρώτο και άλλων είκοσι με τριάντα στο δεύτερο, ενώ οι εργασίες ανακαίνισης του Kings Palace θα προγραμματίζεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Όσον αφορά στο Kings Palace, οι πληροφορίες θέλουν να τη διοίκηση της Λάμψα να προσανατολίζεται σε ένα πιο σύγχρονο και μοντέρνο χαρακτήρα. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 175 με 195 δωμάτια (τα σχέδια τελούν υπό κατάρτιση) και εφόσον δεν υπάρξουν προβλήματα με την αδειοδοτική διαδικασία οι εργασίες θα αρχίσουν εντός εξαμήνου. Υπολογίζεται ότι σε δύο χρόνια θα ανοίξει τις πύλες του να υποδεχτεί τους πρώτους πελάτες του.

Μέχρι στιγμής τα άμεσα επενδυτικά πλάνα του ομίλου φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί, ενώ στελέχη της διοίκησης δεν αρνούνται πως κοιτούν κάθε ενδεχόμενη επενδυτική ευκαιρία στη χώρα. Στην εκδήλωση τονίστηκε επίσης ότι ιδιαίτερα η αγορά της Μέσης Ανατολής έχει συμβάλλει στη διατήρηση υψηλών πληροτήτων στα ξενοδοχεία του ομίλου στην Αθήνα (Νοέμβριο-Μάρτιο), με την αγορά της Αμερικής να δίνει εξίσου καλά αποτελέσματα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template