AΛΥΓΙΣΤΟΣ 70ΑΡΗΣ Oγκόλιθος Έχει παίξει και σε τρεις ταινίες

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Στον ιστότοπο του ενόπλου συντρόφου Τάσου Παπαδόπουλου, orgi.gr διαβάσαμε το παρακάτω άρθρο του Μιχάλη Μητσού
καθώς και το σχόλιο του Τάσου για έναν Ογκόλιθο της πολιτικής που κυκλοφορεί ανάμεσά μας:
Υπήρξε ηθοποιός, ο εξειδικευμένος ιστότοπος IMDB αναφέρει μάλιστα ότι έχει παίξει σε τρεις ταινίες. Στη συνέχεια διακρίθηκε ως δημοσιογράφος και τηλεοπτικός παρουσιαστής στην ΕΡΤ, τον ΑΝΤ1 και άλλα μικρότερα κανάλια. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με τον συνδυασμό του Εβερτ. Αλλά εκεί που απογειώθηκε, εκεί που ξεδίπλωσε όλο του το ταλέντο, είναι ως στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Πέρασε πολλά ο Τέρενς Κουίκ, κι όχι πάντα εύκολα. Σαράντα χρόνια στη δημοσιογραφία, κι όταν ήρθε η κρίση τον χτύπησε σκληρά, ώς και στις 100 δόσεις μπήκε, ώς και το σπίτι του κατασχέθηκε από την Εφορία. Αλλά του έκαναν καλό όλα αυτά, τον έκαναν καλύτερο άνθρωπο, γι’ αυτό και τώρα μετέχει σε μια κυβέρνηση που κατάσχει τα σπίτια των άλλων, για να γίνουν κι εκείνοι πιο καλοί, πιο προσεκτικοί και πιο σεμνοί.

Ναι, μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια ο Τέρενς ωρίμασε. Πάρτε τις δηλώσεις που έκανε στο Mega τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν είπε πως οι ΑΝΕΛ δεν θα συνεργαστούν ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Με προσβάλλει προσωπικά να διαδίδουν αυτό το ψέμα» βροντοφώναξε. Αλλά είχε βιαστεί ή δεν ήταν καλά πληροφορημένος, αργότερα θα καταλάβαινε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι «πολύ ευγενής», «απόλυτα ταγμένος σε αυτό που υπηρετεί» και «φοβερά προσηλωμένος στους στόχους του», ένας άνθρωπος που «υπηρετεί τους αδύνατους» και δίνει αγώνα «να ξαναγίνει η Ελλάδα όπως τις εποχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή» και να δημιουργηθεί «η Ευρώπη των Λαών – Εθνών, της Αλληλεγγύης και της Ισότητας»
Αυτά είπε προχθές σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, στον καλύτερο ρόλο της καριέρας του, εκείνον του υφυπουργού Εξωτερικών.

Το ότι ωρίμασε όμως δεν σημαίνει ότι χαρίζει κάστανα. Αστράφτει και βροντάει μπροστά στην αδικία. Οταν ο Ανδρέας Γεωργίου διαμαρτυρήθηκε στους «Financial Times» για τη δικαστική του περιπέτεια, ο αδέκαστος Τέρενς τον κατήγγειλε ότι «εκβιάζει τη Δικαιοσύνη λίγο πριν καθήσει στο σκαμνί του δικαστηρίου». Κι όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε τις προάλλες στη Βουλή ότι τα fake news ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο περήφανος Τέρενς έχασε την ψυχραιμία του και τον αποκάλεσε «κακομοίρη». Τον κάλεσε μάλιστα στη συνέχεια να τα πουν έξω, αλλά κανείς δεν κατάλαβε τι εννοούσε. Κάποια θεωρητική συζήτηση είχε άραγε στο μυαλό του; Θα του πέταγε το γάντι για να μονομαχήσουν; Ή κάτι πιο πεζό;
Οχι, δεν παίζεις με τον Τέρενς Κουίκ. Στα εβδομήντα του, είναι ένας πραγματικός ογκόλιθος. Και αυτό το οφείλει χωρίς αμφιβολία στον αρχηγό του, που τον ξέρει από 15 χρονών, έναν άνθρωπο «που δεν μασάει, δεν λυγίζει, γιατί απλούστατα κανείς δεν τον έχει «πιασμένο», δεν χρωστάει σε κανέναν, απεναντίας πολλοί του χρωστούν» (από την ίδια συνέντευξη στην ΕΡΤ). Του χρωστά ο Τέρενς, του χρωστά ο Αλέξης, του χρωστά ολόκληρος ο ελληνικός λαός.

Κι ύστερα ο Μητσοτάκης βιάζεται να κάνει κυβέρνηση. Μα τέτοιες ημέρες δόξας πότε θα τις ξαναζήσουμε;

Μιχάλης Μητσός 22-12-2017
Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΙΟ ORGI : Να προσθέσει κανείς ότι η άθλια κυβέρνηση της περιόδου 2004-2009 που δικαίως καταγγέλλει επιχείρησε να «δωροδοκήσει» τον αδέκαστο δημοσιογράφο με μια θέση αργομίσθου στο υπό ίδρυση αγροτικό κανάλι (που ποτέ δεν βγήκε στον αέρα) προσφέροντάς του ταυτόχρονα μιαν εκπομπή στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και μια άλλη εβδομαδιαία στην ΕΡΤ3. Σε όλους αυτούς εναντιώθηκε ανακαλύπτοντας το φως που εξέπεμπε ο Π.Καμμένος και το κόμμα του οι Ανεξάρτητοι Έλληνες…  πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template