Μετέτρεψε την τραγωδία σε δύναμη! Έκοψαν και το δεύτερο πόδι του μοντέλου(φώτο)

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Μετέτρεψε την τραγωδία της σε δύναμη και παρότι το δράμα της δεν τελείωσε δεν χάνει το κουράγιο της. Είναι έτοιμη να συνεχίζει να
αγωνίζεται. Ο λόγος για την Lauren Wasser.

Το 29χρονο μοντέλο που το 2012 έχασε το δεξί της πόδι ύστερα από τοξικό σοκ από χρήση ταμπόν, υποβλήθηκε σε ακρωτηριασμό και του αριστερού της ποδιού εξαιτίας του χρόνιου συνδρόμου από το οποίο πάσχει, όπως αναφέρει το Today



Τον περασμένο μήνα η Wasser, είχε δηλώσει σε συνέντευξη στο περιοδικό In Style, ότι συνέχιζε να ζει καθημερινά με φριχτούς πόνους, εξαιτίας της μάχης που έδινε με το τοξικό σύνδρομο που της είχε προκαλέσει η χρήση ταμπόν.


Παρά τη σκληρή μάχη που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, ακολουθώντας δύσκολη θεραπεία για να σώσει το άλλο της πόδι από τον ακρωτηριασμό δεν τα κατάφερε.
Μετά τον δεύτερο ακρωτηριασμό της, η Γουάσερ ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με την παρολυμπιονίκη στο σνόουμπορντ Amy Purdy που την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο. «Το μωρό μου είχε ακόμα μία έκπληξη για μένα σήμερα το πρωί .. Ένα χτύπημα στην πόρτα και μπήκε μέσα η καταπληκτική, ταλαντούχα και πανέμορφη Amy Purdy Σε ευχαριστώ πολύ που πέρασες να με δεις, σημαίνει πολλά για μένα. Ευχαριστώ που μου δείχνεις ότι η ζωή θα γίνει μόνο καλύτερη και ότι έχω τόσα πολλά να ζήσω», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instragram.

Η Wasser, προσβλήθηκε από το τοξικό σοκ το 2012 ύστερα από μία αλλαγή ταμπόν στην περίοδο της όταν εισήλθαν βακτήρια στον οργανισμό της. Η σπάνια αλλά δυνητικά θανατηφόρα κατάσταση προκαλείται από τις τοξίνες από το ανθεκτικό στη μεθικιλλίνη "Staphylococcus aureus ή MRSA" και συνδέεται με τη χρήση ταμπόν.
Τότε οι γιατροί αναγκάστηκαν για να της σώσουν τη ζωή, να της κόψουν το δεξί πόδι και να της αφαιρέσουν την φτέρνα και τα δάκτυλα του αριστερού, προσπαθώντας να σταματήσουν την γάγγραινα που κατέτρωγε και τα δύο κάτω άκρα. Στην αρχή το μοντέλο παρουσίασε συμπτώματα που έμοιαζαν με αυτά της απλής γρίπης αλλά πολύ γρήγορα η κατάστασή της επιδεινώθηκε, υπέστη καρδιακή προσβολή και οι γιατροί την διασωλήνωσαν για να την κρατήσουν στη ζωή.


Όπως διηγήθηκε η Wasser, στο In Style, τότε οι γιατροί της είχαν προτείνει να της κόψουν και το αριστερό πόδι αλλά εκείνη επέλεξε να το κρατήσει και να προσπαθήσει με θεραπεία να το σώσει.

Έχω ένα χρυσό πόδι για το οποίο είμαι υπερήφανη δήλωσε η Wasser,αλλά το αριστερό μου πόδι είναι ένα ανοικτό έλκος χωρίς φτέρνα και χωρίς δάκτυλα και είναι αφόρητο να ζω με αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια το σώμα μου παράγει πολύ ασβέστιο που προκαλεί την ανάπτυξη των οστών μου σε αυτό το πόδι.


Από τότε που ζει αυτή την τραγωδία η Lauren Wasser αφιερώνει τον χρόνο της στην ενημέρωση των γυναικών για τους «ελάχιστα πιθανούς αλλά υπαρκτούς» κινδύνους που ενέχει η χρήση ταμπόν και άλλων προϊόντων προσωπικής υγιεινής, όπως οι βαφές μαλλιών και τα αρώματα. «Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να διασφαλίσω πως δεν θα συμβεί το ίδιο και σε άλλους», δηλώνει.

Και παρότι τώρα έχει χάσει και τα δύο της πόδια δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της και τη ζωή της.

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template