Πώς είναι να είσαι έφηβος… εκατομμυριούχος;

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Πλούτος, επιτυχία, άγχος, σπυράκια και τρολάρισμα, αυτός είναι ο κόσμος ενός πιτσιρικά που έπιασε τη ζωή από τα μαλλιά και τα...

κατάφερε.
Ο Ben Towers ήταν μόλις 11 χρονών όταν ίδρυσε τη δική του εταιρία web designing (Towers Design) με έδρα το παιδικό του δωμάτιο. Η είδηση κυκλοφόρησε φυσικά στο σχολείο και δεν χάρηκαν ακριβώς όλα τα παιδάκια με την επιχειρηματική πρωτοβουλία του συμμαθητή τους.

Δέχτηκε bullying και κοροϊδία, αν και θα ήταν αυτός που θα γελούσε τελευταίος. Βλέπετε μέχρι τα 14 του η εταιρία είχε μεγαλώσει τόσο που προσέλαβε τον πρώτο του υπάλληλο, ενώ στα 16 του διατηρούσε ήδη δύο γραφεία, ένα στο Λονδίνο και ένα στη γενέτειρά του, στο Τζίλιγχαμ του Κεντ.



Σήμερα είναι στα 19 του και έχει ήδη ζήσει τη συγχώνευση της εταιρίας του, μια εξαγορά που του απέφερε επταψήφια νούμερα! Κάτι που τον κάνει έναν από τους νεότερους αυτοδημιούργητους εκατομμυριούχους του πλανήτη, μέλος μιας μικρής και εκλεκτής ελίτ πιτσιρικιών που τα κατάφεραν ήδη από τα σχολικά τους χρόνια.

Και όπως εξομολογείται ο ίδιος συχνά σε ομιλίες του, αποδίδει εν μέρει την τρομακτική του επιτυχία στα παιδιά αυτά που του έκαναν τη ζωή μαρτύριο στο σχολείο: «Νομίζω πως με ενέπνευσαν», θυμάται ο Ben που λειτουργεί ήδη ως πρεσβευτής σχετικής καμπάνιας κατά του σχολικού εκφοβισμού, «ήθελα να αποδείξω πως έκαναν λάθος».

Και βέβαια μιλάμε για έναν άνθρωπο που παραμένει με πολλούς τρόπους ο τυπικός 19χρονος της εποχής του. Ζει ακόμα, για παράδειγμα, στο πατρικό του με τους γονείς και την αδελφούλα του, απολαμβάνει το ποδόσφαιρο αλλά και μια καλή νυχτερινή έξοδο. Οι μόνες τρέλες που κάνει, όπως λέει, με τα λεφτά του είναι εκείνο το Audi S3 που αγόρασε, τα VIP εισιτήρια για να δει την Τσέλσι, άντε και κάνα καλό τραπέζι στο αγαπημένο του κλαμπ.

«Ο μπαμπάς μου είναι σχεδιαστής και η μαμά μου δουλεύει στο εθνικό σύστημα υγείας και κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατώ τα πόδια μου στο έδαφος», λέει χαρακτηριστικά, «δεν είμαι σπάταλος. Δεν εκτροχιάζομαι ποτέ».



Κι όλα αυτά από ένα παιδάκι που ο ίδιος ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον αποκάλεσε προσφάτως «έναν από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες της Αγγλίας»!
Πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template