Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο Άδωνις επιχειρηματίας που βάζει φωτιά στο Survivor (pics + video)

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί το όνομά του και το Internet πήρε φωτιά… Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, γιο
του επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλου, ο οποίος μπαίνει στο Survivor, αν μη τι άλλο, πολλά υποσχόμενος…

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στον χώρο της διασκέδασης, θέτοντας σε εφαρμογή τα δικά του business plan, αλλά έχει επίσης μεγάλη αγάπη για τη γυμναστική, την τέχνη και την υποκριτική.
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει στο Instagram άκρως αποκαλυπτικές ημίγυμνες εικόνες του, προκαλώντας σάλο στον γυναικείο πληθυσμό!

Ο Νάσος μεγάλωσε στα νότια προάστια της Αθήνας και, παράλληλα με το σχολείο και τα μαθήματά του, πέρασε πολύ χρόνο από τα παιδικά του χρόνια στα «Αστέρια Γλυφάδας», το εμβληματικό νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής που ανήκει στον πατέρα του Αργύρη Παπαργυρόπουλο.

Νονός του είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος. Και παρ’ όλο που αφοσιώθηκε τελικά στις οικογενειακές επιχειρήσεις, το μεγάλο πάθος του ήταν και είναι η ηθοποιία.

Έτσι, τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα και συνέχισε τις θεατρικές σπουδές του στο UCLA του Λος Αντζελες, παρακολουθώντας παράλληλα και μαθήματα σκηνοθεσίας και κινηματογράφου.

Επιστρέφοντας συμμετείχε σε κάποιες δουλειές, θεατρικές και κινηματογραφικές, μεταξύ των οποίων και το μιούζικαλ «Rocky Horror Show».

«Εκείνη την περίοδο ασχολιόμουν ήδη με τις οικογενειακές επιχειρήσεις που δημιούργησε ο πατέρας μου, Αργύρης Παπαργυρόπουλος, αλλά αισθανόμουν ότι μου έλειπε η τέχνη, η μεγάλη αγάπη και το πάθος μου από παιδί. Ολα, λοιπόν, έγιναν την κατάλληλη στιγμή, με έναν μαγικό και εντελώς απροσδόκητο τρόπο. Εξάλλου, ο ρόλος του Rocky απαιτούσε αυτός που θα τον υποδυόταν να είναι γυμνασμένος, να έχει αθλητικό φιζίκ, οπότε η συγκυρία έμοιαζε μοναδική. Για να καταλάβεις, προκειμένου να έχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό έχω εξαντληθεί και στη γυμναστική, αλλά φυσικά και στις πρόβες», είχε δηλώσει τότε.

«Εγώ δεν μεγάλωσα μεταξύ γιατρών, μεγάλωσα ανάμεσα σε καλλιτέχνες. Στο να ακολουθήσω, λοιπόν, την τέχνη ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι στα πολύ παιδικά μου χρόνια οι αναφορές μου ήταν καλλιτεχνικές. Νονός μου είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος. Λες να έπαιξε ρόλο το… λάδι;», είχε δηλώσει επίσης σε συνέντευξή του εκείνη την εποχή.



Η δεύτερη μεγάλη του αγάπη είναι η γυμναστική και το personal training. Μάλιστα, έκανε ένα ταξίδι στην Ινδία και εκεί λόγω της ενασχόλησής του και με το personal training, παρακολούθησε μαθήματα γιόγκα.



Οπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του, το συγκεκριμένο ταξίδι άλλαξε κατά πολύ τον τρόπο σκέψης του. «Πήγα σε μοναστήρια, ακολούθησα τα προγράμματα που κάνουν οι μοναχοί, σηκωνόμουν στις 4 το πρωί, έκανα διαλογισμό, γιόγκα, παρακολούθησα διαλέξεις, εργάστηκα πολύ επάνω σ’ αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Όσο για τα προσωπικά του, στο παρελθόν φήμες τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Paris Hilton και αργότερα με την Βίκυ Κάβουρα, ενώ έχει συνδεθεί και με την Τες Σπέντζος, εγγονή του θρυλικού ιδρυτή της Spentzos Film. Είχε σχέση όμως με την διάσημη ηθοποιό Lindsay Lohan.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template