«Θέλω να ζήσω»: Αγωνιώδης έκκληση 33χρονου που κινδυνεύει η ζωή του λόγω ιατρικών λαθών

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Έχει δει το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Η καθημερινότητά του είναι πολύ δύσκολη και πλέον έχει γίνει αβάσταχτη για τον ίδιο. Ο Σπύρος Μαρσέλος θέλει να ζήσει
κι αυτός σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Εντούτοις δεν μπορεί.
Η κήλη 11 κιλών (!) θέτει εν κινδύνω ακόμη και την ίδια του τη ζωή. Γι’ αυτό και η κραυγή αγωνίας του δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανένα. «Θέλω να ζήσω, δεν θέλω να πεθάνω. Σας παρακαλώ βοηθήστε με» δηλώνει με τρεμάμενη φωνή στη συνέντευξη που παραχώρησε στο zougla.gr απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια προκειμένου να βρει την υγειά του.


Kαι σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι δεν έχει χρήματα ούτε για τα φάρμακα του έμεινε και χωρίς ρεύμα, με αποτέλεσμα η ζωή του να θυμίζει γολγοθά.


Πώς όμως ο 33χρονος από τον Βόλο, κομμωτής στο επάγγελμα έχει φτάσει στο σημείο να πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη και διαβήτη, νιώθοντας τη σηψαιμία να τον απειλεί, την ώρα που τρέμει μην πάθει καρκίνωμα στους λεμφαδένες; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…
Όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο γολγοθάς του ξεκίνησε το 2012. Τότε εισήχθη στο νοσοκομείο για μία αφαίρεση σκωληκοειδούς απόφυσης.

Τα πράγματα στο χειρουργείο δεν πήγαν όπως τα περίμενε, Έπαθε σηψαιμία και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε πολλά χειρουργεία στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης για να καθαρίσει ο κοιλιακός του χώρος.

Πάντως το 2014 διεκομίσθη εκ νέου Νοσοκομείο Βόλου και χειρουργήθηκε για ειλεό, μετά από έντονους πόνους στην κοιλιά. Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριό του όμως εισήχθη εκ νέου στο νοσοκομείο καθώς η τομή του παρουσίαζε προβλήματα και υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο, για ρήξη

Ο άτυχος νέος καταγγέλλει ότι δεν έγινε σωστά η αναισθησία του και ξύπνησε κατά τη διάρκεια της εγχείρησης και επί τόπου του έγινε νέα, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει μετά από εννέα ώρες.

Από το 2012 μέχρι το 2014, έκανε συνολικά 13 χειρουργεία, τα περισσότερα εκ των οποίων για τη σηψαιμία στον κοιλιακό του χώρο ενώ κατέληξε να φθάσει 41 κιλά από τα 92 κιλά που ήταν έχοντας πλέον στον κοιλιακό του χώρο μία κήλη 11 κιλών που έχει κάνει τη ζωή του ανυπόφορη.

Πλέον κινείται με δυσκολία υποβοηθούμενος με μπαστουνάκι. Έχει χάσει τα μαλλιά του, ενώ από τα φάρμακα που έπαιρνε πλέον πάσχει και από διαβήτη.
Τις επόμενες ημέρες δε αναμένεται να χειρουργηθεί σε ιδιώτη γιατρό-χειρουργό της Αθήνας που θα προσπαθήσει να του αφαιρέσει αυτήν την τεράστια κήλη. Επέμβαση που είναι εξαιρετικά δύσκολη δεδομένου ότι όπως λέει «η κοιλιά μου, το έντερό μου και η κήλη πλέον έχουν γίνει ένα και πλέον είναι πολύ δύσκολη η επέμβαση αυτή».



Ο Σπύρος Μαρτσέλος, ο οποίος έχασε τη μητέρα του πριν από χρόνια πλέον είναι μόνος στη ζωή. Στο πλευρό του στέκονται λιγοστοί φίλοι, ένας εκ των οποίων του έχει παραχωρήσει μία γκαρσονιέρα για να μην μείνει στον δρόμο. Το σπίτι του είναι γεμάτο φάρμακα.

Η κάθε στιγμή που περνάει είναι μαρτύριο γι΄αυτόν. Αυτός το μόνο που θέλειείναι να ξυπνήσει από αυτόν τον εφιάλτη που βιώνει και να ζήσει μία φυσιολογική ζωή. Αυτό δηλαδή που για τους περισσότερους θεωρείται δεδομένο και κεκτημένο για τον 33χρονο νέο είναι όνειρό ζωής.
Όπως είναι φυσικό δεδομένου ότι είναι ανήμπορος να δουλέψει και μη έχοντας συμπαράσταση από συγγενείς, όπως τονίζει τα χρέη τον έχουν πνίξει.


Ωστόσο ο ίδιος θέλει πρώτα να γίνει καλά. Να του αφαιρεθεί ο όγκος αν και μετά θα χρειαστεί να μείνει για αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάστασή του. Ωστόσο ο ίδιος ελπίζει ότι κάτι θα αλλάξει. Μακάρι να μην είναι αργά όταν η πολιτεία δείξει την ευαισθησία της. Αν τη δείξει ποτέ φυσικά.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Σπύρου Μαρτσέλου για όσους επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον 33χρονο, βρίσκεται στη διάθεση του zougla.gr.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template