Οι 3 λόγοι που ο Κυριάκος διέγραψε τον Αντώναρο

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Η υπόθεση Novartis, η ανάρτηση κατά Αδωνι και η φωτογραφία με Καραμανλή.Οι 3 λόγοι που ο Κυριάκος διέγραψε τον Αντώναρο.




Σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται, λιτά, το εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Πηγές της ΝΔ, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνιζαν τα εξής: «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο, είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος, την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια, να παίζουν προσωπικά παιχνίδια, αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Με αφορμή την υπόθεση της Novartis, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή είχε γράψει νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».



Καθώς φαίνεται, η ανάρτηση αυτή ήταν που «ξεχείλισε το ποτήρι» για τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος και αποφάσισε την διαγραφή του κ. Αντώναρου από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζοντας έτσι εμπράκτως τον αντιπρόεδρο της παράταξης, κ. Γεωργιάδη.


Αντίδραση Αντώναρου
Την έντονη αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου προκάλεσε η διαγραφή του από τη Ν.Δ.. Σε νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επιτέθηκε στον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι η απόφασή του να τον διαγράψει είναι αντικαταστατική και άκυρη.

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:

«Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις. Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα. Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη "τίθεμαι" εκτός κόμματος.

Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη, εφ' όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο.

Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη.»



Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Αντώναρος ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook μία φωτογραφία με τον Κώστα Καραμανλή, χωρίς όμως να τη συνοδεύσει από κάποιο άλλο σχόλιο.



Σε άλλη του ανάρτηση γράφει: «Κανείς δεν μπορεί να με ταρακουνήσει. Από πού να με διώξει; Από το σπίτι μου;

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template