Φωτό - βίντεο: Η τρομακτική στιγμή της επίθεσης αγέλης λιονταριών σε αυτοκίνητο με δυο παιδάκια

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Οι δύο κοπέλες, η Άμπι Τουντζ 23 ετών και η Τζέιζι Ρέινολντς 28 ετών,που είχαν μαζί τους δύο παιδιά στο πίσω κάθισμα, είχαν
πάει την Τετάρτη σε πάρκο σαφάρι στο Γουόρστερσιρ στην Αγγλία, ωστόσο κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι έκλεισαν τις πύλες για λόγους ασφαλείας. Επακόλουθο ήταν το όχημά τους να παγιδευτεί για περίπου 50 λεπτά μέσα στο πάρκο.




Σε βίντεο φαίνονται τα αναστατωμένα άγρια αιλουροειδή να τρέχουν προς το αυτοκίνητο ενώ ανεβαίνουν και στην οροφή του, αφήνοντας ως "ενθύμια" γρατσουνιές και βαθουλώματα.
Η Τουντζ δήλωσε ότι σοκαρίστηκαν από το περιστατικό και φοβήθηκαν ότι τα παράθυρα του οχήματος μπορεί να έσπαγαν από τα λιοντάρια.



"Ήμασταν τόσο αναστατωμένες και προσπαθούσαμε να βεβαιωθούμε ότι τα παιδιά ήταν εντάξει. Οι υπάλληλοι του πάρκου ήταν στα οχήματά τους αλλά όχι κοντά στα λιοντάρια. Ήταν το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε να συμβεί σε μια βόλτα", τόνισε η Ρέινολντς.



Και πρόσθεσε: "Βλέπαμε όταν μπήκαμε στον περιφραγμένο χώρο ότι τα λιοντάρια πάλευαν το ένα με το άλλο και έκαναν πολύ θόρυβο. Νομίζω ότι υπήρχε ένα θηλυκό που κυνηγούσαν.

Οι υπάλληλοι δεν μπορούσαν να ανοίξουν τις πύλες για να βγούμε λόγω της αναταραχής που υπήρχε. Τότε, από το πουθενά, κάποια από αυτά ήρθαν τρέχοντας προς το αυτοκίνητό μας και άρχισαν τα χοροπηδούν πάνω τους.




Ήταν μεγάλο σοκ αλλά ήξερα ότι δεν μπορούσα να ουρλιάξω για να μην αναστατώσω τα παιδιά. Νομίζω ότι τα λιοντάρια απλά έτρεχαν από το ένα σημείο στο άλλο και το αυτοκίνητό μας έτυχε να είναι στη μέση. Κάποια στιγμή οι πύλες άνοιξαν και βγήκαμε έξω και συνεχίσαμε την μέρα μας", σύμφωνα με την Daily Mail.



Εκπρόσωπος του πάρκου επεσήμανε: "Το απόγευμα της Τετάρτης η πύλη εξόδου των οχημάτων από τον περιφραγμένο χώρο των λιονταριών έκλεισε προσωρινά λόγω των ζώων που βρίσκονταν πολύ κοντά σ' αυτήν.

Πρόκειται για ένα προληπτικό μέτρο για να αποτρέψουμε τα λιοντάριανα πηγαίνουν ανάμεσα στις πύλες και το οποίο ανάγκασε τους επισκέπτες που βρίσκονταν ήδη μέσα να περιμένουν στα οχήματά τους για σύντομο χρονικό διάστημα. Υπήρχε ένα έμπειρο μέλος του προσωπικού μέσα στον χώρο και σε καμία περίπτωση δεν τέθηκαν σε κίνδυνο οι επισκέπτες".   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template