Πάνος και Ιωάννα Μαρινοπούλου: Γάμος στα χρόνια της ευδαιμονίας και διαζύγιο την εποχή της κρίσης

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Λένε ότι ο έρωτας είναι τυφλός, κάτι που μάλλον ισχύει απόλυτα στο love story του κ. Πάνου Μαρινόπουλου με την εκθαμβωτική Ιωάννα
Μαρινοπούλου, που οδήγησε σε έναν γάμο, δύο παιδιά και ένα αθόρυβο διαζύγιο, που πέρασε στα ψιλά. Οι φίλοι του big Πάνου που αναστάτωνε την κοσμική Αθήνα με τις εξόδους του σαν εργένης την δεκαετία του ’90 μάλλον απόρησαν όταν τους είπε ότι γνώρισε τον έρωτα της ζωής του, στο πρόσωπο της Ιωάννας. Ήταν προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν το ειδύλλιο ανάμεσα στον τότε νεαρό γόνο της επιχειρηματικής δυναστείας και την ξανθιά καλλονή-οι κακές γλώσσες έλεγαν τότε ότι η δουλειά της πριν γνωρίσει τον μέλλοντα σύζυγό της ήταν ταμίας σε σούπερ μάρκετ- άνθισε σε μια Αθήνα που άρχιζε να ζει τις εποχές της ψεύτικης ευδαιμονίας.


Ο γάμος τους ήταν η φυσική κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα και μέσα σε λίγα χρόνια η όμορφη νεαρή αναδείχθηκε σε μια stylish περσόνα, εντρυφώντας στην γοητεία της Channel, της Gucci και αργότερα της Prada.

O σύζυγός της από την άλλη, ένας άνδρας με κοφτερό μυαλό εντρυφούσε στο καλό φαγητό, το οποίο πάντοτε απολάμβανε σε μεγάλες ποσότητες, κάτι που του είχε προσδώσει πολλά περιττά κιλά.

Μάλιστα οι φήμες της εποχής έλεγαν ότι η κομψή σύζυγός του προσπάθησε επανειλημμένα να τον αδυνατίσει, εφαρμόζοντας πάνω του εξαντλητικές δίαιτες.


Ο αστικός μύθος εικάζει ότι ο κ. Πάνος Μαρινόπουλος δεν άντεξε στην αρχή τουλάχιστον, την απότομη αλλαγή των διατροφικών του συνηθειών. Μια ημέρα έφαγε σε κεντρικό στέκι του Κολωνακίου γύρω στα δύο κιλά τηγανιτούς κεφτέδες, πριν εισέλθει η σύζυγός του μέσα, η οποία φυσικά δεν πρόλαβε να τον σταματήσει!

Τελικά όμως η γοητευτική ξανθιά, κατάφερε να τον αδυνατίσει αρκετά, την στιγμή που η ίδια βίωσε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα, κάτι που άλλαξε την ζωή της.


Όταν έχασε το μωρό που κυοφορούσε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η σύζυγος του επιχειρηματία άλλαξε δραστικά τις διατροφικές της συνήθειες, όταν έμαθε ότι ευθύνονταν για την απώλεια του παιδιού.



Η λατρεία της για την αρχιτεκτονική και την διακόσμηση εσωτερικών χώρων-είχε σπουδάσει το αντικείμενο-εκτονώθηκε αρχικά στα οικογενειακά σκάφη. Ο σύζυγός της τα άλλαζε συχνά και έτσι ξεκίνησε με ιδιαίτερη επιτυχία να επεμβαίνει σε αυτά, με εκπληκτικά αποτελέσματα, αφού η αισθητική της ήταν όντως εξαιρετική.

Η ζωή την Ελλάδα για το ζευγάρι ήταν πασπαλισμένη με την χρυσόσκονη και το glam των ημερών προ κρίσης. Ταξίδια στο εξωτερικό, Χριστούγεννα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη η στις Άλπεις, καλοκαίρια στο σκάφος και στην εκπληκτική κατοικία της Μυκόνου στον Τούρλο, εκεί όπου κάθε χρόνο η οικοδέσποινα έδινε ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά της.

Το ζευγάρι τιμούσε ενίοτε και τους νυχτερινούς ναούς μαζί με τηλεπερσόνες επιπέδου Μενεγάκη, μέχρι την στιγμή που ανακάλυψαν το Μαϊάμι.

Η αγορά μια εκπληκτικής-έτσι την χαρακτήρισαν όσοι την έχουν επισκεφτεί-κατοικίας έγινε όπως είναι γνωστό από την πρώην σύζυγο του επιχειρηματία για να χρησιμοποιηθεί περισσότερο σαν ένα εξοχικό για διακοπές.

Τελικά μετακόμισαν μόνιμα εκεί, μαζί με τα δύο αγόρια τους-16 και 12 ετών αντίστοιχα σήμερα-με την Ιωάννα να εξελίσσεται συνεχώς στην δουλειά της. Διακόσμησε κατοικίες, στην Αθήνα, στο Παρίσι, στην Νέα Υόρκη και στα Hampton’s, ενώ ήταν υποψήφια ως καλύτερη νέα σχεδιάστρια σκαφών.

Στην επαγγελματική της ιστοσελίδα, μπορεί κανείς να διαβάσει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, από τις οποίες απουσιάζει εντελώς η παραμικρή αναφορά στον σύζυγό της.

Υπάρχουν όμως αρκετές προσωπικές εξομολογήσεις για τα παιδικά της χρόνια στις Ουρσουλίνες, οι απόψεις της για την ζωή και την διακόσμηση, αλλά και η γενικότερη φιλοσοφία της.

Η μη αναφορά στον σύζυγό φαντάζει μάλλον λογική, αφού το ζευγάρι χώρισε το φθινόπωρο του 2014, με ένα συναινετικό διαζύγιο, το οποίο πέρασε στα αθόρυβα, αν και κάποιοι εξεπλάγησαν λίγους μήνες αργότερα.


Ήταν ένα βράδυ που στην μονίμως γεμάτη «Ράτκα» του Κολωνακίου, όπου οι δύο πρώην σύζυγοι έτρωγαν μαζί με φίλους, ο ένας δίπλα στον άλλο.

Όπως είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά θαμώνας «όλα μεταξύ τους εκείνο το βράδυ, έδειχναν ότι τίποτε δεν είχε αλλάξει».

Μόνο που τελικά είχαν αλλάξει πολλά…



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template