ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΑ ΕΠΕΦΤΕ STRAIGHT THROUGH O Kυριάκος έβαψε τα χέρια του με καραμανλικό αίμα!

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Όπως σημειώναμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να καθαρίσει τους
ηρωικούς Καραμανλικούς από την NΔ. και να βάψει τα χέρια του με καραμανλικό αίμα. Το μακελειό ξεκίνησε από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Ευάγγελο Αντώναρο τον οποίο ο αρχηγός διέγραψε από την ΝΔ το βροχερό σαββατόβραδο της 10ης Φεβρουαρίου 2018.

Από την Iόλη Πιερίδη

Ο Ευάγγελος σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις σημείωνε>
Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.

Λίγους μήνες πριν και για την ακρίβεια την Παρασκευή 10-3-2017 θα δήλωνε:


«Είμαι στη Νέα Δημοκρατία εδώ και 40 χρόνια, στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκομαι πια στην ενεργό πολιτική. Αυτά που ακούγονται για απόσχιση του Καραμανλή από τη ΝΔ ή για ραντεβού με τον Τζανακόπουλο, είναι παραμύθια για αγρίους. Υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβητούν τον πατριωτισμό του Κώστα Καραμανλή; Ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει ανάγκη από δραγουμάνους. Δεν έχει ανάγκη από εκπροσώπους. Όταν θέλει να πει κάτι, το λέει ευθαρσώς. Με τον Κώστα Καραμανλή δεν είμαστε μόνο πολιτικοί συνεργάτες, αλλά μας συνδέει και μια βαθιά φιλία, επομένως μιλάμε τακτικά»
Ακολουθεί η αποκάλυψη του Κουρδιστού Πορτοκαλιού με αφορμή την συνάντηση Θεοδωρικάκου-Χρυσόγονου>





Ξηλώνει τους Καραμανλικούς ο Κυριάκος μετά το άγριο άδειασμα και το “στήσιμο” που έκαναν στον Δημήτρη Αβραμόπουλο χρησιμοποιώντας ΚΥΠατζίδικες μεθόδους.


Mιλάμε για εκτέλεση εν ψυχρώ του Δημήτρη Αβραμόπουλου την στιγμή που αθωώνουν προκλητικά τον Κώστα Καραμανλή, τον οξυδερκή, τον ταβερνοκυνηγό.

Ο μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» κάνοντας και πολιτικό σχόλιο σημειώνει:
-Η Νοβάρτις την περίοδο 2008-2009 είχε εμβόλια για το H1N1 τα οποία παραγγέλθηκαν από το υπουργείο Υγείας μετά την αναβάθμιση από το ΚΕΕΛΠΝΟ του κινδύνου της πανδημίας στην μέγιστη βαθμίδα πέντε. Με τον ανωτέρο τρόπο ο τότε υπουργός Υγείας Αβραμόπουλος παρέσυρε (!!!!!!!) τον τότε πρωθυπουργό (Κ. Καραμανλή) ο οποίος τελούσε εν αγνοία να εξαγγείλει ότι η Ελλάδα έπρεπε να παραγγείλει πανδημικά εμβόλια για το σύνολο του πληθυσμού της.

Tελικά όλοι σχεδόν οι υπουργοί του παρέσυραν αυτή την αθώα παιδούλα στον δρόμο του κακού και της αμαρτίας: O Σουφλιάς, ο Αλογοσκούφης, ο Παυλόπουλος, ο Ζαχόπουλος, η Κοκκινοσκουφίτσα…

Εκείνος ήτο απλά παρατηρητής…Είδε και αποείδε ο Κυριάκος και ανέθεσε στον άνθρωπο των ειδικών αποστολών Τάκη Θεοδωρικάκο την διεύρυνση της ΝΔ από αριστερά.



Το απόγευμα της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου 2018, γύρω στις 17.30, ο Τάκης ανέλαβε δράση στο ξενοδοχείο Sofitel του Αεροδρομίου των Σπάτων. Εδώ ο Θεοδωρικάκος θα συναντούσε τον ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονο ο οποίος εξελέγη με τον Σύριζα.

Ο Κώστας είναι από τα φωτεινά μυαλά του Σύριζα και γι΄αυτό μπούχτισε νωρίς και άρχισε να τα χώνει στην ηγεσία του κόμματος.


Ο Θεοδωρικάκος λοιπόν έχοντας συνειδητοποιήσει ότι οι καραμανλικοί είναι ξοφλημένοι κάνει άνοιγμα προς τα αριστερά και φέρνει στην ΝΔ (δεν γνωρίζουμε σε ποια θέση θα παίξει) τον Χρυσόγονο.

Κι όλα αυτά την ώρα που το μακελειό για την Novartis βρίσκεται σε εξέλιξη…  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template