Υποκλίθηκε στη «βασίλισσα» η Παρί!

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Παιχνιδάκι στα χέρια της Ρεάλ έγινε και για δεύτερο ματς η Παρί!
Η «βασίλισσα» ήταν άριστα στημένη μέσα στο γήπεδο, ο

Ζιντάν πήρε την… ταυτότητα του Έμερι και η Ρεάλ επικράτησε και στο δεύτερο ματς (1-2), περνώντας στα προημιτελικά του Champions League με συνολικό σκορ 5-2!

Κάπως έτσι, οι Μαδριλένοι συνδύασαν με τον καλύτερο τρόπο τα 116α γενέθλιά της, με την Παρί Σεν Ζερμέν να μένει για ακόμη μια φορά με άδεια τα χέρια και να αποχαιρετάει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από την φάση των «16».


Το ματς


Με διάθεση να πιέσει ψηλά από το ξεκίνημα του αγώνα και να ψάξει ένα γρήγορο γκολ, μπήκε η Παρί. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, κυκλοφορούσαν την μπάλα αλλά έμοιαζαν ιδιαίτερα αγχωμένοι και τα έκαναν… μαντάρα στην τελική πάσα! Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να φτιάχνουν φάσεις. 

Μοιραίος για την Ρεάλ σε δύο περιπτώσεις ο Μπενζεμά, ο οποίος νικήθηκε δις από τον Αρεολά και δεν κατάφερε να κάνει πιο εύκολο το έργο της ομάδας του.

Όσο τα λεπτά περνούσαν, όμως, η Παρί άρχισε ξανά να ισορροπεί το ματς και απείλησε δύο φορές προς το τέλος του ημιχρόνου. Ωστόσο, ούτε ο Ντι Μαρία ούτε ο Εμπαπέ έκανε σωστές επιλογές και έδωσαν την ευκαιρία στον Νάβας, να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Η Ρεάλ είχε πάει το ματς εκεί που ήθελε, κρατούσε το μηδέν στην άμυνα και έδειχνε ικανότατη να «χτυπήσει» σε κάποια φάση της και να βρει το γκολ που θα της κλείδωνε ουσιαστικά την πρόκριση.

Και το βρήκε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Ήταν το 51ο λεπτό όταν ο Ασένσιο έκλεψε από τον Άλβες και έφυγε στην κόντρα, έκανε φανταστική κάθετη προς τον Βάσκεθ, ο οποίος με άψογη σέντρα έδωσε έτοιμο γκολ στον Κριστιάνο, με τον Πορτογάλο να καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα του Αρεολά για το 1-0! Όλα πήγαιναν στραβά για τους γηπεδούχους, η γκρίνια στις εξέδρες είχε αρχίσει να αυξάνεται και η απογοήτευση έγινε ακόμη μεγαλύτερη στο 66ο λεπτό όταν ο Βεράτι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για διαμαρτυρία, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες!

Παρόλα αυτά, η Παρί κατάφερε μετά από πέντε λεπτά να βγάλει αντίδραση και να φέρει το ματς στα ίσα με μία… καραμπόλα, με την μπάλα να βρίσκει μετά την κεφαλιά του Παστόρε σε Σέρχιο Ράμος και Καβάνι και να καταλήγει στα δίχτυα.

Η χαρά των γηπεδούχων, όμως, κράτησε μόλις εννιά λεπτά με την Ρεάλ να επαναφέρει την… τάξη και να απαντάει με τον ίδιο τρόπο! Με «καραμπόλα» δηλαδή! Μετά την κακή απομάκρυνση του Ραμπιό, ο Κασεμίρο έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Μαρκίνιος και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα για το 2-1.

Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, παρότι οι ΜΑδριλένοι είχαν τις φάσεις να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη!  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template