Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 20 Απριλίου 2018

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..

Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο, η ζωή ξαναμπαίνει σε πιο ομαλούς ρυθμούς.

ΚΡΙΟΣ
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις σε δράση τα σχέδιά σου. Οι συνάδελφοί σου υλοποιούν τις συμβουλές σου πάνω σε ένα συγκεκριμένο project, στο οποίο έχεις επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παρέμεινε ανοιχτή στην επικοινωνία μαζί τους και τα άστρα θα σε ανταμείψουν. Στα οικονομικά σου, οι διαπραγματεύσεις σε ένα ζήτημα που έχει να κάνει με επενδύσεις είναι η καλύτερη επιλογή. Έχε πίστη και στόχο. Στα προσωπικά σου, αισθάνεσαι ελεύθερη και εκστασιασμένη. Έτοιμη να «ρουφήξεις» όλη την ενέργεια που σου προσφέρει η μέρα. Και ο σύντροφός σου αισθάνεται ακριβώς το ίδιο.



ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό, ενέργεια αλλά και την ιδανική ευκαιρία για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Κυνήγησε τις φιλοδοξίες σου και η εργασιακές συνθήκες θα βελτιωθούν προς όφελός σου. Στα οικονομικά σου, είσαι απόλυτα ρεαλίστρια και διαθέτεις το ένστικτο για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Αυτό θα σου δώσει την σιγουριά να ακολουθήσεις τον δρόμο που έχεις επιλέξει σοφά. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την σχέση σου. Γι’ αυτόν τον λόγο απαλλάξου από παλιές σκέψεις κει ξεκίνα μία ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα έρχεσαι αντιμέτωπη με περίπλοκα ζητήματα και σωρεία θεμάτων που ενδεχομένως να μοιάζουν αδύνατα. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τα πράγματα από μία άλλη οπτική. Μην ξεχνάς ότι σήμερα όμως είναι μία κακή μέρα για να πάρεις σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, αφήνεις τον εαυτό σου να παραδοθεί σε εύκολες οικονομικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και εκεί χρειάζεται προσοχή. Το ίδιο ισχύει και για τα προσωπικά σου. Ξανά και ξανά απαιτείς το αδύνατο από τον σύντροφό σου και εκνευρίζεσαι χωρίς λόγο όταν αυτό δεν ικανοποιείται.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι περίεργη για το πώς οι άλλοι διαχειρίζονται διάφορα επαγγελματικά ζητήματα αλλά και εσύ έχεις τη δυνατότητα να αποτελέσεις έναν σημαντικό κρίκο στην δουλειά σου που θα τύχει της εκτίμησης των συναδέλφων αλλά και των ανωτέρων σου. Χειρίζεσαι τα οικονομικά σου με τη συνήθη απάθεια και μάλλον θα πρέπει πλέον να αναλογιστείς διαφορετικούς τρόπους και μεθόδους. Στα προσωπικά σου, έχεις μία πανέξυπνη ιδέα για το πώς πρέπει να είναι η σχέση σου, τι δεν γίνεται κατανοητό και τι πραγματικά σε ενοχλεί. Μίλα ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Τα άστρα ευνοούν τις συνθήκες για μία υγιή σχέση.


ΛΕΩΝ

Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου καθώς σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπη με προβλήματα που θα μοιάζουν αδύνατο να επιλυθούν. Μη αγνοείς και μην παραβλέπεις τις συμβουλές των γύρω σου και να είσαι ανοιχτή σε μία νέα οπτική. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν μπορείς να πείσεις τους άλλους για τις επενδυτικές σου ικανότητες και τις ιδέες σου πάνω σε ένα πλάνο. Μην προσπαθείς να «εκβιάσεις» τα πράγματα και δείξε υπομονή. Ευτυχώς, για σένα υπάρχουν τρόποι να αποφύγεις αχρείαστους καυγάδες. Δοκίμασε μία βόλτα ή κάποια αθλητική δραστηριότητα που θα σε ηρεμήσει και σε κάνει να αποβάλεις το άγχος, που συχνά μεταφέρεις στον σύντροφο και τη σχέση σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και ο φόρτος εργασίας αυξάνεται, έχεις την ικανότητα σήμερα να διαχειριστείς σωστά τις δουλειές σου και να τις υλοποιήσεις με σχετική ευκολία, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους ανωτέρους σου. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σου. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε ασήμαντα ζητήματα. Κάνε τις επενδύσεις που έχεις σκεφτεί και δεν θα βγεις χαμένη. Θυμήσου να αγοράσεις και κάτι όμορφο για σένα. Το αξίζεις. Στα προσωπικά σου σε ενθουσιάζει η ιδέα να ανήκεις σε κάποιον, και όσο συγκρατείσαι και δεν πνίγεις το σύντροφό σου, μπορείτε να μοιραστείτε ρομαντικές στιγμές.


ΖΥΓΟΣ
Ανέπτυξε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και προώθησέ το για να σου αποδώσει στον εργασιακό τομέα. Μην διστάσεις και δείξει στους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου το σχέδιό σου και θα γίνεις αποδέκτης της υποστήριξής τους. Στα οικονομικά σου, ενδεχομένως να έρθεις αντιμέτωπη με δυσάρεστες καταστάσεις σήμερα και έτσι αναγκαστείς να δεις κατάματα τις αδυναμίες σου. Η αυτογνωσία όμως θα σε ανταμείψει μακροπρόθεσμα. Απέφυγε σήμερα τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Στα προσωπικά σου είσαι παντού και πουθενά. Για αρκετό καιρό δεν υπήρχαν σημαντικά και κοινά σημεία επαφής και ο σύντροφός σου έμοιαζε να νοιάζεται για άλλα πράγματα και όχι για σένα. Προσπάθησε να δεις την ρίζα του προβλήματος και να βρείτε μαζί μία λύση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δείξε ταπεινοφροσύνη στην δουλειά σου και δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα ακούς στον εργασιακό σου χώρο για να μπορέσεις να μειώσεις το ρίσκο στα μελλοντικά σου σχέδια. Προσπάθησε να μην κάνεις μεγάλες αγορές και εκτεθείς οικονομικά. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις αυξάνονται και θα πρέπει να αποχωριστείς τον σύντροφό σου για να βρεθείς σε διάφορες εκδηλώσεις. Μην ξεχάσεις όμως να τους στείλεις κάποιο μήνυμα «μου λείπεις. Αδημονώ να βρεθούμε μαζί».



ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά, τα πάντα κινούνται γύρω από σένα. Αν εμφανιστεί κάτι αναπάντεχο ωστόσο, απέφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Δείξε ηρεμία, ψυχραιμία και υπομονή. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεις την ιδανική λύση. Οι επενδύσεις αυτή την στιγμή θα ήταν απλά μία πολύ αρνητική κίνηση από μέρους σου ενδεχομένως ακόμα και με καταστροφικές συνέπειες. Η καλύτερη συμβουλή είναι η αναμονή στην παρούσα φάση για τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα προσωπικά σου έχεις διάθεση για κουβέντα με τον σύντροφό σου. Ωστόσο, συνεχίζεις να απαιτείς το αδύνατο από αυτόν. Άκουσέ και τις δικές του ανάγκες και προσπάθησε να μην είσαι τόσο εγωκεντρική.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καριέρα σου έχει όλους τους θετικούς οιωνούς και οι ανακοινώσεις που κάνεις σήμερα έχουν μία ξεχωριστή σπουδαιότητα. Μην διστάζεις. Άκου την καρδιά σου και θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις, που θα γίνουν αποδεκτές από τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου πάλι, αυτήν την εποχή μπορείς να διαθέσεις κάποια έξτρα χρήματα αλλά προσοχή μην παρασυρθείς. Δεν είναι εποχή για μεγάλα ανοίγματα. Η σχέση σου δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Είστε και οι δύο τρυφεροί ο ένας με τον άλλον και απολαμβάνετε στιγμές απόλυτης λατρείας και αφοσίωσης. Θυμήσου όμως ότι και ο σύντροφός σου θα ήθελε να ακούει πού και πού κάποιο κομπλιμέντο όπως και εσύ εξάλλου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καριέρα σου έρχεται αντιμέτωπη με αναπάντεχα εμπόδια, τα οποία δεν μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα. Η απόδοση στη δουλειά σου ελέγχεται εξονυχιστικά από τους ανωτέρους σου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Σύντομα, ωστόσο θα αποκτήσεις μία μεγαλύτερη άνεση και δεν θα χρειάζεται να κοιτάς καχύποπτα τους πάντες. Στα οικονομικά σου, μπορεί να μην γνωρίζεις όλους τους παράγοντες και αυτό να σε οδηγήσει σε μία αρνητική αγορά, που θα χρειαστεί σύντομα να αντιμετωπίσεις τις αρνητικές ενέργειες αυτής της κίνησης. Η υπομονή είναι αρετή και στις οικονομικές συνδιαλλαγές. Στα προσωπικά σου αν έχεις της αίσθηση μία ανακατάταξης και ταραχής στην σχέση σου, μην υποθέσεις αυτόματα ότι την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο σύντροφός σου. Προσπάθησε επίσης να μην του φορτώσεις όλο το άγχος σου. Δείξε ηρεμία για να μπορέσετε να υπερπηδήσετε τα εμπόδια.


ΙΧΘΕΙΣ
Στην εργασία σου οι συνθήκες χαρακτηρίζονται από αβεβαιότητα και αντιπαραθέσεις. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί και προσπάθησε να είσαι ακριβής στους στόχους και τις απαντήσει που δίνεις. Στα οικονομικά σου, δεδομένου, ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον, προετοιμάσου να είσαι ανοιχτή και ευέλικτη στις οικονομικές σου συνδιαλλαγές. Αν προχωρήσεις σε μεγάλες χρηματικές επενδύσεις τώρα, ενδεχομένως σύντομα να κληθείς να αντιμετωπίσεις πολύ δυσάρεστες συνέπειες. Στα προσωπικά σου μην απορρίπτεις ασυζητητί τους αγαπημένους που βρίσκονται γύρω σου. Δέξου τη βοήθειά τους. Δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να μοιραστείς τι έγνοιες σου και να δεχτείς βοήθεια. Εξάλλου, ο σύντροφός σου είναι αυτός που μπορείς να ακουμπήσεις πάνω του και να εμπιστευθείς.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template