Ονειρικός παράδεισος στις Μπενίτσες αξίας €8.200.000

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Η Κέρκυρα αποτελούσε πάντα ένα μαγικό τόπο «απόδρασης» -στην πλειονότητα- υψηλού οικονομικού επιπέδου παραθεριστών, για να μην
αναφερθούμε στους γαλαζοαίματους άλλων εποχών και λαμπρών περιόδων του νησιού. Σήμερα, το διαμάντι του Ιονίου, παραμένει ένας ιδανικός προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, ενώ βρίσκεται σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις Βρετανών, Ιταλών αλλά και βορειοευρωπαίων.

Aπό το TAMTAM.NEWS

Όπως περίπου και η Ρόδος, η Κέρκυρα διατηρεί το πλεονέκτημα των πολλών διαφορετικών επιλογών στη φιλοξενία, είτε πρόκειται για luxurious επαύλεις και 5άστερες ξενοδοχειακές μονάδες είτε για κομψά αρχοντικά και παραδοσιακές βίλες πνιγμένες -στην κυριολεξία- στο πράσινο των κατάφυτων λόφων της. Εκτός από την ενοικίαση τους για συγκεκριμένες περιόδους, οι κατοικίες αυτές διατίθενται και «προς πώληση», καθώς το ενδιαφέρον, κυρίως των ξένων αγοραστών, παραμένει μεγάλο.






Μια τέτοια εξαιρετική περίπτωση και μάλιστα σε μία από τις πλέον προικισμένες -από φυσική ομορφιά- περιοχές της Κέρκυρας, στις Μπενίτσες, είναι η βίλα Iconic Shore, ένα όνομα που της έχει δώσει το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty,περιλαμβάνοντας την στην λίστα των «προς πώληση» luxury κατοικιών της αντί του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των €8.200.000. Αν και το τίμημα της αγοράς της δείχνει τεράστιο (και μάλλον είναι, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα), πρόκειται για μια εντυπωσιακή παραθεριστική κατοικία, δύο πανέμορφων κτιρίων, σε οικόπεδο-«φιλέτο» 4 στρεμμάτων,«πνιγμένο» στην κυριολεξία στο πράσινο και σε απόσταση μόλις 5 μέτρων από την -σχεδόν- ιδιωτική ακτή.
Επιπλέον, η βίλα είναι στις φημισμένες Μπενίτσες, ένα παλιό παραδοσιακό χωριό της Κέρκυρας που ασκούσε και εξακολουθεί να ασκεί μια περίεργη έλξη στους επισκέπτες της, ίσως λόγω της θέσης του ανάμεσα στα καταπράσινα βουνά και τη θάλασσα, ίσως λόγω της έντονης προτίμησης που έδειχναν σε αυτό διάσημοι επισκέπτες του παρελθόντος, της ιστορίας του εδώ και εκατοντάδες χρόνια αλλά και της αναλλοίωτης φυσιογνωμίας του τοπίου. Στα συν της περιοχής είναι βέβαια και η ύπαρξη καλά οργανωμένης μαρίνας για τουριστικά σκάφη όπως επίσης και το γεγονός ότι απέχει μόλις 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.



Η Iconic Shore, για την οποία η Sotheby’s δίνει ελάχιστες πληροφορίες ως προς την κατασκευή της παρά μόνο υπέροχες -όντως- εικόνες, είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε ένα καταπράσινο οικόπεδο που καταλήγει στην κυριολεξία δίπλα στο κύμα, ενώ εκτός από τα δύο κυρίως κτίρια, 4-5 γωνιές του κτήματος προσφέρονται για χαλάρωση και ηλιοθεραπεία, εκτός βέβαια από την υπέροχη πισίνα υπερχείλησης και το γύρω περιβάλλον της. 


Τα κτίρια συνδυάζουν αριστεχνικά την παραδοσιακή με τη μοντέρνα αρχιτεχτονική και αισθητική, καθώς οι καμάρες, η πέτρα και τα ξύλινα δοκάρια των ταβανιών παντρεύονται τέλεια με το λευκό, τα κεραμείδια, τη μίνιμαλ διακόσμηση και επίπλωση, τους μεγάλους και άνετους χώρους, ενώ εντυπωσιακή είναι και η χρήση της πέτρας και των ξύλινων δαπέδων τόσο στα καθιστικά όσο και στην κουζίνα.



Στην ουσία, πρόκειται για μία βίλα δύο κτιρίων συνολικής επιφανείας 520 τετραγωνικών μέτρων, που περιλαμβάνουν 7 υπνοδώματια, τα αντίστοιχα μπάνια τους, ένα τεράστιο καθιστικό με τζάκι, κουζίνα ενιαία με κομψή, μεγάλη τραπεζαρία, ενώ τεράστιο πλεονέκτημα είναι η αδιάλειπτη παρουσία φωτός μέσω τεράστιων παραθύρων που προσφέρουν υπέροχη θέα προς τη θάλασσα. 
Όμως, η Iconic Shore είναι στην πραγματικότητα μια κατεξοχήν καλοκαιρινή κατοικία, καθώς περιλαμβάνει πολλούς χώρους, τόσο στις βεράντες όσο και στο κτήμα, για ψυχαγωγία, φαγητό, χαλάρωση και ηλιοθεραπεία στους μήνες που η Κέρκυρα, από το Μάιο μέχρι και το Σεπτέμβριο, ζει και αναπνέει την καλύτερη της περίοδο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ
































































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template