Μες την χλιδή και την πολυτέλεια-Αυτό είναι το νέο Athens Marriott hotel

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα των δύο νέων ξενοδοχείων του ομίλου Marriott στην Αθήνα, του αμερικάνικου πολυεθνικού
κολοσσού της εστίασης, καθώς τον Μάιο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το Athens Marriott hotel, στη λεωφόρο Συγγρού, ενώ για το τέλος της χρονιάς δρομολογούνται τα εγκαίνια του Athens Academia Greece Autograph Collection, στην οδό Ακαδημίας.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάποιες από τις οποίες περιέχονται και στην καινούρια ιστοσελίδα του, το πλήρως ανακαινισμένο Athens Marriott Hotel, σε κοντινή απόσταση από το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος και το Μητροπολιτικό Πάρκο, σηματοδοτεί και την επιστροφή του ομίλου στην Αθήνα με το πλέον εμβληματικό του brand, κατόπιν της -προ διετίας- συμφωνίας με τον όμιλο Χανδρή του Μetropolitan Athens Hotel και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 341 δωμάτια και 25 σουίτες, 1.068 τ.μ. συνολικά συνεδριακών χώρων με οκτώ αίθουσες. Επιπλέον, στα πλεονεκτήματα του, περιλαμβάνονται οι ευέλικτες εγκαταστάσεις για επαγγελματικές συναντήσεις και συνέδρια, η μοναδική γαστρονομική εμπειρία, το υπερσύγχρονο fitness center που έχει ανασχεδιαστεί πλήρως και η εξωτερική πισίνα.



Παράλληλα, λίγο πριν αλλαγή του έτους, τοποθετείται η πρεμιέρα του Αthens Academia Greece Autograph Collection, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ομήρου 19.
Το ακίνητο, που ανήκει στη δικαιοδοσία του ΕΦΚΑ δεδομένου ότι είναι ιδιοκτησία του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου, έχει μισθωθεί από την εταιρεία Υasbek Hotel Establishment, όπου συμμετέχουν ισραηλινά κεφάλαια για περίοδο 30 ετών με δυνατότητα παράτασης για 10 ακόμη χρόνια, με ετήσιο μίσθωμα 100 χιλ. ευρώ αναπροσορμοζόμενου, σύμφωνα και το ρεπορτάζ του newmoney.gr.
Η συνολική επένδυση για την αποκατάσταση και τη μετατροπή του σε πολυτελή μονάδα υπολογίζεται στα 7,2 εκατ. ευρώ και ο όμιλος Marriott βάζει την «υπογραφή» του στη νέα μονάδα μέσω της αλυσίδας Autograph Collection Hotels, η οποία έχει παρουσία και στην Κρήτη.

O φημισμένος ξενοδοχειακός κολοσσός έχει αυτή την στιγμή δέκα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και άλλα τρία υπό κατασκευή (Μarriott Athens και Autograph Collection στην Αθήνα και MOXY στην Πάτρα).

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ


πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template