ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ-Τον έδεσαν και τον σκότωσαν

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Το σημάδι στους καρπούς του άτυχου παλικαριού ρίχνει φως στο θρίλερ που πάγωσε το πανελλήνιο

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη



Αναπάντεχη τροπή δίνει στο θρίλερ του θανάτου του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός τον περασμένο Νοέμβριο στην Κάλυμνο, ένα νέο στοιχείο που βρίσκεται από χθες στα χέρια του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Κω.



Πρόκειται για μια φωτογραφία του νεκρού φοιτητή, από την οποία προκύπτει ότι ο άτυχος νεαρός δεν σκοτώθηκε από πτώση, αλλά έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, καθώς έφερε σημάδια περίδεσης στους δύο καρπούς!

Οι συγγενείς του νεαρού φοιτητή από την αρχή κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια, αναζητώντας την αλήθεια. Το νέο στοιχείο, που εδώ και λίγες ώρες έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία της Κω, αναπτερώνει τις ελπίδες τους ότι ίσως βρεθούν οι υπαίτιοι, ώστε να πληρώσουν για τον άδικο χαμό του 21χρονου!

«Μεγαλύτερο πάχος από το κομποσκοίνι»
Σύμφωνα με όσα είπε στην «Espresso» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που τον έχει προσλάβει η οικογένεια του 21χρονου, στη φωτογραφία διακρίνεται ο αδικοχαμένος φοιτητής, ο οποίος φέρει συμμετρικά σημάδια στα χέρια, που δείχνουν ότι μάλλον ήταν δεμένος. 


«Η εμπειρία μου λέει πως είναι μια σημαντική παράμετρος που χρειάζεται διερεύνηση. Μαζί με τον συνεργάτη μου Γιώργο Μανίκα που ερευνούμε την υπόθεση διαπιστώσαμε πως υπάρχει μια συμμετρική περίδεση και στους δύο καρπούς και ένα αιμάτωμα, από τα οποία μπορεί να εξαγάγει κανείς πολλά συμπεράσματα. Το παιδί φορούσε μόνο ένα κομποσκοίνι, το οποίο βρέθηκε. Η περίδεση στα χέρια είναι πολύ μεγαλύτερη σε πάχος από το κομποσκοίνι» τόνισε ο κ. Τσούκαλης.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Γλύκας ανέφερε από την πλευρά του: «Υστερα από πολύμηνη προκαταρκτική διαδικασία ολοκληρώθηκε ο φάκελος από το Α.Τ. Καλύμνου και διαβιβάστηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Κω προκειμένου να αποφανθεί για την αιτία θανάτου του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου. Μαζί με τον δικηγόρο Κω και εξαιρετικό συνάδελφο Κωνσταντίνο Ασλάνη καταθέσαμε στον κ. εισαγγελέα φωτογραφικό υλικό, από το οποίο αποδεικνύεται χωρίς καμία αμφιβολία πως ο θάνατος του 21χρονου δεν οφείλεται σε πτώση, όπως η αρχική ιατροδικαστική έκθεση άφησε να εννοείται».
Παράλληλα, ο κ. Γλύκας εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο 21χρονος, προτού εντοπιστεί νεκρός, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τον χτύπησαν και τον έδεσαν: «Το φωτογραφικό αυτό υλικό δείχνει ότι ο Νίκος Χατζηπαύλου, ύστερα από μία πιθανώς ατυχή συνάντηση, χτυπήθηκε και μετέπειτα δέθηκε, με βάση τα ορατά διά γυμνού οφθαλμού σημάδια περίδεσης». 

Τα ίχνη του 21χρονου είχαν χαθεί στις 19 Νοεμβρίου, κατά την επίσκεψή του στη Κάλυμνο, όπου εργαζόταν η μητέρα του. Εξι ημέρες αργότερα εντοπίστηκε νεκρός κοντά σε παράπηγμα από έναν 14χρονο που βρέθηκε στο σημείο, ενώ στο σώμα του έφερε εκδορές, εκχυμώσεις και θλαστικά τραύματα.    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template