ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ: Οργισμένος αυτός ανακάλεσε τις δωρεές στους γιους του

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018


«Κάνε παιδιά να δεις καλό» ταιριάζει γάντι στην απίστευτη διαμάχη του εφοπλιστή-επιχειρηματία Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και των παιδιών του.

Είναι ανίκανος ,είναι ανήμπορος να διαχειριστεί την περιουσία του και πρέπει να την πάρουμε εμείς που είμαστε ικανοί και συνεταίροι του..


Το αίτημα των αδελφών Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου να οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης στη θέση του «ανήμπορου» κατ’ εκείνους, πατέρα τους Κωνσταντίνου,δεν είναι η απαρχή για τον οικογενειακό εμφύλιο.
Το Mononews αποκαλύπτει σήμερα ότι η σοβαρή ρήξη στις σχέσεις πατέρα και γιων, μετράει δυόμισι χρόνια, με φόντο μία επιχειρηματική αυτοκρατορία και μια περιουσία δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η δίκη που αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας (παρουσία μάλιστα του ίδιου του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου) και θα κρίνει το αίτημα των υιών, είναι μόνο ένα κεφάλαιο στη δικαστική διαμάχη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δεκέμβριο του 2016 τα αδέλφια απέστειλαν εξώδικο στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο. Με αυτό, φέρονται να προέβαλαν περιουσιακές διεκδικήσεις από τον εν ζωή πατέρα τους, υποστηρίζοντας ότι και οι τρεις τους (πατέρας και γιοι) ήταν αφανείς εταίροι στις εταιρείες του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, διεκδικώντας έκαστος μερίδιο 1/3.Ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και τα παιδιά του κ. Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Με το ίδιο εξώδικο, τα αδέλφια φέρονται να ζητούν από τον πατέρα τους να τους… επιστρέψει χρήματα που δαπανήθηκαν για ιατρικές εξετάσεις ή νοσήλια του, υποστηρίζοντας ότι βγήκαν από λογαριασμούς κοινής περιουσίας!

Ως μια κίνηση αχαριστίας εξέλαβε την κίνηση των παιδιών του ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Εγκυρες πηγές λένε στο Μononews ότι η απάντηση στο εξώδικο των γιων ήταν σκληρή και ήρθε με τον πατέρα να ανακαλεί τις δωρεές μετοχών που στο παρελθόν είχε κάνει στα παιδιά του! Πρόκειται για μετοχές εταιρειών, με έδρα την Ελλάδα, τον Παναμά και την Ελβετία. Ο 73χρονος, μάλιστα, προσέφυγε στα δικαστήρια και των τριών χωρών. Με τις αιτήσεις του ζητά να υποχρεωθούν οι γιοι του να του παραδώσουν τις μετοχές που κάποτε τους χάρισε.Οι κ. Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Πρόσφατα, η εν Ελλάδι αίτηση του κ. Αγγελόπουλου συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και οι δύο πλευρές βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης.
«Θα προσέλθει στο δικαστήριο ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος»
Εν τω μεταξύ, έτοιμος να εμφανιστεί σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών είναι ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mononews, ο κ.Αγγελόπουλος, παρά το ψυχοφθόρο της όλης διαδικασίας και των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, πήρε τη μεγάλη απόφαση να προσέλθει στο δικαστήριο. Με την παρουσία του θέλει να αποδείξει ο ίδιος στον δικαστή που θα λάβει την απόφαση, ότι έχει πλήρη πνευματική διαύγεια, την οποία πλέον αμφισβητούν τα παιδιά του.

«Ο κ.Αγγελόπουλος βρίσκεται σε απόλυτη διαύγεια και υγεία όσον αφορά τη διανοητική του κατάσταση», λένε οι νομικοί του παραστάτες στο Mononews και τονίζουν ότι «αυτό θα αποδειχθεί στο σημερινό δικαστήριο με την προσκόμιση γνωματεύσεων νευρολόγων από δημόσια νοσοκομεία».



Ετοιμάζοντας τα νομικά τους «όπλα» ο κ.Αγγελόπουλος και οι νομικοί του σύμβουλοι, αμέσως μετά την επίδοση της προσφυγής των υιών, στα τέλη Μαρτίου, φρόντισαν ο 73χρονος να εξεταστεί αμέσως από νευρολόγους και μάλιστα διαφορετικών δημόσιων νοσοκομείων. Οι γιατροί φέρονται να έχουν βεβαιώσει για την άριστη νοητική του κατάσταση.

Αναμένεται μάλιστα, σε λίγες ώρες να προσέλθει στο Μονομελές Πρωτοδικείο για να εξεταστεί ως μάρτυρας, τουλάχιστον ένας από τους γιατρούς που πρόσφατα εξέτασαν τον κ.Αγγελόπουλο.

Η ακροαματική διαδικασία πάντως θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.



Ήδη, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έχει δημόσια δώσει το στίγμα της γραμμής που θα ακολουθήσει σε αυτή τη δικαστική αντιδικία. Σε ανακοίνωση του ανέφερε: «Η αίτηση αυτή είναι απολύτως ψευδής, τα δε κίνητρα γνωρίζω πολύ καλά.»
Τι υποστηρίζουν τα παιδιά του Κ. Αγγελόπουλου


Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με την αίτηση τους στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, ζητούν τη θέση του «πάσχοντος πατέρα τους» σε δικαστική συμπαράσταση, επικαλούμενοι επιδείνωση της υγείας του. Ισχυρίζονται ότι, πέραν των γνωστών και συνεχώς επιδεινούμενων κινητικών προβλημάτων του, ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από 5 χρόνια του επέφερε «βαρεία και καταλυτική δυσλειτουργία των εγκεφαλικών του λειτουργιών και καθολική νοητική διαταραχή που παρακωλύουν την ελεύθερη διαμόρφωση της βούλησής του ή της κρίσης του».

Τα παιδιά του κ.Αγγελόπουλου κάνουν λόγο στην αίτηση τους για «πολυδιάστατη ψυχοδιανοητική έκπτωση» και καταλήγουν στο ότι ο ίδιος δεν δύναται πλέον να διαχειριστεί τα θέματα των επιχειρήσεων του.

Ως δικαστικό συμπαραστάτη πρότειναν τον Γεώργιο Σκινδήλια, διευθύνοντα σύμβουλο της Χαλυβουργικής αλλά και αντιπρόεδρο του μπασκετικού Ολυμπιακού, στον οποίο συμπροεδρεύουν τα δύο αδέλφια. Ζητούν επίσης από το δικαστήριο να διορίσει τριμελές Εποπτικό Συμβούλιο -μέλη του οποίου προτείνουν να είναι οι ίδιοι και ο οικονομικός σύμβουλος της Arcadia, Φώτης Μπράτιμος – προκειμένου να ελέγχεται και να εποπτεύεται ο διορισμένος νομικός συμπαραστάτης.
Τα πυρά στη νυν σύζυγο του πατέρα τους

Η πρόσφατη δημοσιοποίηση στον Τύπο της προσφυγής των δύο αδελφών προκάλεσε την οργή τους. Σε ανακοίνωση τους εξαπολύουν μύδρους στη σημερινή σύζυγο του πατέρα τους. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος λένε:

«Η δημοσιοποίηση μιας ευαίσθητης προσωπικής και οικογενειακής μας υπόθεσης αποδεικνύει τον αισχρό τρόπο, με τον οποίο εκμεταλλεύονται τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του πατέρα μας, η δεύτερη σύζυγός του, Ευανθία (Γέλη) Παπαγιαννοπούλου, με την ομάδα των »συμβούλων» της που έχει εγκαταστήσει δίπλα του.»



«Οσοι γνωρίζουν την Γέλη Αγγελοπούλου -απαντά το περιβάλλον του πατέρα τους- γνωρίζουν ότι αυτή η γυναίκα δεν έχει προσωπικές φιλοδοξίες, ούτε άποψη για τα επιχειρηματικά, δεν ανακατεύεται και δεν επηρεάζει τον πατέρα τους σε επαγγελματικά ζητήματα. Πρόκειται καθαρά για μία σύγκρουση των γιων με τον πατέρα.» 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template