ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Εντυπωσιακές νέες Katikies Mykonos

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Άγιος Ιωάννης Μυκόνου. Δεν είναι τυχαίο ότι την συγκεκριμένη αμμουδιά του παραθαλάσσιου οικισμού διάλεξαν πριν από 40 περίπου
χρόνια οι συντελεστές της βραβευμένης ταινίας «Shirley Valentine» για να γυρίσουν μία από τις πιο μαγευτικές σκηνές ηλιοβασιλέματος, σε μία υπέροχη παραλία που βλέπει την Δήλο και το κανάλι μεταξύ του ιερού νησιού της αρχαιότητας και της Μυκόνου.
Εδώ, στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού και σε απόσταση 5 χλμ. από τη Χώρα της Μυκόνου βρίσκεται πράγματι μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού, με εξαιρετικής ποιότητας άμμο, ρηχά νερά, ιδανική για αυτούς που αναζητούν ηρεμία και χαλάρωση στο μπάνιο τους.



Από το φετινό Ιούνιο, χτισμένο σε μια πραγματικά προνομιακή τοποθεσία στον Άγιο Ιωάννη, θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του το 5άστερο boutique ξενοδοχείο Katikies Mykonos, του γνωστού ομίλου Katikies της Σαντορίνης, μέλους των Leading Hotels of the World. Πρόκειται για τη δεύτερη παρουσία του ομίλου στο νησί μετά το Kirini Mykonos, με 33 υπέροχα εξοπλισμένες πολυτελείς σουίτες, οι οποίες συνδυάζουν τον κυκλαδίτικο χαρακτήρα του νησιού με μίνιμαλ πινελιές προσφέροντας έτσι απλόχερα ένα αίσθημα ευεξίας και ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, χωρίς αισθητικές υπερβολές.
Επιπλέον, τα πολύχρωμα παρτέρια με τα λουλούδια στους ασβεστωμένους τοίχους μαζί με την υψηλής ποιότητας τοπική πέτρα χαρίζουν στο ξενοδοχείο μια αίσθηση ζεστασιάς και οικειότητας σε κάθε δωμάτιο, παντρεύοντας -όπως και στη Σαντορίνη- την άνεση με την πολυτέλεια, χωρίς να κουράζουν ή να προκαλούν αμήχανα συναισθήματα.



Όλες οι σουίτες και τα δωμάτια διαθέτουν καναπέ-κρεβάτι, πολυτελή μαρμάρινα μπάνια, πλήρως εξοπλισμένα μπαλκόνια ή αίθρια, DVD και CD player, βάσεις υποδοχής iPod και 24ωρη υπηρεσία δωματίου, προσδίδοντας ακόμα περισσότερα στη διαμονή των φιλοξενουμένων τους, ενώ τα πάντα στο κατάλυμα 5 αστέρων Katikies Mykonos έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά, παρέχοντας πλουσιοπάροχα από μπουρνούζια και παντόφλες μέχρι μια σειρά πολυτελών ανέσεων που ικανοποιούν απόλυτα το lifestyle και τις ανάγκες των επισκεπτών του.
Εκτός από την πολυτέλεια και την άνεση στην διαμονή, το Katikies Mykonos διαθέτει το εστιατόριο Mikrasia, με επιρροές από την κλασική βυζαντινή κουζίνα αλλά και μοντέρνες πινελιές από την ελληνική γαστρονομία, ενώ παράλληλα, στο Champagne Bar Restaurant, με την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούν να γευτούν a la carte, ποικίλες επιλογές γεύσεων συνοδεία εξαιρετικών κρασιών Cuvée.



Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Katikies Mykonos θα λειτουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο spa, το A.Spa, σε ένα εντυπωσιακό αισθητικά περιβάλλον με εκτεταμένη ποικιλία από spa θεραπείες ευεξίας, spa θεραπείες ομορφιάς και signature θεραπείες. Και όπως υπόσχεται το ξενοδοχείο, «με ένα υπερσύγχρονο κέντρο fitness και μια εκτεταμένη σειρά πολυτελών εγκαταστάσεων spa στον Άγιο Ιωάννη της Μυκόνου, αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο σίγουρα θα μετατρέψει τη διαμονή σας σε μια πρωτοφανή εμπειρία χαλάρωσης και απόλαυσης. Αφεθείτε σε ένα απίστευτα χαλαρωτικό περιβάλλον, απαλλαγείτε από το στρες και βρείτε την εσωτερική γαλήνη σας σε έναν από τους κορυφαίους πολυτελείς spa προορισμούς στη Μύκονο».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ




















































































πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template