MEDITERRANEAN BLOSSOM O luxurious «θησαυρός» της Σκιάθου

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Η Σκιάθος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά, διαθέτοντας επιπλέον και το μεγάλο πλεονέκτημα ότι
απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος τουριστών, κάθε οικονομικού επιπέδου αλλά και προτιμήσεων. Μάλιστα, το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τις εξαιρετικές χρυσές παραλίες του, φαίνεται ότι τη φετινή τουριστική σεζόν θα καταρρίψει κάθε ρεκόρ, καθώς έως τα μέσα του καλοκαιριού που ήταν διαθέσιμα τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου της χρονιάς, τα ξενοδοχεία του έφταναν σε πληρότητες το 100%.

Aπό το tamtam.news

Αυτό το μεγάλο τουριστικό ρεύμα προς τη Σκιάθο αλλά και γενικότερα προς τις Σποράδες έχει αυξήσει κατακόρυφα τη ζήτηση για την αγορά ακινήτων, είτε πρόκειται για απλές εξοχικές κατοικίες είτε για luxurious επαύλεις που απευθύνονται σε ενδιαφερόμενους πολύ υψηλού οικονομικού επιπέδου. Κι αυτό, γιατί η Σκιάθος καταφέρνει να συνδυάζει το ειδυλλιακό φυσικό τοπίο με τις υπέροχες αμμουδιές και τις κατάφυτες γωνιές με την έντονη κοσμοπολίτικη ζωή, η οποία όμως ποτέ δεν γίνεται «ενοχλητική» σε αυτούς που αναζητούν χαλάρωση και ηρεμία.



Μία από τις περιοχές του νησιού που παρουσιάζουν εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση είναι ο Τρούλος. Πρόκειται για ένα μικρό θέρετρο γύρω από μια παραλία και πήρε το όνομα του από το μικρό νησάκι, ακριβώς απέναντι, που έχει σχήμα ενός χριστιανικού ορθόδοξου θόλου. Το χωριό, με την εντυπωσιακή λευκή παραλία, βρίσκεται 9 χλμ. νότια της πόλης της Σκιάθου, στη νότια ακτή που φημίζεται για την απουσία ανέμων. Πρόκειται για μια περιοχή με αρκετή πολυκοσμία καθώς εδώ υπάρχουν αρκετά εστιατόρια, ταβέρνες, σνακ μπαρ και ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα, ενώ για κάποιο λόγο ο Τρούλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους Βρετανούς. Στην περιοχή, υπάρχουν οριοθετημένα μονοπάτια που οδηγούν στην παραλία του Ασελινού αλλά και στο Μανδράκι, με το δεύτερο να βρίσκεται αρκετά μακριά.



Ακριβώς απέναντι από το νησάκι του Τρούλου, πνιγμένη μέσα σε μια κατάφυτη περιοχή με πεύκα, αγριελιές και θαμνοκυπάρισσα, βρίσκεται μία από τις πιο όμορφες εξοχικές κατοικίες του νησιού, με ημιδιωτική αμμουδερή παραλία, η οποία διατίθεται προς πώληση από το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty αντί του ποσού των 9.100.000 ευρώ. 

Πρόκειται για μία βίλα με παραδοσιακή, μεσογειακή αρχιτεκτονική, με κεραμίδια και τεράστιες βεράντες, σε ένα οικόπεδο-φιλέτο 9 στρεμμάτων που πραγματικά από απόσταση μοιάζει «ζωγραφιστή σε έναν υπέροχο καταπράσινο καμβά». Και από «μέσα» όμως, η εξοχική κατοικία του Τρούλου είναι ονειρική, διακοσμημένη με παραδοσιακά έπιπλα και αντικείμενα της Σκιάθου, κάποια ιδιαίτερης αξίας, ενώ στα ταβάνια κυριαρχούν τα ξύλινα δοκάρια που δίνουν ένα πανέμορφο χρώμα Μεσογείου σε όλη την κατοικία.



Η «Mediterranean Blossom», όπως ονομάζει τη βίλα το Sotheby’s, αποτελείται ουσιαστικά από δύο οικήματα, το κυρίως με τέσσερις κομψές κρεβατοκάμαρες που έχουν όλες άμεση πρόσβαση στην ενιαία βεράντα και τον ξενώνα, ένα κουκλόσπιτο με κεραμίδια και δύο κρεβατοκάμαρες, δύο και τριών ατόμων αντίστοιχα και το οποίο απέχει μόλις μερικά βήματα από την αμμουδερή παραλία. Στην κυρίως οικία, την παράσταση κλέβει η μεγάλη βεράντα που σχεδόν την κυκλώνει, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό ένα υπέροχο καθιστικό, με σκέπαστρο στηριγμένο στην προέκταση της οροφής και μια υπαίθρια τραπεζαρία τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να αγκαλιάζει στην κυριολεξία ένα πεύκο. Όλο το οικόπεδο είναι ένας τεράστιος καταπράσινος κήπος με δρομάκια, κρυφές γωνιές, πλούσια βλάστηση και μία τεράστια πισίνα σε απόσταση λίγων μέτρων από την κύρια κατοικία.

Συνολικά, η βίλα του Τούρλου είναι το τέλειο μέρος για πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα, προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και ασφάλεια στους φιλοξενούμενους του και πολύ θα μείνει για καιρό στην «προς πώληση» λίστα του Sotheby’s.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ
























































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template