«Επίθεση» του ΥΕΘΑ, Π.Καμμένου, εναντίον των Ελλήνων που ύψωσαν ελληνικές σημαίες σε εθνικό μας έδαφος! Tι είπε

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Κάθετα αρνητικός στην ύψωση της ελληνικής σημαίας σε βραχονησίδες ήταν ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. Καταπέλτης ο υπουργός Άμυνας
της χώρας μέσα στη Βουλή για τους νεαρούς Ελληνες που ύψωσαν ελληνικές σημαίες σε βραχονησίδες.
«Αυτός που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει κάπου θα πρέπει να είναι και έτοιμος να την υπερασπιστεί».

Τι θέλει να πει ο Υπουργός Άμυνας της χώρας;

Για να συνεχίσει λέγοντας: Να το ξέρετε ότι θα σας καλέσουμε να την υπερασπιστείτε, Και θα σας δώσουμε και δυο G3 να την υπερασπιστείτε».

Αυτονόητο δεν είναι αυτό κ.Υπουργέ; Αλλά γιατί το λέτε τώρα. Εσεις δεν λέγατε ότι τα Ιμια είναι ελληνικά και μπορεί κάποιος να βάλει σημαία στα Ίμια όποτε θέλει; (Βίντεο παρακάτω)

Τώρα κάνουμε επίθεση εναντίον των 3 Ελλήνων με «απειλές για G3» προς παραδειγματισμό για να μην επιχειρήσουν και άλλοι κάτι ανάλογο; Αυτές δεν είναι απειλές, αλλά ιερό καθήκον προς την πατρίδα.

Να θυμίζουμε μόνο τις υποχρεώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας. Και υπενθυμίζουμε τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς ομήρους που παραμένουν μέσα στις τουρκικές φυλακές. Ποιο ήταν το καθήκον σας τότε;

Πολύ άστοχη η ενέργεια του Υπουργού Άμυνας της χώρας. Δείχνει ξεκάθαρα πως έχει «καταπιεί» τον τουρκικό εκβιασμό και φοβάται, «μυρίζει» φόβος από μακριά…

Οι σημερινές δηλώσεις θα μείνουν δυστυχώς στην Ιστορία. Για πρώτη φορά Υπουργός Άμυνας χώρας έκανε τέτοιες δηλώσεις για εθνικό έδαφος. Ούτε στην Ουγκάντα.


Δεν έπρεπε ποτέ Υπουργός Αμυνας της χώρας να κάνει δημόσια τέτοιες δηλώσεις. Ποτέ.

Οι σημαίες στις βραχονησίδες – Αναλυτικά τι είπε

Αναφερόμενος στα περιστατικά της ύψωσης της σημαίας από νεαρούς σε βραχονησίδες στο σύμπλεγμα των Φούρνων ο υπουργός Αμυνας είπε:

«Ο όρκος που δίνουν οι στρατιωτικοί είναι να φυλάττουν τις σημαίες και αυτό πράττει ο ελληνικός στρατός. Αυτός που παίρνει μια σημαία στην πλάτη και πάει να την βάλει κάπου πρέπει να την υπερασπιστεί.

Να το ξέρετε ότι θα σας καλέσουμε να την υπερασπιστείτε.

Και θα σας δώσουμε και δυο G3 να την υπερασπιστείτε.

Η σημαία είναι σύμβολο.

Και η προβολή σημαίας είναι ισχυρή πράξη εθνικής κυριαρχίας.


Όταν την τοποθετεί κάποιος κάπου θα πρέπει να ξέρει ότι πρέπει να την υπερασπιστεί μέχρι τέλους.

Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας δια της προβολής του εθνικού συμβολου είναι και αυτός που την κάνει να μπορεί στην συνέχει να την στηρίξει.


Σημαίες έχουν μπει εκεί που πρέπει να μπουν και τις υπερασπιζόμαστε με ολες τις δυνάμεις μας. Δεν υπάρχει θεμα αμφισβήτησης. Τα νησιά μας προστατεύονται από τις διεθνείς συνθήκες».

Ιδού τι έλεγε παλιά ο Π.Καμμένος



Για όλα μίλησε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Ο κ. Καμμένος κάλεσε την επιτροπή να υιοθετήσει μαι κοινή εθνική θέση.

«Ο ελληνικός λαός περιμένει μια εθνική θέση. Μπορεί να έχουμε πολιτικές διαφορές αλλά η διαμόρφωση εθνικής θέσης ιδιαίτερα όταν η πατρίδα προκαλείται από κάποιον που έχει ξεκινήσει έναν υβριδικό πόλεμο είναι αναγκαία η εθνική θέση», είπε.

Για το θέμα της αμφιβήτησης των Ιμίων από την Τουρκία ο κ. Καμμένος μίλησε για παραλήρημα του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας και αφού ζήτησε να διαβάσει την απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για τα Ίμια, κάλεσε την Βουλή να υιοθετήσει μια εθνική θέση απέναντι στην Τουρκία.

Τι εννοούσε ο Κουβέλης με τον ακήρυχτο πόλεμο

Για τον υπουργό αναπληρωτή Άμυνας, Φώτη Κουβέλη και την φράση ότι υπάρχει ένας ακήρυχτος πόλεμος στο Αιγαίο, είπε:

«Η δήλωση, έγινε μετά την κηδεία του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. Που έπεσε με το Μιράζ εν ώρα υπηρεσίας προασπιζόμενος την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και την εθνική κυριαρχία. Ήρωας σε έναν ακήρυχτο πολεμο εν καιρώ ειρήνης. Αυτός είναι ο ακήρυχτος πόλεμος που περιέγραψε ο κ. Κουβέλης.

Σε αυτό τον πόλεμο δεν πρέπει αν υποκύψουμε. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα οι Ελληνες. Είμαστε μια ισχυρή χώρα που βγαίνει από την κρίση. Δεν εχει να φοβηθεί τίποτα η ελληνική οικογένεια. Δεν κινδυνεύουν ούτε οι Ελληνες ούτε οι τουρίστες. Ο πόλεμος αυτός δεν είναι τουρκικό σήριαλ», είπε ο κ. Καμμένος. Η τελευταία αυτή αναφορά έγινε για όσα αναφέρονται όπως είπε σε ειδήσεις που διαρρέονται μέσω κάποιων μπλογκ και μεταφέρονται ως πραγματικές ειδήσεις από τα κανάλια πρώτης γραμμής.

Πρόκειται για ψευδή σενάρια που δεν υπάρχουν ποτέ.»    πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template