Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα: Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγο του μπροστά στο ανήλικο παιδί του

Κυριακή 13 Μαΐου 2018


Μεγάλες “φουρτούνες” για τον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα που κρίθηκε ένοχος για τον ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του Σοφίας


Γιαννικοπούλου. Την ώρα που ο ισχυρός άνδρας της Danaos Corporatation ετοιμάζεται να κρατήσει στην αγκαλιά του το πέμπτο του του παιδί (καρπό του έρωτα του με τη νεαρή μέλλουσα σύζυγο του Δήμητρα Μέρμηγκα), η Δικαιοσύνη έκρινε ως αληθείς τις καταγγελίες της εν διαστάσει συζύγου του για μία άγρια σε βάρος της επίθεση, μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους.
Ο “πέλεκυς” του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας έπεσε βαρύς για τον εφοπλιστή: καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με αναστολή.




Ο Γιάννης Κούστας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να αντικρούσει το δριμύ κατηγορώ της Σοφίας Γιαννικοπούλου.
Το Δεκέμβρη του 2012, λίγους μήνες μετά την απόφαση τους να χωρίσουν, η πρώην ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο εφοπλιστής την εξύβρισε και την ξυλοκόπησε μέσα στο σπίτι τους. Κατέθεσε στο δικαστήριο ότι εκείνη την ώρα, συζητούσαν για τα οικονομικά θέματα που προέκυπταν με το διαζύγιο τους όταν εκείνος, όπως λέει, αντέδρασε με βίαιο τρόπο:
“Μου είπε, “δεν θα σου δώσω τα λεφτά να τα φας με γκόμενους”. Του λέω “γύρνα σπίτι σου και άσε την πουτ….. Τα είχε τότε με με ένα μοντέλο από την Τσεχία. Τότε με χτύπησε. Με είχε κολλήσει στον τοίχο και φώναζε “θα σε καταστρέψω”. Και η 11χρονη κόρη μας ήταν μπροστά. Έφευγε και του φώναζα «μη φεύγεις πες στο παιδί ότι κάνουμε πλάκα”. Το παιδί ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει”.

Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η πρώην σύζυγός του Σοφία

Η αδελφή της Σοφίας Γιαννικοπούλου που αμέσως μετά το καταγγελθέν περιστατικό, βρέθηκε στο σπίτι, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο Κούστας τηλεφώνησε στην κόρη του, ζητώντας της να μην μιλήσει σε κανέναν για ό,τι είδε.
“Το παιδί μας ζήτησε να έρθει στο δικαστήριο για να καταθέσει αλλά αρνηθήκαμε διότι αυτό θα εξαγρίωνε ακόμη περισσότερο τον κατηγορούμενο”, κατέθεσε χαρακτηριστικά.
Τον Γιάννη Κούστα υπερασπίστηκε η αδελφή του. “Ο αδελφός μου δεν έχει πειράξει ούτε μύγα”, κατέθεσε στο δικαστήριο, χαρακτηρίζοντας “θέατρο” τα όσα καταγγέλλει η πρώην νύφη της.

“ Η συγκεκριμένη κυρία είναι και ηθοποιός. Μπορεί να δίνει μια ερμηνεία. Στα χρόνια που ήταν μαζί, δεν παραπονέθηκε ποτέ. Υπάρχουν οικονομικές διενέξεις γι’ αυτό τα λέει όλα αυτά”.
Καμία αμφιβολία για την ενοχή του Γιάννη Κούστα δεν είχε η εισαγγελέα της έδρας. Στην αγόρευσή της ανέφερε πως από τις ιατρικές γνωματεύσεις δημοσίου νοσοκομείου προκύπτει ότι η Σοφία Γιαννικοπούλου έπεσε θύμα της βίαιης συμπεριφοράς του εν διαστάσει συζύγου της.
“Ο κατηγορούμενος λογομάχησε μπροστά στο ανήλικο τέκνο τους, δεν συγκράτησε τον εαυτό του και προκάλεσε σωματικές βλάβες στη σύζυγο του”, ανέφερε μεταξύ άλλων η εισαγγελέας και η πρόταση της για την καταδίκη του εφοπλιστή υιοθετήθηκε από τους δικαστές.






Ο Γιάννης Κούστας με την πρώην σύζυγό του, Σοφία, σε παλιότερες στιγμές..


πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template