ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ FOLLI-FOLLIE-Απώλειες στο 25% !! Σενάρια τρόμου.,πάει για διάλυση!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Με κομμένη την ανάσα ο κοσμος του χρήματος παρακολουθεί την μέχρι προ 3 εβδομάδων ισχυρή και κραταιά εταιρεία να κλυδωνίζεται,έχοντας χάσει το 70% της κεφαλαιοποίησής της.

Όπως γράφει ο Γ.Ι. Δημητρομανωλάκης στο mononews.grΤις τελευταίες εβδομάδες η μετοχή της Folli Follie έχει συντριβεί. Σήμερα έκλεισε με θηριώδεις απώλειες πέριξ του 25%. Ο υπογράφων, από την πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η έκθεση του Fund Quintessential Capital Management (QSM) που κατηγορεί την εταιρία για την δημοσιοποίηση πλαστών στοιχείων, είχε επισημάνει ότι εάν η οικογένεια Κουτσολιούτσου δεν αντιδράσει γρήγορα τότε το πράγμα θα αγριέψει άσχημα. Η οικογένεια Κουτσολιούτσου επί της ουσίας ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ποτέ.


Κάτι είπαν στην αρχή για αγωγές εναντίον του QCM αλλά όλα αυτά ήταν παραμύθια της Χαλιμάς.

Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια Κουτσολιούτσου λείπει εκτός Ελλάδος από εκείνη την Μαύρη Παρασκευή που η μετοχή της FF σημείωσε πτώση 30%.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τους ζητάει οικονομικά στοιχεία και ειδικά πόσα λεφτά έχει το ταμείο της Εταιρίας. Ακόμα δεν έχουν παρουσιάσει ούτε ένα στοιχείο.

Ο λόγος που δεν αντέδρασαν;

Δεν υιοθετούμε την άποψη αλλά κάποιοι λένε ότι λείπουν λεφτά από ταμείο της εταιρίας.

Δηλαδή άλλα δήλωνε στις επίσημες λογιστικές καταστάσεις ότι έχει και άλλα έχει στην πραγματικότητα. Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν αλλά όπως λένε οι ειδικοί το ποσό των 430 εκατ. ευρώ που υποστήριζε ότι έχει η εταιρία στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν υπάρχει. Το ποσό είναι σημαντικά μικρότερο. Ακόμα και έτσι να μην είναι , έως τώρα η εταιρία δεν έχει παρουσιάσει ούτε ένα στοιχείο που να αποδεικνύει το αντίθετο.

Χρηματιστηριακοί αναλυτές εξηγούν ότι η πορεία της μετοχή έως τώρα πιστοποιεί ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλά.

Από κεφαλαιοποίηση 1 δις που είχε η Folli Follie στις αρχές Μαίου τώρα έχει κατρακυλήσει στα 321 εκατ. ευρώ. Η πτώση κατά σχεδόν 70% από τις 3 Μαΐου και η οποία επιδεινώθηκε λόγω και της υποβάθμισής της από την MSCI, δεν φαίνεται να μπορεί να ανακοπεί.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες φημολογούνται στην Ελληνική αγορά σενάρια τρόμου. Ότι δηλαδή ενδεχομένως κάποια χρήματα από τα ταμεία της εταιρίας είναι τοποθετημένα σε επικίνδυνα χρηματοοικονομικά προϊόντα υψηλής μόχλευσης όπως κρυπτονομίσματα (Bitcoin, Etherium κλπ) ή σε άλλους τίτλους που είναι δύσκολο να ρευστοποιηθούν. To ζήτημα είναι ότι έως τώρα δεν έχει διαψευστεί το παραμικρό.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template