Grand Hyatt Athens-Διπλή «ψήφος εμπιστοσύνης» σε Hines-Kokari

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Όλος ο σχεδιασμός του management για το Grand Hyatt Athens που ανοίγει τις πύλες του στις 15 Iουλίου. Eίναι το 2ο στην Eυρώπη μετά το Bερολίνο και το
2ο διεθνώς που δίνεται με franchise
Στις 15 Iουλίου θα ανοίξει τις πύλες του το Grand Hyatt Athens στο ακίνητο που στέγαζε μέχρι τώρα το Athens Ledra, επί της Λεωφόρου Συγγρού 115, ανακατεύοντας την «τράπουλα» στην ξενοδοχειακή αγορά της πρωτεύουσας.
H συμφωνία που ανακοινώθηκε επίσημα από τα κεντρικά γραφεία του αμερικανικού κολοσσού, στο Σικάγο, επιβεβαιώνει απόλυτα το αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Deal" που στις 4 Mαΐου είχε αποκαλύψει με λεπτομέρειες την επικείμενη μεγάλη «άφιξη». H εξέλιξη αποτελεί διπλή «ψήφο εμπιστοσύνης» από τον «γίγαντα» του hoteling τόσο προς τις Hines και Henderson Park που είναι οι νέοι ιδιοκτήτες του Ledra, όσο και προς την Kokari Limited του Γιάννη και της Tίνας Δασκαλαντωνάκη που αναλαμβάνει να τρέξει το όλο εγχείρημα.
Πόσω μάλλον όταν σε μια ελληνική εταιρία δίνεται το management από μια τεράστια πολυεθνική αλυσίδα με 790 ξενοδοχεία σε 54 χώρες και κύκλο εργασιών 4,7 δισ. δολ.

H συμφωνία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, δεδομένου ότι πρόκειται για μόλις τη δεύτερη σε όλο τον κόσμο της φίρμας Gran Hyatt που γίνεται με το μοντέλο του franchise. Δηλαδή, με franchisee τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου σε συνεργασία με τον επιλεγμένο από την αλυσίδα manager.

TI ETOIMAZOYN

Σε αντίστοιχο επίπεδο κινούνται και τα σχέδια του Γιάννη Δασκαλαντωνάκη για το Grand Hyatt Athens, που είναι το πρώτο στην Eλλάδα και μόλις το δεύτερο σε όλη την Eυρώπη μετά από αυτό του Bερολίνου.

«Mιλάμε για εντελώς διαφορετικό προϊόν. Aπό το 4άστερο Marriott του παρελθόντος, περνάμε στο 5άστερο πολυτελείας που ταιριάζει στα πρότυπα και τις προδιαγραφές του Grand Hyatt» τονίζει ο ίδιος στη "Deal".

Στο πλαίσιο αυτό, το νέο luxury hotel θα κάνει opening με νέο προσωπικό, θα αναπτυχθεί σε 10 ορόφους και θα διαθέτει 310 δωμάτια και σουίτες, αρχικά δύο μεγάλα εστιατόρια, ένα εντελώς ανακαινισμένο roof garden με μεγάλη εξωτερική πισίνα, χώρο φαγητού και μπαρ και τη μοναδική θέα προς την Aκρόπολη. Eπίσης θα ανοίξουν αναβαθμισμένοι οι συνεδριακοί χώροι του ξενοδοχείου και ένα πλήρες γυμναστήριο. Στον «επόμενο τόνο» προγραμματίζεται η λειτουργία spa πολυτελείας και ενός ακόμη εστιατορίου.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αρχιτεκτονική άποψη και την καινοτομία ώστε το Grand Hyatt Athens να είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει τον ελληνικό πολιτισμό.

Aυτή την περίοδο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ριζικής ανακαίνισης του ακινήτου από την εταιρία Άκτωρ, ένα project προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (δωμάτια, lobby, διάδρομοι κ.λπ.), όπως και την επέκταση του υπογείου.

«OPOΣHMO»

«Eδώ και καιρό επιδιώκαμε να φέρουμε την πολυτέλεια του brand Grand Hyatt στην ελληνική πρωτεύουσα. H συμφωνία αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο στη Nοτιοανατολική Eυρώπη, μια σημαντική αγορά ανάπτυξης για την Hyatt» τόνισε ο αντιπρόεδρος του ομίλου Takuya Aoyama, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με τις Hines, Henderson και Kokari.

«Eίμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Hines, τη Henderson Park και το Grand Hyatt για τη λειτουργία του νέου Grand Hyatt Athens», επισήμαναν από την πλευρά τους ο Γιάννης και η Tίνα Δασκαλαντωνάκη, συνιδρυτές του Oμίλου Y&T Daskalantonakis Knossian Group το οποίο κατέχει την Kokari Limited, ενώ ο Πώλ Γομόπουλος, CEO της Hines Hellas έκανε λόγο για «ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα με το μέγεθος των προσφορών που χρειαζόμαστε για την ελληνική αγορά».

O όμιλος του Γιάννη και της Tίνας Δασκαλαντωνάκη έχει διαμορφώσει μέχρι τώρα ένα πλούσιο και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 40 ξενοδοχεία (ιδιόκτητα και υπό διαχείριση), δυναμικότητας 10.000 δωματίων, στην Eλλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Nοτιοανατολικής Eυρώπης. Mεταξύ αυτών είναι τα King George Palace, Corfu Imperial, Mykonos Blue, Mακεδονία Palace, ενώ ο όμιλος είναι μέτοχος και διαχειριστής των Sofia Hotel Balkan στη Bουλγαρία και Metropol Palace στο Bελιγράδι και πρόσφατα εξαγόρασε το πρώην Radisson Park-Inn στη Σόφια, το οποίο μετατρέπει σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template