O Bενιζέλος και οι ενστάσεις μου για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ένας από τους λόγους που ο Τσίπρας δεν έχει αντίπαλο είναι το κρεσέντο ασχετοσύνης των κάποτε μεγαλόσχημων του εγχώριου πολιτικού προσωπικού.
Ηταν αρκετός ο πεζοδρομιακός τσαμπουκάς των Τσίπρα-Παππά-Τζανακόπουλου να τους κάνει σκόνη. Πάρτε παράδειγμα τον Βενιζέλο και την θέση του για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. 

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αλέξιος Κοιμήσης θα γράψει σχετικά:



Πολύ προχώ ο Βαγγέλης! Ποιος Βαγγέλης; Ο Βενιζέλος ντε που για να βγει από την αφάνεια πήρε θέση υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
Είπαμε ναι οι ομοφυλόφιλοι να έχουν δικαιώματα στην ισότητα αλλά όχι και στην μητρότητα. Αν ήταν φυσιολογικό να τίκτουν οι άντρες Βαγγέλη, η φύση θα τους είχε προικίσει με μήτρα και όχι με προστάτη. Γι’ αυτό και οι απόψεις αυτές μου προκαλούν αηδία.

Η φύση δεν παραβιάζεται όσο κι αν θέλουμε να το παίξουμε προοδευτικοί κι εσύ ως ακαδημαϊκός θα έπρεπε να το γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα. Η όποια παραβίαση κλονίζει τις ισορροπίες.

Κόμπλεξ φίλοι μου, ανίατη νόσος και ο Βαγγέλης που δεν ξεπέρασε ποτέ το ότι δεν έγινε πρωθυπουργός βρίσκει τρόπος να μας θυμίζει ότι είναι εδώ. Είναι εδώ και με ιδέες προχώ και και παρεμπιπτόντως να πάρουμε και κάνα ψήφο.

Και δεν μας λες βρε Βαγγέλη θα είναι ευτυχισμένα τα παιδάκια που θα έχουν “μάνα” και “πατέρα” εκ’ περιτροπής σαν τα μονά ζυγά;

Και κατά την διάρκεια λέει Βαγγέλη της αναδοχής αν οι ειδικοί κρίνουν ότι το ζευγάρι των ομοφυλόφιλων δεν είναι κατάλληλο θα παίρνουν πίσω το παιδί…Κάτι σαν αλλάζω ένα πουκάμισο βρε αδερφέ και ποιος νοιάζεται τώρα;

Και δεν μας λες βρε Βαγγέλη θα είναι ευτυχισμένα τα παιδάκια με όλο αυτό το μπέρδεμα και το αλαλούμ που θα βιώνουν σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία;

Και σε αυτό συμφωνείς! Εσύ ο ακαδημαϊκός που μάλλον από ελιτίστικο σνομπισμό δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται στην κοινωνία. Βαγγέλη, πάρτο αλλιώς και σταμάτα τα μικροπολιτικά παιχνίδια με τόσο σοβαρά θέματα.

Κάπου Βαγγέλη τα έχεις μπερδέψει. Είναι άλλο τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρα του -που δεν μας αφορά- και άλλο δύο μαντράχαλοι με μούσια να μεγαλώνουν ένα παιδί με οποιεσδήποτε συνέπειες στην ψυχολογία του.

Και μάλιστα όταν συνειδητά αυτοί οι μαντράχαλοι έχουν επιλέξει έναν τρόπο ζωής που αποκλείει την απόκτηση παιδιού.

Φαντάσου Βαγγέλη αυτό το παιδί στο σχολείο. Στην σκληρή κοινωνία των παιδιών, όταν θα πηγαίνει στο σχολείο ο κηδεμόνας, “ο μπαμπάς με την φούστα”.

Οι ομοφυλόφιλοι έχουν κάνει τις δικές τους επιλογές ως προς την ζωή τους και το τι κάνουν στην κρεβατοκάμαρα τους δεν μας αφορά, όπως προανέφερα. Και δεν αμφιβάλλω για τις προθέσεις και την αγάπη τους απέναντι στα παιδιά, αλλά τα παιδιά πρέπει να μείνουν μακριά από όλο αυτό γιατί απλά θα μπερδευτούν.

Πολλά παιδιά ετερόφυλων ζευγαριών δεν είχαν ή έχουν την τύχη να μεγαλώσουν σε νορμάλ οικογενειακό περιβάλλον. Αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μεγαλώσουν με ομοφυλοφίλους γονείς.

Όταν υπάρχει κάτι λάθος δεν το διορθώνεις με λάθος. Η δική μου πρόταση είναι να στηριχτούν ετερόφυλα ζευγάρια με ένα μηνιαίο επίδομα 1.000€ να υιοθετήσουν παιδιά μέχρι τα 25 τους -και λέω επίδομα για να έχει μία ζωή χωρίς στερήσεις το παιδί- που θα μεγαλώσουν σε κανονικές οικογένειες. Με έλεγχο από ειδικούς να βρεθούν τα κατάλληλα αυτά ζευγάρια. Πόσα είναι πια τα παιδιά προς υιοθεσία που δεν μπορεί να αντέξει ο προϋπολογισμός;

Με τούτα και με τα άλλα Βαγγέλη, σαν παλαιο-πασόκος ένα έχω να πω. Πήγε η άχρηστη Φώφη το ΠΑΣΟΚ “στο 2%, εσύ θα το πας στο -32%”.

Επειδή ο προοδευτισμός σας αποπνέει μπόχα και παίζετε βρόμικα παιχνίδια σε βάρος αθώων ψυχών, ως εδώ! Πόση ηθική σας έμεινε πια;

Όπου κι αν ανήκετε αφήστε τα παιδιά ήσυχα και σταματήστε μέσα από αυτή την σοβαρή ιστορία την άγρα ψήφων…  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template