Εξαπάτησε τους ψηφοφόρους των Podemos και αγόρασε Chalé αξίας 600.000 ευρώ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Για γέλια και για κλάματα η αριστερά στην Ευρώπη. Ηλίθιοι πολιτικάντηδες που εκμεταλλεύονται συγκυρίες, καταστάσεις και παραμυθιάζουν τον λαουτζίκο
ότι δήθεν είναι κι αυτοί ένας σαν και αυτούς. Ότι μαζί δεν έχουν να φάνε, ότι μαζί ζούνε σε υπόγεια, ότι μαζί τους κατάσχουν οι τράπεζες κινητά και ακίνητα.


Γράφει ο Αλέξιος Κοιμήσης

Τουλάχιστον αυτό ισχύει στην περίπτωση του γενικού γραμματέα του Podemos στην Ισπανία -και κολλητού του δικού μας Αλέξη Τσίπρα γνωστού και για το «σκίσιμο των μνημονίων» – που φαίνεται ότι μεγαλοπιάνεται και ως γνήσιος αριστερός απλώνει πια την ζωή του σε μία βιλάρα σε σικ προάστιο της Μαδρίτης.

Ο ορισμός της υποκρισίας όσων σφετερίστηκαν ιδέες της αριστεράς για να πάρουν εξουσία και μετά, δεκάρα δεν δίνουν για τον κοσμάκη. Το έργο το βλέπουμε και στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια με την κυβέρνηση “πρώτη φορά αριστερά”, να δίνει τα ρέστα της.

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας λοιπόν ο προστάτης των φτωχών και αδυνάτων Ισπανών και Ευρωπαίων, αυτός ο αριστερός και cool νέας γενιάς πολιτικός καθώς και η σύντροφος του Ιρένε Μοντέρο, επίσης στέλεχος του κόμματος που στήριξε ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ, αγόρασαν -με δάνειο- μία βιλάρα με πισίνα, σε ένα από τα πιο σικ προάστια της Μαδρίτης, με χώρους 250 τ.μ., κτισμένη σε οικόπεδο επιφάνειας 2.000 τ.μ., αξίας περίπου 600.000€.

Και να ναι καλά και να την χαίρονται, αλλά τόση κοροϊδία ρε παιδιά, νισάφι πια!

Όχι, ο κολλητός του Τσίπρα, αριστερός και προστάτης των αδυνάτων δεν ήταν άστεγος.

Ζούσε σε μία μονοκατοικία με ενοίκιο, αλλά όχι και τόσο σικ περιοχή όσο το Γκαλαπαγάρ, που αγόρασε την βίλα. Για να φανταστείτε για τι προάστιο μιλάμε για να μπεις στις γειτονιές του, υπάρχουν μπάρες.

Μια περιοχή στο βουνό, μόλις μισή ώρα έξω από την Μαδρίτη στον δρόμο για το Τολέδο που γνωρίζω καλά -και όχι ένα χωριό όπως θέλουν να το παρουσιάσουν. Τα σπίτια είναι σχεδόν όλα βίλες με κήπους και πισίνες και για να λέμε και του στραβού το δίκιο σε καλή τιμή αγόρασε ο Ιγκλέσιας.


Και που είναι το κακό θα αναρωτηθεί κανείς;

Στο πουθενά θα συμφωνούσαμε αν ο 39χρονος Ευρωπαίος αριστερός Ισπανός πολιτικός και κολλητός του Τσίπρα που αγόρασε την βιλάρα δεν ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτόν που το 2012 κατέκρινε την αγορά από τον τότε υπουργό Οικονομικών Λουΐς ντε Γίνδος (και σημερινού αντιπροέδρου της ΕΚΤ) ενός πολυτελούς διαμερίσματος ρετιρέ, έναντι 600.000 ευρώ.

Αχ πού ‘σαι νιότη πού ‘δειχνες πως θα γινόμουν άλλος…

Venceremos σύντροφοι από την πισίνα, και από το πολύ δούλεμα μέχρι και η κοτσίδα του Ιγκλέσια γελάει…




Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template