ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ To styling στέρησε την πρωτιά στην Φουρέιρα

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Σκοτώστε τον στυλίστα! H Εleni Foureira έχασε τη πρωτιά εξαιτίας της εμφάνισής της η οποία έδειχνε λες και ο στυλίστας-τρια της είχε φέρει
ρούχα από πανέρι της Καλλιθέας. H εμφάνισή της στο video του τραγουδιού ήταν πολύ καλύτερη από εκείνη του τελικού της Eurovision. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη θεωρία συνομωσίας το ευρωπαικό λόμπυ και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ εξαγόρασν τον στυλίστα που επέλεξε αυτό το βλαμμένο κολάν για το κορίτσι μας με αποτέλεσμα να χαθεί η πρωτιά. Κι εδώ ο πρώτος τα παίρνει όλα, ο δεύτερος σχεδόν τίποτα. Περιμένουμε από τον στυλίστα να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον πολύπαθο κυπριακό λαό.

Η ψήφος της επιτροπής επιβεβαίωσε την πρωτιά του Ισραήλ με ένα τραγούδι από τη ΝΕΤΑ, το TOY, το οποίο ήταν ιδιαίτερο και κέρδισε τις εντυπώσεις καθώς υμνούσε τη διαφορετικότητα. Ομως, μέχρι την τελευταία στιγμή η συμμετοχή της Κύπρου ήταν στο παιχνίδι κι έφτασε να διεκδικεί τη νίκη.
Την πεντάδα των νικητών συμπληρώνουν οι
Αυστρία με 342 βαθμούς – Γερμανία με 340 βαθμούς και η Ιταλία με 308 βαθμούς








Από παιδάκι, με θυμάμαι να μεγαλώνω σε μια χαρούμενη οικογένεια. Οι γονείς μας εργάζονταν σκληρά για να μη μας λείψει τίποτα. Με τα αδέλφια μου παίζαμε συνέχεια και ήμασταν πάντα κοντά ο ένας στον άλλο. Μπορεί να αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, αλλά η ζεστασιά που είχαμε ως οικογένεια μας βοηθούσε να έχουμε πάντα αισιοδοξία…,


Η διαδρομή της Ελένης έχει κάτι από την αντίστοιχη του Γιάννη Αντετοκούμπο. Η ίδια έχει υπάρξει πολλές φορές αντικείμενο βιτριολικών σχολίων. Σήμερα δεν δίνει μεγάλη σημασία σε αρνητικά για εκείνη δημοσιεύματα. Ωστόσο, δεν κρύβει πως στην αρχή της καριέρας της στενοχωριόταν με όσα γράφονταν για εκείνη στα ΜΜΕ. «Για πολλούς μήνες έπαιρνα φάρμακα για το στομάχι με όσα διάβαζα. Είχα πάθει ζημιά. Πολλές φορές έκλαιγα. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Όταν δεν έχεις πειράξει κανέναν, σε πιάνει το παράπονο όταν αναφέρονται απαξιωτικά για σένα. Ευτυχώς, όμως, είχα ανθρώπους δίπλα μου, όπως ο Γιώργος Αρσενάκος (επί χρόνια μάνατζέρ της και ιδιοκτήτης της Panik), που ήξεραν την κατάσταση, πώς λειτουργούν τα media και με ηρεμούσαν».


Και φυσικά η Ελένη έχει πιο θανατηφόρο κορμί από την παγκόσμια star και aυτό το οφείλει σε μια συνταγή της γιαγιάς της! Μπορεί να έχει καλό γονίδιο και να είναι στη φύση της να μην παχαίνει, ωστόσο προκειμένου να διατηρήσει τις αναλογίες της, γυμνάζεται καθημερινά. Συγκεκριμένα κάνει αερόβια άσκηση, την οποία αυξάνει τους θερινούς μήνες. «Κάνω ποδήλατο ή spinning στο γυμναστήριο, σε συνδυασμό με crossfit, που με έχει βοηθήσει να αποκτήσω, εκτός από γράμμωση, και αντοχή. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς να γυμνάζομαι. Η άθληση μου προσφέρει απίστευτη ευεξία».

Σε ό,τι αφορά τώρα στη διατροφή της, δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι ενώ αποκαλύπτει και ένα μυστικό της γιαγιά της. «Ένα από τα διατροφικά μυστικά που μου έχει μάθει η γιαγιά μου είναι το ρόφημα κανέλας: Βράζω νερό και μετά το βάζω σε μια κανάτα μαζί με έξι στικ κανέλας. Το αφήνω να κρυώσει και το καταναλώνω σαν τσάι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθάει στην αποτοξίνωση, ενώ παράλληλα τονώνει τον οργανισμό».

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template