After wedding party εν πλω για τον Κύπριο επιχειρηματία Ανδρέα Παναγιώτου

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ο Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Παναγιώτου γιόρτασε τον γάμο του γιου του Κώστα με σαμπάνιες και non stop μουσική

Ενα αλλιώτικο after wedding party, λίγες μέρες μετά τον γάμο του γιου Κώστα, αλλά χωρίς αυτόν παρόντα, έκανε ο πατέρας του Ανδρέας Παναγιώτου!



Ο Κύπριος βασιλιάς του real estate στη Βρετανία κάλεσε φίλους του (αλλά και φίλους του γιου του) στο «Ability», ένα υπερπολυτελές σκάφος 60 μέτρων, το οποίο είχε γαμήλια διακόσμηση –στον απόηχο του γάμου που έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας του Λονδίνου πριν από λίγες μέρες– και διασκέδασαν σε ένα πάρτι που θα συζητιέται για καιρό...

Ολοι οι επιβαίνοντες ακολούθησαν το dress code του event, που ήθελε τις γυναίκες με λευκά φορέματα και στεφάνια στα μαλλιά και τους άντρες με λευκά πουκάμισα και παντελόνια.



Σαλπάροντας στο Αιγαίο οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν τις πιο luxurious σαμπάνιες, καλοκαιρινά κοκτέιλ και gourmet λιχουδιές υπό τον ήχο γνωστών χορευτικών επιτυχιών που επιμελήθηκε dj, ο οποίος είχε τη δική του θέση στο κατάστρωμα και έπαιζε ασταμάτητα. Ανάμεσα σ’ αυτούς που διασκέδασαν στη θαλαμηγό και έζησαν μια ημέρα απόλυτου κεφιού, για να ευχηθούν στον πατέρα του γαμπρού, ήταν ο σχεδιαστής ρούχων Μιχάλης Μανιάτης, η πάντα λαμπερή Αλεξάνδρα Λοΐζου, που έμοιαζε με νύφη ντυμένη στα λευκά, ο Μάνθος Σκαφτούρος, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Δανάη Μπασοπούλου, αλλά και η Εϊμι Τζάκσον, η οποία είναι μοντέλο και ηθοποιός κυρίως σε ταινίες του Bollywood.

Μοναδικό

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας και η Μελίσσα Παναγιώτου ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων με έναν γάμο που πολλοί χαρακτήρισαν «τον ελληνικό γάμο της χρονιάς», σε μια μεγαλοπρεπή τελετή στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας που κορυφώθηκε με το γαμήλιο black-tie πάρτι-υπερπαραγωγή των νεονύμφων. Το ιστορικό ξενοδοχείο «Grosvenor House» μεταμορφώθηκε από τους πιο διάσημους Αγγλους διακοσμητές σε ονειρικό σκηνικό, με χιλιάδες λευκές ορχιδέες, τριαντάφυλλα και παιώνιες. Ειδικά φωτορυθμικά χάρισαν στο χορευτικό πάρτι σκηνικό από Χόλιγουντ, ενώ στην τεράστια σκηνή που είχε στηθεί, με τις γιγαντοοθόνες, εμφανίστηκε live το συγκρότημα Enthimion music.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template