Γάμος Κούστα – Μέρμηγκα την Παρασκευή, πάρτι το Σάββατο. Ποιοι μπήκαν στην black list της νύφης και δεν έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα
Σήμερα, Παρασκευή 22 Ιουνίου, λοιπόν, λούζουν το γαμπρό και τραγουδούν τη νύφη, αλλά το Σάββατο 23 Ιουνίου θα δοθεί η μεγάλη
γαμήλια δεξίωση του γάμου της χρονιάς του 63χρονου, βαθύπλουτου δρ. Γιάννη Κούστα και της ωραιότατης και γλυκιάς Δήμητρας Μέρμηγκα! 
Τόσο που έχουμε γράψει για αυτόν τον γάμο, ούτε εμείς να ‘μασταν οι συμπεθέρες, αλλά είναι αυτό, το άτιμο το αυξημένο αναγνωστικό ενδιαφέρον που δε μπορούμε πάρα να πληκτρολογούμε κατεβατά και να τραβάμε, σχεδόν, χαρακιές στους τοίχους για το ποτέ θα ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη ιστορία αγάπης με την ευλογία του Υμέναιου…

Οι καλεσμένοι να πληρώσουν μόνοι τους…
Ένα χρόνο τώρα, τα save the date πήγαιναν και έρχονταν στους κοσμικούς κύκλους για αυτόν τον πολυαναμενόμενο γάμο! Και φτάνοντας στην τελική ευθεία, γίνεται γνωστό πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου και η μεγάλη γαμήλια δεξίωση στο ειδυλλιακό και ιδιαίτερα ακριβό «Costa Amalfitana» του Σορέντο, στην Ιταλία.

Οι γαμήλιες εκδηλώσεις λέει θα είναι τριήμερες και είναι όλα έτοιμα για να γίνει υποδοχή των lear jets και των μεγάλων διαστάσεων σκαφών που θα φέρουν τους επιφανείς καλεσμένους στη γαμήλια χαρά που θα διαρκέσει όσο και οι εορτασμοί για μια εθνική επέτειο.

Γράψαμε ήδη πως το νυφικό της Δήμητρας Μέρμηγκα, που είναι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, σχεδίασε ο φημισμένος Λιβανέζος μόδιστρος Elie Saab και πως, πάρα την ενδιαφέρουσα κατάστασή της, η νύφη ταξίδεψε με το ιδιωτικό αεροσκάφος του συζύγου της πάρα πολλές φορές, ακόμη και τρεις σε ένα μήνα, στο ιδιωτικό, αγαπημένο ατελιέ του σχεδιαστή στην Βηρυτό και όχι σε εκείνα σε Μιλάνο και Παρίσι. Τα μαλλιά της θα επιμεληθεί ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ ο make-up artist Γιάννης Σίσκος.Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η αρραβωνιαστικά του, Δήμητρα Μέρμηγκα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την εκδήλωση των 100 χρόνων της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (Photo: Papadakis Press)

Είναι γνωστό ακόμα πως η Δήμητρα θα κάνει κοριτσάκι και θα πάρει το όνομα της μητέρας της, Κατερίνα. Όμως, αυτό που συζητήθηκε ιδιαίτερα στους καλεσμένους και ακάλεστους της υψηλής, παγκόσμιας κοινωνίας είναι πως στον «γάμο της χρονιάς» όπως χαρακτηρίζεται από τα MME, τα 220 άτομα, κυρίως εφοπλιστές και επιχειρηματίες απ΄ όλα τα μήκη και πλάτη της γης, και κάποιοι γαλαζοαίματοι, που έχουν προσκληθεί, θα πληρώσουν μόνοι τους τη μεταφορά τους και τη διαμονή τους.

Και ενώ συνηθίζεται ο γαμπρός να παρέχει καταλύματα, αντάξια της πολυτέλειας του γάμου, στους καλεσμένους, ο δρ. Ιωάννης Κούστας δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει για αυτούς τους λογούς χέρι στην τσέπη ή μάλλον στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, διότι δεν κουβαλιούνται σε κουστούμια και τόσα λεφτά. 


Ναι, να γίνουν όλα τα χατίρια της νεαρής νυφούλας του, ναι να δημιουργηθεί παραμυθένιο κλίμα, ναι να φορέσει μονόπετρο ίδιο, αλλά μεγαλύτερο απ’ αυτό που φόρεσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην Αμαλ Αλαμουντίν, ναι, να τραγουδήσει ο επίσημος ερμηνευτής των πλουσίων Αντώνης Ρέμος για τους καλεσμένους ύμνους αγάπης, όπως το «έκρυψα το πρόσωπο μου για να μη με δεις», αλλά όχι στους άλλους μυθικά πλουσίους να πληρωθούν και τα ναύλα και η διαμονή στο αριστοκρατικό και ειδυλλιακό Σορέντο!

Φυσικά, όλοι αυτοί οι καλεσμένοι έχουν τόσα χρήματα που αρκούν όχι μόνο για διαμονή αλλά και για αγορές στην όμορφη αριστοκρατική και ειδυλλιακή τοποθεσία του Αμάλφι και στο μόλις 18.000 κατοίκων Σορέντο…Δήμητρα Μέρμηγκα και Γιάννης Κούστας

Να γιατί στο Σορέντο ο γάμος…
Αρχαία πόλη, το Σορέντο, κάποτε φτιαγμένη από Έλληνες, οι οποίοι διάλεγαν για αποικίες τις ωραιότερες τοποθεσίες.
Τώρα, το κάποτε ανεξάρτητο δουκάτο, είναι μια υπέροχη πόλη με εντυπωσιακές επαύλεις, στη Νότια Ιταλία, με ένα φαντασμαγορικό, μοναδικά κόκκινο και πορτοκαλί ηλιοβασίλεμα που εκθείασαν προσωπικότητες σαν τον Γκαίτε, τον Νίτσε, τον Βάγκνερ, τον Βέρντι, ή τον Μπάιρον.
Γραφικό, όλο χρώματα και τα ναπολιτάνικα αρώματα βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του Κόλπου της Νάπολης με απαράμιλλη θέα. Από το Σορέντο το κοσμοπολιτικό φημισμένο Κάπρι, απέχει με τα σκάφη περίπου ένα μισάωρο, έτσι οι πολλοί πλούσιοι κάτοικοι του πανέμορφου και δια ολίγους τόπου μπορούν να ξεδώσουν αχαλίνωτα στο τυρρηνικό Κάπρι.

Ο Δήμος του Αμάλφι που ανήκουν όλα αυτά, είναι ο αγαπημένος προορισμός του ζευγαριού, που έχει περάσει κάποιες απ’ τις ρομαντικές στιγμές του εκεί και για αυτό άλλωστε επιλέχτηκε συμβολικά να πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.



Οι απαιτήσεις της Δήμητρας ή άλλες νυφάδες ήρθανε, άλλα κουλούρια πλάθουν…
Η ωραία και τόσο δροσερά νέα νυφούλα είναι η τρίτη σύζυγος του Ιωάννη Κούστα με την οποία δείχνει όσο ερωτευμένος γίνεται να ‘ναι άνθρωπος και για αυτό δεν επιθυμεί να της χαλάει χατίρι!

Και ναι εκείνη λατρεύει τα ταξίδια και τη μόδα και ο γαμπρός φροντίζει να της τα προσφέρει όλα πλουσιοπάροχα, αρκεί να την βλέπει να ‘ναι ευτυχισμένη. Μόνο που αρκετοί παλιοί γνωστοί και φίλοι και συνεργάτες του δόκτορα, κάνουν λόγο για μια διάθεση της Δήμητρας να του αλλάξει παρέες και συνήθειες και πως αυτό φάνηκε στη λίστα των καλεσμένων, στην οποία τον πρώτο και τελευταίο λόγο είχε ίδια.

Φυσικά όλα τα σχόλια είναι αναμενόμενα ειδικά όταν η ερωτευμένη γυναίκα έχει άλλες συνήθειες και πιο απλό life style, πιο νεανικό και μοντέρνο. Κοινώς; Όπως λέει ο λαός μας «άλλες νυφάδες ήρθανε, άλλα κουλούρια πλάθουν»…


Δήμητρα Μέρμηγκα και Γιάννης Κούστας    


πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template