Άγριο κράξιμο στην ΕΡΤ για τους κροίσους που συνάντησε ο Τσίπρας. Μπατιράκια μετανάστες ήταν!!

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

''Μάπα το καρπούζι'' της ΕΡΤ παρουσιάζοντας νεαρά παιδιά ως χρηματοικονομικούς συμβούλους και επενδυτές.Μιλάμε για απάτη. Μιλάμε για χοντρά ψέμματα. Κοροϊδεύουν τον Έλληνα τηλεθεατή.

Χαμογελούσαν ακόμα και
τα αυτιά της δημοσιογραφου αλλά και της παρουσιάστριας σαν να βρήκαν τον ''κρυμμένο θησαυρό''. Ποια γεύση εχεις πάρει ποιο κλίμα λέει εκστασιασμένη η παρουσιάστρια περιμένοντας να ακούσει την ''κάθοδο των εκατομμυριούχων'' στον ''παράδεισο της νότιας Μπανανίας''  της βαλκανικής χερσονήσου του Αίμου''.

Εμ.εμ...κόμπιαζε η δημοσιογραφος Ευδοξία Λυμπέρη σκεπτόμενη τι είδους ''παπαριά'' θα ξεστομίσει στους ιθαγενείς πολίτες που τρώνε κουτόχορτο:

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν καταρτισμένος σε όλες τις τεχνικές αναλύσεις..Δυστυχώς είδε μόνο 7 .....(διότι οι υπόλοιποι τους έπιασε......όψιμο  και έτρεχαν να βρουνε τουαλέτα καθώς ο πρωινός πατσάς ποδαράκι (εχουν και πατσά στο Λονδίνο) αποδείχθηκε χαλασμένος.Μα δεν ντρέπεστε μωρέ; ).Μπατιράκια οικονομικοί μετανάστες ήταν οι άνθρωποι οι οποίοι συνάντησαν τον πρωθυπουργό για κάποιο λόγο που δεν θα μάθουμε ποτέ.Τον Χανδρή και τον Κολάκη πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να τους συνάντησε ...λέμε τώρα.

Τους πήρε χαμπάρι και το ellinikahoaxes.gr και τους έβγαλε στην σέντρα:
Γράφει το  ellinikahoaxes.gr

H ΕΡΤ παρουσίασε την συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλεξη Τσίπρα, με Έλληνες νέους που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο ως συνάντηση με «χρηματοοικονομικούς συμβούλους και επενδυτές».

Αρχικά ας δούμε το βίντεο, τονίζοντας ότι μιλάμε για την πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού στο The Hellenic Centre, και όχι για την δεύτερη που ήταν σε κλειστό κύκλο στο Guildhall με πραγματικούς εκπροσώπους του χρηματοπιστωτικού τομέα.



Όπως είδαμε, στο παραπάνω βίντεο η ΕΡΤ παρουσίασε την πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού στο The Hellenic Centre ως συνάντηση με χρηματοοικονομικούς συμβούλους και επενδυτές.

Στην πραγματικότητα όμως, οι «χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι και επενδυτές» που συνάντησε ο πρωθυπουργός είναι νέοι σε ηλικία Έλληνες μετανάστες (επιστήμονες, εργαζόμενοι και επιχειρηματίες) που ζουν στο Λονδίνο. Δεν έχουν καμιά σχέση με «οικονομικούς επενδυτές και συμβούλους» όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ας δούμε πώς μεταδόθηκε αυτή η συνάντηση από άλλες πηγές.
thegreekobserver: Prime Minister Alexis Tsipras met with young Greeks living and working in London on Monday. The meeting took place at the Hellenic Center London.
Μετάφραση: Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε τη Δευτέρα με νέους Έλληνες που ζουν και εργάζονται στο Λονδίνο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Hellenic Center του Λονδίνου
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template