Η ακριβοθώρητη Delorean των €5.500.000 της Τήνου

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ένα από τα κυκλαδίτικα νησιά που -και φέτος- «ακούστηκε» αρκετά, εκτός από τα συνήθη «ύποπτα» Σαντορίνη, Μύκονος, Πάρος, Νάξος και
Μήλος, είναι το νησί της Τήνου, το οποίο φημίζεται ιδιαιτέρως τόσο για τον θρησκευτικό τουρισμό όσο και για την προσέλκυση τουριστών που αναζητούν χαλάρωση και ηρεμία στις διακοπές τους. Τα τελευταία χρόνια στην Τήνο έχουν δημιουργηθεί υψηλής αισθητικής καταλύματα, με κάποια από αυτά να απευθύνονται σε επισκέπτες με ηψηλό οικονομικό background αλλά και σε κάποιους λίγους Έλληνες που θα μπορούσαν να πληρώσουν €500 τη βραδιά για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θέα προς τη Δήλο.





Ένα τέτοιο παράδειγμα luxury καταλύματος αποτελεί το συγκρότημα Delorean, στην περιοχή Λαγκάδες της Τήνου, που μαγεύει κυρίως για την αμειγώς πετρόχτιστη κατασκευή του και βέβαια για τους εξωτερικούς χώρους γύρω από την τεράστια πισίνα, οι οποίοι τις νυχτερινές ώρες ή λίγο μετά το σούρουπο μετατρέπονται σε εξωπραγματικό σκηνικό καλοκαιρινού ονείρου.
Πρόκειται για ένα συγκρότημα το οποίο κατασκευάστηκε το 2008, λειτoυργεί ήδη τα τελευταία χρόνια σαν ξενοδοχειακή μονάδα (με διαφορετική επωνυμία) και μάλιστα με αρκετή επιτυχία, αλλά που όπως είθισται στον κόσμο των επιχειρήσεων και δη του luxurious τουρισμού, περιλαμβάνεται από τις αρχές του περασμένου Ιούνη στη λίστα των «προς πώληση» ακινήτων του μεσιτικού γραφείου Sotheby’s International Realty αντί του ποσού των €5.500.000.





Σε απόσταση μόλις τεσσάρων χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Τήνου, το Deloreanείναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε ένα λόφο γεμάτο θυμάρια και πουρνάρια, με θέα προς τα νησιά της Δήλου και της Ρήνειας και σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με το αυτοκίνητο από τη φημισμένη αμμουδιά του Αγ. Φωκά και τα γνωστά παραλιακά εστιατόρια.
Η Sotheby’s αποκαλεί το συγκρότημα «επιχειρηματική ευκαιρία» και σίγουρα έτσι είναι, καθώς πρόκειται στην ουσία για 8 νεόδημτες -σχετικά- βίλες με ιδιωτικές πισίνες και μικρούς κήπους, οι οποίες όμως παρέχουν τις ανέσεις για luxurious διαμονή όλες τις εποχές του χρόνου (τζάκια, θέρμανση, επίπλωση κλπ.). Το Delorean διαθέτει 1.500 τετραγωνικά μέτρα πολυτελών χώρων σε ένα οικόπεδο-φιλέτο 8 στρεμμάτων, με τις εντυπώσεις να κλέβει η τεράστια κεντρική πισίνα υπερχείλησης, μπροστά από ένα μαγευτικό πετρόχτιστο εστιατόριο-μπαρ και έναν χώρο Art-gallery, στον οποίο τα καλοκαίρια διοργανώνονται διάφορα events.





Κάθε κατοικία είναι περιτριγυρισμένη από ιδιωτικό κήπο και είναι χωρισμένη σε δύο επίπεδα. Στο δεύτερο όροφο βρίσκεται ένα υπέροχο καθιστικό/τραπεζαρία, κουζίνα με όλα τα κομφόρ, μπάνιο, τζάκι, ευρύχωρη βεράντα με πέργκολα, μεγάλα τραπέζια και BBQ, ενώ στο ισόγειο είναι τα υπνοδωμάτια με εσωτερικά μπάνια και βέβαια η βεράντα δίπλα στον κήπο. Όπως αναφέρει η Sotheby’s, το συγκρότημα αναμένει έναν επενδυτή που θα ήθελε η επιχείρηση του να συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με τις luxurious παροχές που προσφέρει.


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ




































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template