ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-Mας έβαλε στα Μνημόνια, χαλαρώνει στο NAMMOS

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Υπήρξε ένας από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς Οικονομικών ιστορικά. Ήταν εκείνος ο υπουργός που όταν-στη
διάρκεια της Συνόδου της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στον Αστέρα Βουλιαγμένης- η Κριστίν Λαγκάρντ του ζήτησε να την ενημερώσει γραπτώς για τα μέτρα που επρόκειτο να πάρει ώστε να αποφευχεί η οικονομική κρίση εκείνος έκανε το εξής απερίγραπτο: Zήτησε από τη ρεσεψιόν στο lobby του Αρίωνα ένα χαρτί και έγραψε μερικά ορνιθοσκαλίσματα.
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

Στην συνέχεια τα έδωσε στην επικεφαλής του ΔΝΤ. Η Κριστίν Λαγκάρντ είχε να λέει για την αφασία του Γιάννη Παπαθανασίου στις συνεντεύξεις που θα έδινε στη συνέχεια για το πως ξέσπασε η ελληνική κρίση. Στην ουσία ο υπουργός Οικονομικών του Καραμανλή εξαιτίας της ανεπέρκειάς του μας οδήγησε στη λαίλαπα που ακολούθησε. Για να μην αποκαλυφθεί το μέγεθος της αφασίας του σώνει και καλά να καταδικασθεί ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, επειδή ο Τσίπρας στηρίζεται από τους καραμανλικούς.

Αυτός λοιπόν ο πρώην υπουργός, όπως θα δείτε στα φωτογραφικά στιγμιότυπα του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, απολαμβάνει πλέον τις δάφνες της σπουδαίας προσφοράς στην πατρίδα. 

Του ανεκτίμητου έργου που φέρνει φυσικά και την σφραγίδα του Καραμανλή, του εργατικού. Ετσι στην διάρκεια του Αγίου Πνεύματος ο Γιάννης Παπαθανασίου βρέθηκε στη Μύκονο αλλά Μύκονος χωρίς Nammos δεν λέει. Μόνο που κι εδώ έχει αφήσει ανεξίτηλη την υπογραφή του.



Ήταν τέλη Ιουλίου 2009 όταν ο καλλίφωνος αοιδός Αντώνης Ρέμος (ένας από τους πλέον άφωνους τραγουδιστές) θα κάνει την πρώτη επεισοδιακή συναυλία του στο θρυλικό beach bar. Γίνεται μεγάλο μπέρδεμα με τα τραπέζια με αποτέλεσμα να δυσαρεστηθεί πολύς κόσμος , ανάμεσα τους και η αδερφή του πρώην υπουργού που δεν βρήκε τραπέζι να καθήσει -ωιμέ καταστροφή!

Την επόμενη μέρα όχι ένα αλλά τρία κλιμάκια του ΣΔΟΕ μπουκάρουν στο μαγαζί! Το Nammos έφαγε πρόστιμο ύψους 4 εκατ ευρώ ενώ ο υπουργός ακόμη και όταν άλλαξε η κυβέρνηση το μοναδικό πράγμα που πήρε απο το γραφείο του φεύγοντας ήταν ο φάκελος του Νammos για να καταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή σχετικά με την πορεία της υπόθεσης!
Φαίνεται όμως ότι η κοσμοπολίτικη αύρα του Νammos και οι αναπαυτικές κομψές ξαπλώστρες του υπερίσχυσαν του μένους του για την συγκεκριμένη επιχείρηση γι αυτό και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποφάσισε να περάσει μια βόλτα μαζί με την γυναίκα του.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template