Σέρρες: Εδώ βρέθηκε θαμμένος ο Βασίλης Μελενικλής – Ανατριχιαστικές εικόνες και αποκαλύψεις που σοκάρουν [photos+video]

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Ο Βασίλης Μελενικλής βρέθηκε νεκρός, θαμμένος σε αυτή την αυλή σπιτιού στις Σέρρες...
Η συμπεριφορά των ενοίκων, η μαρτυρία φωτιά που έριξε

φως και οι αντιφάσεις που ξεσκέπασαν την αλήθεια, μιας υπόθεσης που συγκλονίζει...
Ο Βασίλης Μελενικλής βρέθηκε νεκρός, θαμμένος στην αυλή ενός σπιτιού, στην περιοχή Αλιστράτη στις Σέρρες

Ο εντοπισμός της σορού του έγινε χθες (07-06-2018) και οι αστυνομικοί ανακρίνουν τους ενοίκους του σπιτιού. Δύο αδέρφια που γνώριζαν καλά τον άτυχο 37χρονο και τη μητέρα τους. Ταυτόχρονα αναμένουν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων, που θα ρίξουν φως στην υπόθεση – θρίλερ.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, το πτώμα του άτυχου 37χρονου ήταν θαμμένο στην αυλή δίπλα από τον τοίχο του σπιτιού. 
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, τα δύο αδέρφια κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη κανονικά, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στη συμπεριφορά τους. Πήγαιναν σε καφετέριες, έβγαιναν τα βράδια και γενικότερα ακολουθούσαν το πρόγραμμά τους. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το φρικτό μυστικό που έκρυβε το σπίτι τους. Τα αδέρφια έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τη μητέρα τους.

Βασίλης Μελενικλής: Το σημείο που βρέθηκε θαμμένος


Δύο μήνες τον αναζητούσε η οικογένειά του και η Αστυνομία. Ο Βασίλης Μενελικλής που ζούσε μαζί με την γιαγιά του στη Δράμα, είχε εξαφανιστεί την Μεγάλη Τρίτη και είχε μαζί του 2.000 ευρώ. 

Τα είχε πάρει από την γιαγιά του για να πληρώσει τα έξοδα μιας προγραμματισμένης χειρουργικής επέμβασης. Έφυγε με ταξί αλλά δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Η γιαγιά του, είπε πως του είχε ζητήσει να πάει μαζί του, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Η μητέρα του που ζει στη Γερμανία είπε ότι ο αδικοχαμένος γιος της, είχε βάλει λάμες στο χέρι του μετά από τροχαίο που είχε και σκόπευε να πάει στο νοσοκομείο για να τις βγάλει. Το παιδί της, ζούσε μαζί της στη Γερμανία μέχρι να ενηλικιωθεί και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα και ζούσε στο σπίτι της γιαγιάς του.
Στις έρευνες για τον 37χρονο συμμετείχε και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία όπως φαίνεται, οδήγησε και στη λύση του μυστηρίου. Άνθρωποι της εκπομπής είχαν πάει στις Σέρρες ακολουθώντας μαρτυρίες και τελικά, οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα του 37χρονου, θαμμένο στην αυλή ενός σπιτιού!

Η μαρτυρία ταξιτζή και οι αντιφάσεις που ακολούθησαν




Ένας οδηγός ταξί επικοινώνησε με την Αγγελική Νικολούλη και υποστήριξε ότι μετέφερε τον αγνοούμενο στην περιοχή Αλιστράτη στις Σέρρες.


Όπως προέκυψε ο συγκεκριμένος μάρτυρας, είχε απόλυτο δίκιο αφού οι έρευνες που στράφηκαν στην περιοχή απέδωσαν καρπούς και το μυστήριο λύθηκε με τρόπο φρικτό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 37χρονος πριν πάει εκείνη τη μέρα στο νοσοκομείο, σταμάτησε στο σπίτι για να συναντήσει τα αδέρφια με τα οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις.


Βρέθηκε θαμμένος στο σπίτι του φίλου του!







Σύμφωνα με τα όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η Αγγελική Νικολούλη, τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» ως κίνητρο της δολοφονίας τη ληστεία, αφού το θύμα είχε μαζί του 2.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, οι άνθρωποι που μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι, φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 37χρονου και μάλιστα, είχαν δεχτεί και είχαν μιλήσει για την εκπομπή της, λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η φρικτή αλήθεια! 

Έπεσαν όμως σε αντιφάσεις, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και λίγο αργότερα, βρέθηκε το πτώμα του 37χρονου.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template