ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ καλεσμα ΝΙΚΗΣ-ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ - ΑΓΩΝΑ στο Porto Palace από τον Στρατηγό Συναδινό !!!

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Σε μια Πολιτική εκδήλωση , σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου PORTO PALACE στη Θεσσαλονίκη έγινε η παρουσίαση του Πολιτικού κόμματος ΠΑ.ΤΡΙ.Ε. του
Στρατηγού και Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή κου Ελευθέριου Συναδινού . Παρουσιάστηκε και αναλύθηκε το σύμβολο του κόμματος που συνδιάζει τον Παρθενώνα της Αθήνας και το άστρο της Βεργίνας του Μακεδονικού συμβόλου !!!

 Επίσης παρουσιάστηκε το σημαντικό και πατριωτικό έργο του κου Συναδινού στο Ευρωκοινοβούλιο με τις πραγματικά Πατριωτικές και Ελληνικές κινήσεις του και διαμαρτυρίες του . 


Την εκδήλωση αυτή τίμησαν με την παρουσία τους και εξέχουσες προσωπικότητες του Επιστημονικού και Πολιτικού Κόσμου της Χώρας . 
Ο γνωστός Ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος , πρώην Βουλευτής με τους ΑΝΕΛ και σημερινός Πρόεδρος του Πολιτικού κόμματος ΡΙΖΕΣ 
Ο γνωστός κορυφαίος Οικονομολόγος Ζώης Κολιός , με πλούσια παρουσία σε Ανώτατες θέσεις κομματικών μηχανισμών , εκλεγμένος σε πολλά συνδικαλιστικά Επιστημονικά Όργανα , όπως το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών στο οποίο διετέλεσε και αντιπρόεδρος, ΕΦΕΕΑ, ΔΑΚΟ-ΟΕ , ΑΕΠΟΣΕ κλπ και σήμερα Πρόεδρος του Πολιτικού κόμματος ΠΑ.ΡΟ.Ν. 

Ο εν ενέργεια Ανεξάρτητος Βουλευτής Μεσσηνίας , γνωστός οδοντίατρος κος Κουκούτσης Δημήτρης 
Ο πρώην Βουλευτής με τους ΑΝΕΛ και Αντιδήμαρχος Καστοριάς και γνωστός Ιατρός ορθοπεδικός κος Κουμπάνης Συμεών
Η δικηγόρος Λάρισας και πρώην βουλευτής κα Σβερώνη Δέσποινα Και άλλοι φορείς και κόμματα όπως η Ελεύθερη Πατρίδα , ΣΕΕ κλπ .

 Όλοι τοποθετήθηκαν Πολιτικά εκφράζοντας την αγωνία της Κοινωνίας για εξεύρεση επιτέλους μιας Πολιτικής Λύσης σε αυτό το Πολιτικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει η Χώρα , μετά την μακρόχρονη διακυβέρνηση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Πολιτικών που δεν διαθέτουν θέληση και όραμα για τη σωτηρία της Ελλάδας . 

Όμως εντυπωσιακή ήταν η παρουσίαση ενός σχεδίου - Οικονομικού Προγράμματος που παρουσίασε ο Ζώης Κολιός . «Τα 12 Ευαγγέλια της Οικονομίας» που όπως υποσχέθηκε θα τα παρουσιάσει αναλυτικά στο Οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑ.ΡΟ.Ν. το οποίο περιμένουμε με αγωνία .


Είναι γνωστό , ότι ο Ζώης Κολιός ήταν αυτός που μετά την «πατάτα Καμμένου» με το non paper , τον Ιούνιο του 2012 , κράτησε με τις δυο τότε Οικονομικές προτάσεις του , το ποσοστό των ΑΝΕΛ στο 7,5% . 

Το λόγο και τη γραφή του Ζώη Κολιού , εμπιστεύονται χιλιάδες επιχειρηματίες και η γνώμη του και οι προτάσεις του , έχουν πάντα τα στοιχεία του εφικτού , του ανθρωποκεντρικού και του επιστημονικού στοιχείου , που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί εύκολα από κανέναν . 

Όσο για τη χθεσινή εκδήλωση ο κος Κολιός Ζώης δήλωσε στον epixirimatias.gr.: 

Δήλωση του Προέδρου του Πολιτικού Φορέα ΠΑ.ΡΟ.Ν. Για την εκδήλωση του ΠΑΤΡΙΕ στη Θεσσαλονίκη . 

Ανταποκριθήκαμε στην Πρόσκληση του Στρατηγού και Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή και χαιρετήσαμε την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη . Κάθε προσπάθεια που θα γίνεται και θα έχει τα χαρακτηριστικά της «έντιμης προσπάθειας συνένωσης του διάσπαρτου πολιτικού Κόσμου της Ελλάδας» , θα μας βρίσκει σύμφωνους κατ’ αρχήν. Θα παρακολουθούμε από κοντά και με μεγάλο ενδιαφέρον τις προσπάθειες του Στρατηγού και όταν έρθει η ώρα , θα συνεδριάσει η Διοικούσα Επιτροπή του φορέα μας και θα πάρει την οριστική απόφαση , που σίγουρα θα κινείται προς την κατεύθυνση ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ , του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ , ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ , αλλά ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ . 

Στρατηγέ σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας .

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑ.ΡΟ.Ν.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template