Αγωγή από τον Survivor Μουρούτσο στην πρώην του

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο και η πρώην Playmate δεν μπορούν να λύσουν συναινετικά τον γάμο τους

Από την
Ντέμη Ντάβαρη


Στα δικαστήρια θα παιχτεί η τελευταία πράξη του συζυγικού... δράματος με πρωταγωνιστές τον χρυσό ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο Μιχάλη Μουρούτσο που αποχώρησε πρόσφατα από το «Survivor 2» και την εν διαστάσει σύζυγό του Αναστασία Περράκη.
Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μια κόρη και ζει χωριστά από το 2013, δεν κατάφερε να βρει συναινετικό μονοπάτι στη λύση του γάμου του, με τον αθλητή να προσφεύγει με αγωγή κατά της πρώην Playmate στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Ένα μήνα μετά τις «μπηχτές» του μοντέλου σε τηλεοπτική εκπομπή για τη συμπεριφορά της νυν συντρόφου του Μιχάλη Μουρούτσου, της Λάουρας Νάργες, σε σχέση με την 9χρονη κόρη τους και λίγες μόλις εβδομάδες πριν αναχωρήσει για τις... αθλοπαιδιές του Αγιου Δομίνικου, ο ολυμπιονίκης «απάντησε» στην Αναστασία Περράκη μέσω της δικαστικής οδού. 

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου του 2018 κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του την υπ' αριθμόν 2478 αγωγή εις βάρος της πρώην Playmate, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το κεφάλαιο του έγγαμου βίου τους.

Αλλωστε, όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια, η υπόθεση του διαζυγίου τους είχε παγώσει, καθώς οι δύο άλλοτε αγαπημένοι σύντροφοι, που είχαν ενώσει τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2010, «δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σε κάποια πράγματα». Η διάσταση απόψεων των δύο πλευρών, πάντως, θα επιλυθεί από τον πρόεδρο του δικαστηρίου την ερχόμενη άνοιξη, καθώς αναβλήθηκε η συζήτηση της επίμαχης αγωγής, που είχε προσδιοριστεί για τις 4 Ιουνίου.

Οι σχέσεις των δύο γονέων φαίνεται να έχουν περάσει αρκετά «σκαμπανεβάσματα». Παρά τις προσπάθειες που κάνουν, καθώς και για τους δύο προέχει η ευτυχία της 9χρονης κόρης τους, ο χωρισμός τους ήταν κάθε άλλο παρά βελούδινος.

Τυπικές σχέσεις

«Προσπαθούμε και οι δύο πολύ. Υπάρχουν φορές που δεν λείπουν οι εντάσεις» είχε αναφέρει η Αναστασία Περράκη σε συνέντευξή της το 2015, ενώ δύο χρόνια αργότερα είχε εξηγήσει: «Είμαστε σε τυπική φάση όσον αφορά το παιδί, τίποτα άλλο. Εχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ακόμη και στο παιδί, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, γιατί, όταν ανοιγόμαστε, υπάρχουν προστριβές ακόμη!»

Τις εντάσεις στις σχέσεις των εν διαστάσει συζύγων φέρεται ότι αναθέρμανε και η έλευση νέων συντρόφων στις ζωές τους, με το μοντέλο να επισημαίνει σε δηλώσεις που έκανε τη σημασία των ορίων που πρέπει να τίθενται σε σχέση με το παιδί. «Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται, βασικά, μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορούν συμπεριφορές και τα οποία με έχουν ενοχλήσει» είχε αναφέρει για τη Λάουρα Νάργες, τονίζοντας ότι τα όρια στα τρίτα πρόσωπα πρέπει να μπαίνουν από τους γονείς. «Το έχουμε συζητήσει με τον Μιχάλη, αλλά θεωρεί ότι της τα λέει συμβουλευτικά» είχε προσθέσει.

Πάντως, ένα από τα περιστατικά που είχαν προκαλέσει την ενόχληση της όμορφης Playmate ήταν όταν μια συμμαθήτρια της κόρης της είχε μπερδέψει τη μαμά της με την ξανθιά παρουσιάστρια Λάουρα, η οποία συμμετείχε στο «Survivor». «Ηρθε μια μέρα από το σχολείο και είπε ότι ένα παιδάκι της είπε ότι η μαμά της συμμετέχει στο “Survivor”. Ηρθε κλαίγοντας και λέγοντας: “Γιατί να μου το πει αυτό; Δεν είναι αυτή η μαμά μου!”» είχε αναφέρει η Αναστασία Περράκη, εξηγώντας πως η ίδια προσπάθησε να υποβαθμίσει το περιστατικό για να ηρεμήσει την κόρη της. 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template