VILLA SERENITY O πέτρινος θησαυρός της Κέας των €4.600.000

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Κέα, η πανέμορφη «πύλη των Κυκλάδων», το έκτο σε μέγεθος Κυκλαδονήσι και ταυτόχρονα το κοντινότερο στην Αττική, καθώς απέχει 16
μόλις ναυτικά μίλια από το Λαύριο, μία ώρα ταξίδι δηλαδή με το πλοίο της γραμμής
Παρά την έντονη οικοδομική δραστηριότητα στην Κέα, κυρίως την τελευταία δεκαετία και την παράλληλη σταδιακή τουριστική ανάπτυξη, το νησί έχει καταφέρει να διατηρήσει τον παραδοσιακό χαρακτήρα του, αν και διαθέτει ιδιαιτερότητες που το διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια.
Το έντονο γεωλογικό ανάγλυφο, η πυκνή βλάστηση στην ενδοχώρα και η εκδοχή της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με τις πέτρινες κατοικίες και την ποικιλία χρωμάτων, η οποία διατηρήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό και στις νέες κατασκευές, δημιουργούν ένα σκηνικό μοναδικό, προσεγγίζοντας παράλληλα και τουρισμό υψηλού οικονομικού επιπέδου και αισθητικής.



Ένα τέτοιο παράδειγμα κατασκευής και «μαγνήτη» επισκεπτών υψηλού εισοδήματος αποτελεί μια εντυπωσιακή πετρόχτιστη βίλα δύο επιπέδων, σε οικόπεδο -πραγματικό «φιλέτο»- 4 στρεμμάτων, στη φημισμένη -για τις παραλίες της- περιοχή του Κούνδουρου, στη νοτιοδυτική ακτή του νησιού.
Η βίλα Serenity, που περιλαμβάνεται στις προς πώληση κατοικίες του μεσιτικού γραφείου της Sotheby’s International Realty αντί του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 4.600.000 ευρώ, είναι χτισμένη αμφιθεατρικά, σε μια περιοχή προστατευμένη από τους ισχυρούς ανέμους του Αιγαίου και διαθέτει απίστευτη θέα προς τη θάλασσα, όπως και εύκολη πρόσβαση στις φημισμένες παραλίες και όρμους του Κούνδουρου, η κεντρική των οποίων είναι οργανωμένη και διαθέτει Γαλάζια Σημαία.



Πρόκειται για μια κατεξοχήν θερινή κατοικία, η οποία όμως μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση και ζεστασιά τους επισκέπτες της και το χειμώνα (διαθέτει δύο τζάκια), με το μεγάλο της πλεονέκτημα να είναι στους τεράστιους και πολυτελείς εξωτερικούς της χώρους, στους οποίους μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται μία εντυπωσιακή πισίνα 100 τετραγωνικών μέτρων, βεράντες με ξύλινα δάπεδα και τρία διαφορετικά καθιστικά και εξωτερικές τραπεζαρίες, όλες σκιασμένες, γήπεδο τένις, μπαρ, υδρομασάζ, χώρος για μπάρμπεκιου ακόμα και Παρεκκλήσι για τέλεση μυστηρίων εντός της βίλας.
Η Serenity, η οποία διατίθεται και για ενοικίαση μέσω Airbnb αλλά και άλλων υπηρεσιών, μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση και πολυτέλεια στα 600 τετραγωνικά τηςπερισσότερα από 10 άτομα, σε υπνοδωμάτια και καλαίσθητους χώρους δύο επιπέδων.



Το ευρύχωρο εσωτερικό της βίλας, στο οποίο κυριαρχεί η τοπική πέτρα του νησιού, αποτελείται από τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια, όλα με ιδιωτικά μπάνια και κλινοσκεπάσματα υψηλής ποιότητας (σε περίπτωση ενοικίασης της), μια ανοιχτή κουζίνα, τραπεζαρία και ένα κομψό και πολυτελές σαλόνι με δύο διαφορετικούς χώρους καθιστικού και τζάκι. 
Στην κατασκευή της, μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη διακόσμηση και τη φυσική ατμόσφαιρα των εσωτερικών χώρων, οι οποίοι λούζονται από φυσικό φως όλες τις ώρες της ημέρας, με ψηλές ξύλινες οροφές και προσεκτικά επιλεγμένα μοντέρνα έπιπλα και έπιπλα-αντίκες. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει άνετο γραφείο και τζάκι και όλα τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με ευρύχωρες ντουλάπες και μπάνια, τρία από τα οποία διαθέτουν μπανιέρα.
Τέλος, στο ισόγειο της Serenity, υπάρχει μια ανεξάρτητη γκαρσονιέρα με τζάκι, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και ένα υπέροχο καθιστικό για 10-12 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της βίλας προσφέρει επιπλέον πολυτελείς υπηρεσίες σε περίπτωση ενοικίασης της με παροχή πολυτελούς Motor Yacht, ιδιωτικού σεφ, αυτοκινήτου μετακίνησης, ενώ η αρχική τιμή για τη διανυκτέρευση, όπως τουλάχιστον αναφέρεται στην πλατφόρμα της airbnb ξεκινάει από τα 643€ ανά διανυκτέρευση, χωρίς τα επιπλέον…

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ






































πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template