Αντεπίθεση Παύλου Βαρδινογιάννη στον πόλεμο με την Αλιμόνου

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Φουντώνει ο δικαστικός πόλεμος! Απάντηση του Παύλου Βαρδινογιάννη σε όσα ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του Τζίνα Αλιμόνου

Με την υποβολή μήνυσης του

επιχειρηματία Παύλου Βαρδινογιάννη κατά της πρώην συζύγου του Τζίνας Αλιμόνου αναμένεται να φουντώσει η δικαστική διαμάχη μεταξύ του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Ήδη, ο γνωστός επιχειρηματίας απάντησε στους ισχυρισμούς της πρώην ηθοποιού ότι δεν της έχει καταβάλει ολόκληρο το ποσό της διατροφής που όριζε η δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, αλλά μέρος της.

Ολα άρχισαν με σχετική μήνυση που υπέβαλε η κυρία Αλιμόνου στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού. Ωστόσο, με δικόγραφο που κατέθεσε ο κ Βαρδινογιάννης στις 2 Ιουλίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, περνά στην αντεπίθεση και αντιτείνει ότι με προσωρινή διαταγή η διατροφή ορίζεται στα 4.000 ευρώ για καθένα από τα τέσσερα παιδιά

και στα 2.000 ευρώ για την Τζίνα Αλιμόνου, δηλαδή συνολικά 18.000 ευρώ, αντί για 34.500 που αναφερόταν στην προηγούμενη απόφαση. Με το ίδιο δικόγραφο ορίζεται το δικαίωμα επικοινωνίας του με τα παιδιά του σε 25 συνεχείς ημέρες από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου του 2018, αντί για δύο δεκαπενθήμερα που αναφέρει η προηγούμενη απόφαση.

Διατροφή

Έχοντας στη νομική φαρέτρα του αυτό το δεδομένο, ο Παύλος Βαρδινογιάννης προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταθέσει άμεσα και ο ίδιος μήνυση κατά της Τζίνας Αλιμόνου και μάλιστα για κακούργημα, καθώς υποστηρίζει πως έχει ήδη καταθέσει διατροφή ύψους τουλάχιστον 70.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για επαγγελματικούς λόγους, είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους για το διαζύγιο που άρχισε προ διετίας και να μη δίνει τροφή σε δημοσιεύματα για τη διαμάχη.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι δύο πρώην σύζυγοι θα αναμετρηθούν δικαστικά με ιδιαίτερη ένταση. Κανείς δεν περίμενε αυτές τις εξελίξεις για το ζευγάρι που στον δεκαετή έγγαμο βίο του απέκτησε τέσσερα παιδιά και πλέον βρίσκεται σε αντίπαλα στρατόπεδα, με τους δικηγόρους και τα δικαστήρια να έχουν αναλάβει να δώσουν λύση στις διαφωνίες και τις «πολεμικές» αναμετρήσεις τους.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template