Τα αγαπημένα μπικίνι των supermodels: Πάρε ιδέες πριν κάνεις την επόμενη αγορά

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Οι περισσότερες από εμάς ήδη έχουμε αγοράσει ένα μπικίνι και ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες μας βουτιές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα βγάλουμε ένα ολόκληρο
καλοκαίρι με το ίδιο μαγιό. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας ότι θα αγοράσουμε ένα καινούριο που θα καταφέρει να μας κλέψει την καρδιά και να τραβήξει τα βλέμματα όλων. Πως θα βρούμε όμως το ιδανικό; Για ακόμα μια φορά έχω τη λύση και θα προσπαθήσω να σε ηρεμήσω λέγοντάς σου “keep calm”. Τα supermodels ήδη έχουν ποστάρει τα αγαπημένα του μπικίνι στο instagram, δίνοντάς μας ιδέες για το πως θα είναι περίπου το επόμενο μαγιό μας.

Και πάλι θα σου πω να ηρεμήσεις γιατί οι επιλογές που έχουν κάνει δεν είναι δυσεύρετες. Πρόκειται για διαχρονικές και εύκολες επιλογές που θα βρεις στα καταστήματα και θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς στις διακοπές και στις εξορμήσεις σου.



Emily Ratajkowski



Έχει τη δική της συλλογή με μαγιό που είναι γνωστή ως “Inamorata Swim”. Το αγαπημένο της μπικίνι έχει πορτοκαλί χρώμα και off shoulder cut. Το κορδόνι από το σλιπ ανεβαίνει ψηλά στη λεκάνη και κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο σέξι, αλλά και τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά.



Kendall Jenner



Η Kendall ποντάρει στις μίνιμαλ γραμμές μόνο που επέλεξε ένα μπικίνι σε neon κίτρινο χρώμα. Αυτή είναι μια επιλογή που θα αναδείξει το μαύρισμά σου και θα δημιουργήσει ένα πιο tropical αποτέλεσμα.



Gigi Hadid



Η κολλητή της Kendall, Gigi Hadid, επέλεξε ένα κλασικό μπικίνι με τριγωνάκι, μόνο που έκανε τη διαφορά με το χρώμα. Το red color από το μαγιό μπορεί να τραβήξει όλα τα βλέμματα και να σε κάνει να νιώθεις πιο σέξι.



Candice Swanepoel



Το μοντέλο της Victoria’s Secret έχει τη δική της συλλογή με μαγιό, γνωστή ως “Topic of C”. To πιο αγαπημένο από αυτήν τη συλλογή είναι ένα nude μπικίνι με κλασικό τοπ (σαν σουτιέν) και ψηλόμεσο σλιπ. Το nude κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο ψηλή, ενώ το συγκεκριμένο σλιπ κρύβει αρκετές ατέλειες.



Elsa Hosk



Το μοντέλο της Victoria’s Secret επέλεξε λευκό μπικίνι με spaghetti straps. Τέλεια επιλογή για όσες θέλουν κάτι απλό, λιτό και απέριττο, αλλά θέλουν κιόλας να αναδείξουν το σώμα τους.



Romee Strijd



Ένα ακόμα μοντέλο της Victoria’s Secret μας δείχνει το αγαπημένο της μπικίνι που έχει vintage επιρροές. Ίσως η επιλογή της σου θυμίσει μια πιο sexy και μοντέρνα εκδοχή από αυτά που φορούσαν οι γυναίκες τη δεκαετία του ’80. Είναι γνωστό εξάλλου ότι η τάση των ’80s και ’90s έχει επιστρέψει δυναμικά.



Devon Windsor




Αν σου αρέσουν τα πιο funky μπικίνι τότε βρίσκεσαι στη σωστή κατηγορία. Το αγαπημένο μπικίνι της Devon έχει sporty γραμμή και funky prints. Διάλεξε ανανάδες, φλαμίνγκο και τέτοιου είδους μοτίβα για fresh style στην παραλία.



Shanina Shaik




Αν σου αρέσει το πιο ρομαντικό style, τότε η Shanina έχει να σου προτείνει το ιδανικό. Επέλεξε ένα μπικίνι σε παστέλ χρώμα, που να έχει βολάν και σούρες.  πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template