ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 20 Αυγούστου 2018

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Αξίζει να δώσετε περισσότερη σημασία στη διαμόρφωση ενός νέου πλάνου για τα επόμενα σχέδιά σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για αυτά. Οι στόχοι είναι σαφής, η δημιουργία της διαδρομής χρειάζεται.


ΚΡΙΟΣ
Έχετε ανάγκη από περισσότερη συναισθηματική τροφή και αυτό θα αναζητήσετε. Θα λάβετε λόγια υποστήριξης και έγκρισης από άτομα κοντά σας. Υπενθυμίζοντας πόσο ανησυχείτε για την δουλειά σας, θα κάνουν τα πάντα για να διαλύσουν τις αμφιβολίες σας σχετικά με τη φερεγγυότητά σας. Θα διαχειριστείτε σωστά τις οικονομικές υποθέσεις σας και θα νιώσετε νικήτρια. Τώρα είναι καθήκον σας να ευχαριστήσετε ειλικρινά όλους όσους σας ενθάρρυναν και υποστήριζαν, με πρώτο και καλύτερο τον αγαπημένο σας.



ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με μία μικρή απογοήτευση. Αποδεικνύεται ότι ένα άτομο, από το οποίο εξαρτάται η επιτυχία της σταδιοδρομίας σας, αρρώστησε και συνεπώς υπήρξε απειλή αποτυχίας σε σχέση με το θριαμβευτικό έργο σας. Μην ανησυχείτε, γιατί μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας και χωρίς αυτό το άτομο. Φυσικά, θα πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά, αλλά είστε μία πραγματική επαγγελματίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν φοβάστε από τέτοιες δυσκολίες. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν, ειδικά όσο πλησιάζουμε στο τέλος του μηνα. Μην ξεχνάτε όμως ότι η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, για αυτό αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, αλλά και τον αγαπημένο σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Το αγωνιστικό σας πνεύμα δεν θα σας αφήσει να πέσετε αμαχητί. Μόλις βρεθείτε στη δουλειά σας, αποφασίζετε να αγωνίζεστε ενεργά για επιτυχία ενός νέου έργου που έχετε ξεκινήσει. Θα λάβετε οικειοθελώς ένα πολύ περίπλοκο έργο που έχει τις πιθανότητες να γίνει το πέρασμα σας σε νέα ύψη για την καριέρας σας. Φυσικά αυτή η επιτυχία πάει πακέτο με θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε single ήρθε η ώρα να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσάς.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις γιατί θα δείτε την πρόοδο που κάνατε στη δουλειά σας να εξανεμίζεται. Εκτελώντας αργά τη δουλειά σας και με σταθερά βήματα, θα αποφύγετε πολλά λάθη. Θα δεχθείτε μία σημαντική πρόταση για τα οικονομικά σας, προσοχή στις παγίδες που κρύβει. Μην βιαστείτε σε τίποτα, και ιδιαίτερα σε προσωπικές υποθέσεις.


ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ανεβασμένη διάθεση για εσάς και γιατί όχι άλλωστε, αφού τα επαγγελματικά σας σχέδια πηγαίνουν καλά. Αυτό που σας απασχολεί είναι άλλο όμως. Έχετε κάποιο θέμα με το σωματικό σας βάρος το τελευταίο διάστημα. Αντί να κάνει αγορές νέων ρούχων, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο και χρήματα σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα κάνει καλό και στην υγεία σας. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Το μόνο που χρειάζεστε σήμερα είναι να περάσετε μία ήρεμη βραδιά με τον αγαπημένο σας και αυτό θα κάνετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα εγκαταλείψετε τις υπερβολές σε όλα τα θέματα και πλέον θα είστε περισσότερο προσγειωμένη στην πραγματικότητα. Ο νέος τρόπος αντιμετώπισης των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων θα σας φέρει αντιμέτωπη με πολλές επιτυχίες. Θα λάβετε κάποια χρήματα που δεν τα περιμένατε και είναι ευκαιρία να τα βάλετε στον κουμπαρά που αδειάσατε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Αν συνεχίσετε να εξετάζετε προσεκτικά κάθε δυνητική δαπάνη, το απαιτούμενο ποσό που θέλετε να συγκεντρώσετε θα συλλεχθεί αρκετά γρήγορα. Ωστόσο, μην παραμελείτε την υγεία σας. Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της σχέσης σας.


ΖΥΓΟΣ
Θα περάσετε τη σημερινή ημέρα παραγωγικά, αλλά χωρίς να κουραστείτε ιδιαίτερα. Η ενέργειά σας θα αρκεί για τα πάντα σήμερα. Τόσο για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όσο και για την προσωπική σας ζωή. Μην πάρετε κανένα ρίσκο στα οικονομικά σας. Προσοχή, το βράδυ θα έχετε έναν έντονο διάλογο με τον αγαπημένο σας που θα σας χαλάσει τη διάθεση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα νέο χόμπι έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό σας. Απολαμβάνετε αυτή τη νέα δραστηριότητα, τόσο πολύ που θα σκεφτείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε έξτρα χρήματα με ευχάριστο τρόπο. Από αυτή τη σκέψη θα προκύψει τελικά μία δυνατή επιχειρηματική ιδέα. Προσοχή, μην μπερδεύετε τη φαντασία με την πραγματικότητα. Μην αφήνετε την πορεία της σχέσης στον αυτόματο, δουλέψτε για αυτήν.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύσκολη η σημερινή ημέρα. Δεν έχετε όρεξη για δουλειά και αυτό χαλάει τη διάθεσή σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε καβγάδες με τους συναδέλφους σας. Μείνετε μακριά από εντάσεις που θα σας χαλάσουν το κέφι ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν κάποια ζητήματα οικονομικής φύσεως που πρέπει να λυθούν άμεσα, μην το καθυστερείτε άλλο. Αν ανήκετε στις δεσμευμένες του ζωδίου, τότε οι σκέψεις που κάνετε για το μέλλον καλό είναι να τις μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα είναι η μέρα σας να λάμψετε στη δουλειά. Θα σας δοθεί μία ευκαιρία να παρουσιάσετε τις ιδέες σας που θα λάβουν θετική ανταπόκριση. Οι εξελίξεις αυτές θα φέρουν αύξηση στα οικονομικά σας. Με τα έξτρα χρήματα, θα μπορέσετε να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις που είχατε αφήσει σε αναμονή. Αφήστε τις υπερβολές και ακούστε με ηρεμία όσα έχει να σας πει ο αγαπημένος σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα δεν ξεκινά και πολύ δυναμικά για εσάς. Πάντα βρίσκατε δύσκολες τις Δευτέρες και αυτό δεν αλλάζει ούτε σήμερα. Δεν μπορείτε να παραδεχτείτε ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν καταφέρετε να ξεκουραστείτε, αλλά κουραστήκατε ακόμη περισσότερο. Αφιερώστε χρόνο στην οργάνωση των οικονομικών σας, μην χαλάσετε την πρόοδό σας. Μην προσπαθήσετε να λύσετε σήμερα κάποια παρεξήγηση με τον αγαπημένο σας. Θα υπάρξουν πιο κατάλληλες μέρες.


ΙΧΘΕΙΣ

Θα πάρετε μεγάλη χαρά με ένα τηλεφώνημα που θα δεχθείτε από έναν πολύ καλό σας φίλο και πρώην συνεργάτη. Θα σας κάνει μία επαγγελματική πρόταση που δύσκολα θα μπορέσετε να απορρίψετε. Τον ελεύθερο χρόνο της ημέρας θα επιλέξετε να κάνετε πράγματα για εσάς, προσοχή όμως μην το παρακάνετε με τις αγορές γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ένα άλλο χαρούμενο γεγονός αυτής της Δευτέρας για εσάς και την οικογένειά σας θα είναι κάποια καλά νέα που θα μάθετε για έναν από τους συγγενείς σας.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template