ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΦΕΤΟΣ-Το ελληνικό νησί που έχει βουλιάξει απο ...γυναίκες!!

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Είμαι μέλος μιας αγοροπαρέας – δεν αποκαλούμε ποτέ άντρες τους εαυτούς μας – που σπάνια θα έχει σχέση τα καλοκαίρια. Όχι ότι σαρώνουμε τον υπόλοιπο
χρόνο, αλλά το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο. Λες και το μέσα μας απωθεί τα του χειμώνα, για να υποδεχτεί τα πιο δροσερά του καλοκαιριού. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει και οι διακοπές να έχουν ως προορισμό κάποιο μέρος που να προσφέρει μια…αφθονία σε ευκαιρίες. Τα νησιά που έχουν τέτοιες δυνατότητες είναι μετρημένα. Μύκονος, Ρόδος, Ρέθυμνο, Σαντορίνη, Ίος, Σύρος φέτος και γενικά Κυκλάδες. Υπάρχει όμως κι ένα νησί, σε ένα πιο μικρό σύμπλεγμα που υπερτερεί άνετα όλων. Η Σκιάθος.
Είναι το νησί που αν μπορούσα να πηγαίνω κάθε χρόνο, θα το έκανα. Απλά δεν βρίσκω ανθρώπους που να θέλουν να ξοδεύουν κάθε καλοκαίρι λεφτά για ένα μέρος που το έχουν δει και ξαναδεί. Δεν είναι μόνο ότι οι παραλίες του έχουν έναν ιδανικό συνδυασμό αμμουδιάς με δέντρα. Δεν είναι μόνο ότι οι περισσότερες παραλίες έχουν νερά καθαρά και κρυστάλλινα. Είναι κι ότι αποτελεί ένα νησί όπου το φλερτ γίνεται διαρκώς, χωρίς ταμπού, χωρίς φόβο, χωρίς πρέπει και δεν πρέπει.
Κι αυτό δεν θα το πετύχεις προφανώς στη μεριά που είναι τα κλαμπόμπαρα τύπου BBC, αλλά στην άλλη μεριά του λιμανιού. Εκεί που είναι οι μαξιλάρες, εκεί που είναι το Jaguar. Και στα μέσα της βραδιάς θα πας στην Αποθήκη για να συνεχίσεις. Αυτή είναι η Σκιάθος. Σε αυτά τα συγκεκριμένα μέρη θα βρεις έναν κόσμο που γνωρίζει πως να περάσει καλά και δεν έχει κολλήματα.

Κι αν είσαι αγοράκι ή άντρας, θα περάσεις καλά. Χωρίς απαραίτητα να μιλάω για σεξ. Μιλάω για τη χαρά του παιχνιδιού και του ματιού. Θα δεις πολλές ωραίες κοπέλες, πολλές ωραίες γυναίκες. Θα δεις κοριτσοπαρέες από 3-5 άτομα, θα πιάσεις την κουβέντα χωρίς να σκεφτείς αν θα πέσει χυλόπιτα ή όχι. Είναι έτσι οι κανόνες του παιχνιδιού στη Σκιάθο που ακόμα και η τύπισσα που έχει σχέση, θα δεχτεί το φλερτ και θα το κάνει.



Αρκεί να σκεφτείς ότι μιλάμε για ένα νησί όπου κατεβαίνουν από βόρεια Ελλάδα πολλές παρέες. Είναι κάτι σαν μίνι απόδραση. Ιδίως προς τα τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου. Οι περισσότερες θα φτάσουν στο νησί Παρασκευή απόγευμα, θα κολλήσουν μια Δευτέρα ως άδεια και θα περάσουν καλά. Είναι αυτή η διαρκής ανανέωση που κάνει το μέρος τόσο όμορφο για έναν ελεύθερο τύπο ή έστω για αυτόν που αναζωογονείται μέσα από τη διαδικασία του φλερτ. Ακόμα και ο πιο σκράπας στο μπλα μπλα, εδώ θα δει τη γλώσσα του να πηγαίνει ροδάνι.

Γι΄αυτούς τους προφανείς λόγους η Σκιάθος είναι ένα νησί «όπιο». Μόνος σου θα ανακαλύψεις και άλλους, μη προφανείς! Και αν δεν έχεις πειστεί ακόμα ότι όλες οι γυναίκες έχουν πάει εκεί φέτος διακοπές ορίστε μερικά φωτογραφικά ντοκουμέντα που θα σου αλλάξουν γνώμη.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template