ΧΡΥΣΟΣ ΓΑΜΟΣ-Ο εφοπλιστής Οικονόμου πάντρεψε την κόρη του με τον αντικέρ της καρδιάς της

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Στο νησάκι Τσουγκριά, απέναντι από τη Σκιάθο, ένωσαν τις ζωές τους η κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου και ο Βέλγος
αγαπημένος της

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, με φόντο τα τιρκουάζ νερά των Σποράδων, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο η κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου Αλεξάνδρα και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Βέλγος αντικέρ, Noach Vander Beken!
Στον «χρυσό» γάμο παρευρέθηκαν περισσότεροι από 800 προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων και ηχηρά ονόματα του εφοπλιστικού χώρου, της πολιτικής και του διεθνούς τζετ σετ που κατέκλυσαν το νησάκι Τσουγκριά, απέναντι από τη Σκιάθο, για να ευχηθούν στους νεονύμφους που έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.

Οι πολυτελείς θαλαμηγοί και τα ιδιωτικά αεροσκάφη είχαν αρχίσει να καταφθάνουν στο νησί του Παπαδιαμάντη από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς το ζευγάρι είχε οργανώσει για τους καλεσμένους του έναν τετραήμερο εορτασμό που περιελάμβανε λαμπερά πριβέ δείπνα, μπάτσελορ πάρτι και, φυσικά, μια μυθική γαμήλια δεξίωση!


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου όπου τελέστηκε ο πολιτικός γάμος του ζεύγους διήρκεσαν πάνω από μία εβδομάδα, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια για τη μεγάλη στιγμή, ενώ για την εξυπηρέτηση των υψηλών προσκεκλημένων εργάστηκαν περισσότερα από 500 άτομα!

Με 30 (!) πουλμανάκια

Για τις μετακινήσεις τους, μάλιστα, επιστρατεύτηκαν 30 (!) πουλμανάκια ιδιωτικής εταιρίας! Την ημέρα του γάμου η πανέμορφη νύφη έλαμπε μέσα στο υπέρκομψο νυφικό της, ενώ χαρακτηριστικό ήταν πως οι στενοί συγγενείς, οι παράνυφες και τα αδέλφια της νύφης ήταν ντυμένοι ασορτί με δημιουργίες haute couture Gucci, για τις οποίες ταξίδεψαν ως το Μιλάνο! 


Το ζευγάρι μοιράζεται το κοινό πάθος του για την τέχνη, καθώς ο γαμπρός εργάζεται ως υπεύθυνος πωλήσεων και μάρκετινγκ στην Axel Vervoordt, που ασχολείται με το εμπόριο αντικών, ενώ η Αλεξάνδρα, που έχει σπουδάσει Ψυχολογία, ασχολείται με την τέχνη και εργάζεται ως art curator, ενώ είναι συλλέκτρια έργων τέχνης, όπως άλλωστε και ο πατέρας της.



Η Αλεξάνδρα είναι κόρη του εφοπλιστή από τον πρώτο γάμο του με τη Ρίκα Βοσνιάδη, με την οποία απέκτησε άλλα δύο παιδιά, τον Χρήστο και τον Στέφανο.

Ο Γιώργος Οικονόμου έχει αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά, με τη Λίζυ Μανωλά, ενώ προσφάτως έγινε πάλι πατέρας από την κατά 30 χρόνια μικρότερή του Κυβέλη Μελετοπούλου.

Στη Σκιάθο η οικογένεια Οικονόμου διατηρεί τρεις βίλες, οι όποιες κατασκευάστηκαν το 2011 από Ισπανό αρχιτέκτονα, αν και ο Γιώργος Οικονόμου, που ζει μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης, προτιμά να επισκέπτεται το αγαπημένο του νησί με την πολυτελή 50μετρη θαλαμηγό του «Baracuda Valletta» .

Αποτέλεσμα εικόνας για baracuda valletta

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template