Ο εφοπλιστής Θανάσης Μαρτίνος απαντά για την βίλα που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Σούνιο

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με το σπίτι που νοικιάζει ο Αλέξης Τσίπρας για τις διακοπές του, ο ιδιοκτήτης ακινήτων Θανάσης Μαρτίνος με
επιστολή του επιχειρεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο κ.Μαρτίνος διαψεύδει πως πρόκειται για βίλα 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Αναφέρει ότι η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα νοικιάζει για τους καλοκαιρινούς μήνες ένα σπίτι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου.

Ο ιδιοκτήτης ακινήτων τα αναφέρει αυτά σε επιστολή του στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Δημότης Ανατολικής Αττικής».

Παράλληλα επισημαίνει η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε είναι βίλλα που εκμισθώνει άλλο άτομο εφοπλιστής και ότι το σπίτι που νοικιάζει ο πρωθυπουργός είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε Κοντογεώργο,

Στην έγκριτη εφημερίδα/site της περιοχής μας αναδημοσιεύεται ανάρτηση σχετικά με τη βίλλα ιδιοκτησίας μου όπου δήθεν φιλοξενείται ο Πρωθυπουργός, κύριος Αλέξης Τσίπρας.

Η εικονιζόμενη (λάθος) βίλλα στο δημοσίευμα σας ανήκει στον εφοπλιστή, κ. Διαμαντίδη. Είναι όντως πολυτελής, 2.000 περίπου τ.μ. σε οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Βρίσκεται στα Λεγραινά.

Για να έχετε πλήρη ενημέρωση του θέματος σας στέλνω διευκρινιστικές σημειώσεις:

1) Το σπίτι που υπομισθώνει η οικογένεια του Πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, βρίσκεται στο Σούνιο και ανήκει όντως στην οικογένειά μου.

2) Είναι μισθωμένο εδώ και 20 έτη στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHΙ. Η μίσθωση είναι μακροχρόνια και λήγει στις 10/3/2024.

3) Η εταιρεία DHI του κυρίου Κωνσταντίνου Γιώτη υπομισθώνει το σπίτι σε μέλος της οικογενείας του Πρωθυπουργού, κυρίου Αλέξη Τσίπρα, για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει δικαίωμα υπομίσθωσης. Ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης με ενημέρωσε, κατόπιν των δημοσιευμάτων, ότι το υπομισθωτήριο έχει κατατεθεί στην εφορεία και ότι το υπομίσθωμα καταβάλλεται κανονικά μέσω Τράπεζας από την οικογένεια του κυρίου Πρωθυπουργού.

4) Το σπίτι είναι 250 τ.μ., χτισμένο το 1965, απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου.

Με τιμή,
Θανάσης Μαρτίνος»    


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template