INDIGO BAY Στην ονειρική βίλα των €3.300.000 της Χώρας της Μυκόνου

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Η θηριώδης τουριστική ανάπτυξη που γνωρίζει τις δύο τελευταίες δεκαετίες η Μύκονος, εστιάζοντας σε πολύ εύπορους επισκέπτες αλλά και διασημότητες απ’ όλους τους
χώρους, έχει περιορίσει κατά πολύ τις αγοραπωλησίες εξοχικών κοντά στην κοσμοπολίτικη Χώρα του νησιού, καθώς η ζήτηση για ξενοδοχειακές μονάδες και ακινήτων προς επιχειρηματική εκμετάλλευση κάθε είδους είναι τεράστια.
Επιπλέον, η συντριπτική πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων αγοραστών, οι οποίοι ανήκουν σε υψηλότερα ηλικιακά γκρουπ, αναζητούν έναν τέλειο συνδυασμό χαλάρωσης και ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τον κυκλαδίτικο ήλιο αλλά και τις απολαύσεις της πολύβουης κοσμοπολίτικης αύρας του νησιού, μία εμπειρία διακοπών που προσφέρεται σε πολλές ειδυλλιακές περιοχές της Μυκόνου.

ΑΠΟ ΤΟ TAMTAM.NEWS



Η πολύβουη Χώρα της Μυκόνου είναι αλήθεια ότι εντυπωσιάζει και γοητεύει τον επισκέπτη της από την πρώτη στιγμή, χάρη στην εξαίσια φυσική της θέση, την κλίμακα και την αρχιτεκτονική της. Παρά την μεγάλη τουριστική ανάπτυξη του νησιού καταφέρνει να διατηρεί όσο καμιά άλλη την κυκλαδίτικη φυσιογνωμία της και πολλά από τα παραδοσιακά στοιχεία της.
Ολόλευκα, κυβόσχημα τα σπίτια της, λάμπουν στο φως, αραδιασμένα σοφά, και με τάξη μέσα στ´ αμέτρητα δαιδαλώδη σοκάκια με τα ασβεστωμένα λιθόστρωτα. Πιο πέρα, σ´ ένα χαμηλό λόφο, οι για αιώνες ακίνητοι ανεμόμυλοι, σε συνδυασμό με τους κόκκινους τρούλους και τα καμπαναριά των αναρίθμητων εκκλησιών συνθέτουν μια εικόνα απαράμιλλης ομορφιάς. Στο λιμάνι της ένας μικρός πολύχρωμος στόλος από καΐκια και βάρκες συμπληρώνει με ζωηρές πινελιές αυτό το μοναδικό σύνολο.
Οι πεζόδρομοι της Μυκόνου, με εμπορικότερο το Ματογιάννι, σφύζουν από ζωή ενώ υπάρχουν αμέτρητα μαγαζιά με επώνυμα ρούχα και περίτεχνα κοσμήματα καθώς και πολύβουα καφέ, μπαρ και εστιατόρια για όλα τα στιλ και τις ώρες τις μέρας!



Εδώ, χτισμένη αμφιθεατρικά, με μια απίστευτη θέα προς τον κόλπο της Χώρας της Μυκόνου αλλά και προς το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, μία κατάλευκη βίλα τριών επιπέδων και 300 περίπου τετραγωνικών, σε ένα οικόπεδο-«φιλέτο» 2 περίπου στρεμμάτων, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης σε εκείνους που θέλουν να βιώνουν την κοσμοπολίτικη και luxurious πλευρά του νησιού όλο το 24ωρο. 

Με τη γνήσια πέτρα του νησιού και το υψηλής ποιότητας ξύλο να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος του εξοχικού, η «Indigo Bay», όπως ονομάζει τη βίλα το διεθνές μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty, είναι προφανές πως φτιάχτηκε από ανθρώπους που λατρεύουν το νησί και την αυθεντική κυκλαδίτικη παράδοση. Κι αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές κυρίως στους εσωτερικούς χώρους, τη διαρρύθμιση και βέβαια στη διακόσμηση, με την τελευταία να αποτελεί ένα από τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα του εξοχικού, καθώς μεγάλες και μικρές «γωνιές» της κατοικίας έχουν την εντελώς δική τους ταυτότητα και προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις.

H βίλα «Indigo Bay» περιλαμβάνει πέντε κρεβατοκάμαρες με τα εσωτερικά μπάνια τους, με την κύρια κρεβατοκάμαρα να καταλαμβάνει όλο τον δεύτερο όροφο του κτίσματος, προσφέροντας επιπλέον ένα δωμάτιο-ντουλάπα αλλά και ένα απίστευτης θέας μπαλκόνι, απόλυτα ανεξάρτητο από τους υπόλοιπους χώρους. 

Στο ισόγειο, μεγάλοι και φωτεινοί χώροι ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες ανάγκες μίας οικογένειας, ο χώρος της κουζίνας είναι πραγματικά μαγικός, με απόλυτα κυκλαδίτικη ταυτότητα και πολυχρωμία, ενώ όλο το εξοχικό λούζεται από τον μυκονιάτικο ήλιο που εισχωρεί αριστουργηματικά στο εσωτερικό της οικίας μέσω μεγάλων-μικρών πολυάριθμων παραθύρων και εισόδων.



Φυσικά, μια μυκονιάτικη βίλα που σέβεται τον luxurious καλοκαιρινό της χαρακτήρα δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει και μαγικούς εξωτερικούς χώρους, με κυρίαρχη την παρουσία της μεγάλης πισίνας, η οποία μάλιστα βρίσκεται ένα επίπεδο χαμηλότερα από την οικία, προσφέροντας απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία στους φιλοξενούμενους της, ανεξάρτητα με ότι μπορεί να συμβαίνει στους υπόλοιπους χώρους της οικίας.
Κατά τα άλλα, το εξοχικό έχει διάσπαρτα μικρά ή μεγάλα καθιστικά και τραπεζαρίες για φαγητό και καφέ, ενώ την παράσταση σίγουρα κλέβει ένα μεγάλο -μακρόστενο- πέτρινο κιόσκι με ξύλινη οροφή που προσφέρει -εκτός των άλλων- απίστευτη θέα προς τη Χώρα της Μυκόνου και όλο τον κόλπο. Επιπλέον, η «Indigo Bay» διαθέτει και έναν εντελώς ανεξάρτητο ξενώνα για καλεσμένους, με δική του κουζίνα και κρεβατοκάμαρα.
Συμπερασματικά, η «Indigo Bay» είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές βίλες της Χώρας της Μυκόνου και δεν είναι καθόλου τυχαία η τιμή των €3.300.000 που απαιτούνται για την απόκτηση της.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ























































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template