Οργισμένοι Τούρκοι σπάνε iPhones μποϊκοτάρουν τα McDonald’s- Burger Kıng και κάθε προϊόν MADE IN USA.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Οργισμένοι Τούρκοι σπάνε  iPhones μποϊκοτάρουν τα McDonald’s- Burger Kıng και κάθε προϊόν MADE IN USA που κυκλοφορεί στην Τουρκία μετά απο παραίνεση του Σουλτάνου.

Τον θάνατο σε κάθε τι αμερικανικό ζητούν πλέον οι Τούρκοι απαντώντας στις κυρώσεις από την Ουάσινγκτον και επιμένοντας στην κλιμάκωση του οικονομικού-εμπορικού
πολέμου. 
Στην Άγκυρα πλέον θέλουν νεκρούς καθώς το αντιαμερικανικό κύμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Τα βίντεο μιλάνε από μόνα τους…
Ένας τοπικός δήμος στην τουρκική πρωτεύουσα Άγκυρα αποφάσισε να σταματήσει την έκδοση νέων αδειών για τα franchises των ΗΠΑ, αφού η πλειοψηφία του συμβουλίου ψήφισε υπέρ της πρότασης.

Ο δήμος Keçiören της Άγκυρας έχει λάβει την άνευ προηγουμένου απόφαση, ακολουθώντας τις τελευταίες χρεώσεις και κυρώσεις των Η.Π.Α. που στοχεύουν στην Τουρκία, θεωρούμενη από πολλούς ως «οικονομικό πόλεμο» κατά του ΝΑΤΟϊκού συμμάχου.

Σύμφωνα με τη νέα απόφαση, η οποία τίθεται σε ισχύ άμεσα, τα δημοφιλή franchises των ΗΠΑ, όπως οι γίγαντες fast food McDonald’s και Burger Kıng, καθώς και η καφετέρια Starbucks, δεν θα είναι σε θέση να ανοίξουν νέα υποκαταστήματα στην περιοχή.

Ο δήμος έθεσε επίσης πινακίδες που ζητούσαν από τους πολίτες να στηρίξουν το εθνικό νόμισμα, το οποίο υπέστη ζημίες μετά τις πρόσφατες αποφάσεις των ΗΠΑ.

«Καλούμε όλους να προχωρήσουν σε συγκεκριμένα βήματα προς μια εθνική στάση στην πλευρά της κυβέρνησής μας ενάντια σε όλες τις απειλές και πρακτικές που αποσκοπούν στη δημιουργία ατμόσφαιρας χάους και παρέμβασης στη δικαστική διαδικασία της χώρας μας”, γράφει η μία πινακίδα.

Παράλληλα, οι Τούρκοι έμποροι απάντησαν στην έκκληση του Ερντογάν και διέκοψαν τις αγορές iPhones σε εξέχοντα εμπορικά κέντρα στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τη Yeni Safak.

Μόνο στην Doğubank, τρεις σημαντικοί εισαγωγείς έχουν αναστείλει την αγορά προϊόντων αξίας iPhone αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων.


Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Τρίτη ότι η Τουρκία θα μποϊκοτάρει τεχνολογικά προϊόντα των Η.Π.Α. , κλιμακώνοντας την κρίση ανάμεσα στους δύο συμμάχους.

«Θα μποϊκοτάρουμε τα αμερικανικά ηλεκτρονικά προϊόντα”, δήλωσε ο Ερντογάν, προσθέτοντας ότι η Τουρκία θα παράγει μια καλύτερη έκδοση κάθε προϊόντος που αγοράστηκε προηγουμένως με ξένα νομίσματα και θα τα εξάγει.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template