«Meravigliosa» αξίας €6.500.000 στον Μυκονιάτικο Πάνορμο

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Όταν ο καλοκαιρινός ήλιος ανατέλλει στον μυκονιάτικο Πάνορμο τα χρώματα του αντανακλούν μια μαγευτική αιγαιοπελαγίτικη λάμψη στους
κατάλευκους τοίχους και τα γαλανά νερά της πισίνας, στη βίλα Meravigliosa. Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε ότι οι ιδιοκτήτες αυτού του υπέροχου εξοχικού έδωσαν στη βίλα αυτό το όνομα, που στα ιταλικά σημαίνει «θαυμάσια», «υπέροχη», «έξοχη» και «εκπληκτική». Πράγματι, χρειάζονται πολλά επίθετα που να χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο ακίνητο των 770 τετραγωνικών μέτρων, σε ένα οικόπεδο-φιλέτο εννιάμιση στρεμμάτων και σε μία από τις καλύτερες περιοχές της Μυκόνου, στα βόρεια του νησιού.

ΑΠΟ ΤΟ TAMTAM.NEWS



Η Meravigliosa, σε απόσταση σχεδόν αναπνοής από τα κρυστάλλινα νερά της αμμώδους παραλίας του Πάνορμου, είναι μία από τις ομορφότερες βίλες -προς πώληση- του κυκλαδίτικου νησιού, με τιμή που κυμαίνεται στα 6.500.000 ευρώ σύμφωνα με το μεσητικό γραφείο της εταιρείας
Sotheby’s International Realty. 


Το ποσό μπορεί να φαίνεται υπέρογκο, κυρίως για αυτές τις εποχές, αλλά η Meravigliosa απευθύνεται κυρίως στη διεθνή αγορά ακινήτων, όπως άλλωστε και οι περισσότερες από τις βίλες -ανάλογης πολυτέλειας- που είναι προς πώληση σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο λόγος; 
Συνδυάζει με τρόπο τέλειο την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με την υπέροχη πέτρα και το λευκό, με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τον υπέρλαμπρο ήλιο, που πολύ σπάνια κρύβεται μέσα σε σύννεφα.
Και όλα αυτά, μέσα σε ένα περιβάλλον πολυτελές και άνετο, με μίνιμαλ όμως αισθητική που χαλαρώνει και ξεκουράζει.


Χτισμένη αμφιθεατρικά στο μικρό λόφο της παραλίας, η Meravigliosa έχει σαν μεγάλο της πλεονέκτημα τον εξαιρετικά μεγάλο και αισθητικά τέλειο εξωτερικό χώρο γύρω από την πισίνα υπερχείλισης, ο οποίος πλαισιώνεται από μια υπέροχη πέργκολα με καλαμιές, αρκετών μέτρων, η σκιά της οποίας είναι ιδανική για χαλάρωση, φαγητό, ποτό και καφέ, με θέα βέβαια όλο τον όρμο και το απέραντο αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο. Εδώ, εκτός των άλλων, υπάρχει μια καταπληκτική υπαίθρια κουζίνα με παραδοσιακό πέτρινο φούρνο αλλά και με όλα τα τεχνολογικά κομφόρ, ενώ κοντά στη πισίνα υπάρχει ξεχωριστός χώρος οργανωμένου μπαρ, με κανονική μπάρα, ράφια για ποτά και με όλα τα απαραίτητα για δροσερά κοκτέιλς και βραδινές κουβέντες. Τέλος, στην ίδια βεράντα, υπάρχει επίσης ένας ανοιχτός χώρος τραπεζαρίας, κάτω από κιόσκι, πιο απομονωμένος από την πισίνα και κοντά στην εσωτερική κουζίνα.



Οι εσωτερικοί χώροι της βίλας είναι επίσης εντυπωσιακοί και διέπονται από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μια έντονη όμως πινελιά μοντέρνας αισθητικής, που σε αρκετούς χώρους σε μαγνητίζει. 
Από αυτούς, ξεχωρίζει η κουζίνα με τον εντυπωσιακό πέτρινο τοίχο στη μία της πλευρά, η τραπεζαρία με το ξύλινο πάτωμα και την οροφή με τα δοκάρια, τα μπάνια με τα καμπυλωτά τελειώματα, το παιδικό δωμάτιο με ένα απίθανο διπλό κρεβάτι πάνω-κάτω και βέβαια οι δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες, οι οποίες έχουν άμεση πρόσβαση στη μεγάλη βεράντα και την πισίνα. 
Η Meravigliosa έχει συνολικά επτά κρεβατοκάμαρες, οι οποίες έχουν όλες ανεξάρτητη πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους και χαρακτηρίζονται από την έντονη παρουσία του ξύλου, τη φωτεινότητα και τη μίνιμαλ αισθητική τους.


Στα επιπλέον της βίλας, τα δύο υπέροχα τζάκια σε αντίστοιχα καθιστικά, ο χώρος γυμναστηρίου, το κελλάρι στο υπόγειο, ένας ξεχωριστός χώρος-καθιστικό με τηλεόραση και μεγάλη οθόνη και ένας κήπος που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του νέου ιδιοκτήτη
Συμπερασματικά, πρόκειται για μία από τις ομορφότερες βίλες της Μυκόνου, σε μία περιοχή μάλιστα που είναι ήσυχη (σχετικά) και απέχει ελάχιστα λεπτά της ώρα από την πολύβουη αλλά γραφική Χώρα του νησιού.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ



















































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template